blackra1n "Error downloading Cydia/Rock/Icy"

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

hitxh | pát říj 16, 2009 6:55 pm

blackra1n "Error downloading Cydia/Rock/Icy"

Dobrý den, po zakoupení ipod touch 2g jsem přes itunes upgradoval z 3.1.1 na 3.1.2 a poté pomocí návodu na tomto fóru provedl jailbreak pomocí blackra1n. Ověem když chci stahnout Cydia/Rock/Icy tak vždy stahnu třeba kousek a pak skončím hláškou:

Error downloading Icy
Could not download.
Error: Error
Domain=NSURLErrorDomain
Code=-1001 Userinfo=0x19c6a0
"time out"

PS: Wifi samozdřejmě funguje.

Má s tímto problemém někdo nějaké skušenosti?

7luke.com | pát říj 16, 2009 8:01 pm

Re: blackra1n "Error downloading Cydia/Rock/Icy"

Předpokládám, že Ti to dělá na WiFi připojení. Nastav si v iPhone v podrobostech daného WiFi připojení pevnou IP adresu (samozřejmě v rozsahu té WiFi sítě) + bránu + DNS. Pak to půjde.

Nebo můžeš zkoušet udělat znova čistý flash a blackra1n, ale to podle mě stejně nepomůže :wink:

hitxh | ned říj 18, 2009 11:19 am

Necituj předešlý příspěvek, jednak to ztrácí logiku a jednak porušuješ pravidla. scorpi

Mám přístup jenom na věřejné sítě wifi tj. škola atd, kde zistám IP atd pouze pomocí DHCP a nemůžu si nastavit statickou adresu. Je nějaký jiný způsob jak se zbavit této chyby nebo jak se připojit k internetu pomoci USB?

hues | úte lis 03, 2009 10:08 am

Mě to dělalo taky mám 2 3gs 3.1.2 tam je to ok ale na 3g sem měl stejny problém a ne jen WiFi ale iedge neslo ale normálně na prohlizec atd ano pouze cydia a rock nesli . Pomohl čistý flash a blackra rc2

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv