Genstiade píše:Lidi, za chvilku z těch iCihel můžem postavit barák

LOL
No, trosku jsem nemyslel, alu už, když se mi zobrazilo logo jablíčka a ukazatel postupu, tak mi to trochu došlo. Ale to jsem doufal, že to tak nebude. 3.0, pokud si dobře vzpomínám, jsem nahrával do svýho předchozího kusu někdy na začátku července, možná ještě dřív, fakt nevim To bylo radosti, když mi tam konečně běhala navigace

ale ten jsem v srpnu neopravitelně rozflákal a teď, když jsem koupil ten novej a vidim tam 3.0, tyo, to je starý, už určitě bude něco lepšího, to chvilkový přesvědčení a taky, když si vzpomenu, jak vždycky vyšel novej firmware, 2.0 , 2.1, 2.2, 2.2.1 a asi do tří dnů se mi to podařilo zprovoznit s JB. To jsem ale měl orig, českej, tenhle je z US a ani ten prodejce mi to nedokázal říct. Takže jsem to zjistil až po udpatu. Apple se vyloženě snaží naštvat lidi..
Jinak jsem probděl noc nějakými experimenty, ještě s mojí extra super Turbo SIM kartou, kterou jsem za 900Kč koupil 2 týdny před koncem roku 2008 (Ano, nedivte se, to bylo taky 3G, z ameriky, později taky rozflákané

) a na nový rok nám chlapci nadělili softwarový odemknutí

S touhle kartou mi to pro připojení k iTunes nepíše tu obvyklou hlášku "Není podporováno", ale napíše mi to, že můj iPhone iTunes neaktivuje, protože je rozbitý, ať navšťívím nejbližší servis.
Taky bez tý karty se mi místo toho chlápka z blackra1n (Goethe

) jailbreaku zobrazilo jen připojte k iTunes a nic, s tou kartou mi chlápek naběhne, chvilku něco dělá a když se restartuje, tak je tam zase jen to, co je u neodemknutejch iPhonů. Jak jde volat jen nouzový hovory. Tak doufam, že se aspoň trošku posuneme..