Žádám o pomoc. Dělal jsem JB známému a shodou okolností, nastal asi informační šum a on mi prostě neřekl že tam má fw 3.0,naneštěstí sem mu tam hodil blackra1n. Teď když ho chci zapnout, tak se objeví jablíčko a po takovejch 5-8 vteřinách nebíhání se vypne. nic víc nejde. Žádám o radu. Děkuji
Jde ti hodit do DFU modu? Na to tady navody jsou.. Pokud se ti podari hodit ho do DFU, pak mas vyhrano. Muzes udelat update a nasledne JB. Pro pripomenuti..
DFU mód:
1. Stlačte tlačítko HOME po dobu 5 sekund. 2. Stlačte tlačítko POWER (stále držte HOME) po dobu 10 sekund. 3. Pusťte tlačítko POWER ale stále držte HOME po domu cca 30 sekund než se dostane iPhone do DFU módu.
do vypleho se nedostanes.. a to jestli je vyplej ci ne, nema vliv na to, jestli se ti ma povest ci nepovest DFU. takze hezky mackej dle navodu, dokud se ti neobjevi a displeji kabel a logo iTunes
a ted obecna pravda, nejen na tebe... Kazdej druhej tady je master na JB, dela to vsem znamejm, ale kdyz to pak neni jen o tom zmacknout jeden cudlik (make it Ra1n), tak pak ani neumej ani vlezt do DFU... to me opravdu dostava...
pokud ti to nepujde, tak ho za par supu koupim
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+ Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Ted nevim, jestli je kupovanej v CR od oficialniho prodejce... Pokud ano, pokracuj dle meho navodu... 1. Pripoj vypnuty iphone k pc a spust itunes 2. zmackni a stale drz tlacitko Home... Stale ho drz a k nemu stiskni tlacitko Power na 2 sekundy. Po dvou sekundach Power pust ale Home stale drz!!!! 3. Home drz jeste dalsich 20 sekund!! 4. Behem kroku 3 by ti melo v itunes vyskocit okenko ze ip je v recovery mode.... Pokud se povedlo, tak se nediv, ze ip ma uplne cerny displej, to je OK..
Pokud je to 3G nebo GS, tak stačí Restore mode - u vypnutého iP drž Home a zároveň ho připoj k iTunes, čekej až se objeví, pak pusť Home a udělej Restore
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4 MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
mike dík za typ.... díky tvé radě sem se dostal o kus dál....ale při pokusu o restore se průběh stopl asi ve 3/4 a napsala se chyba 3001 tu sem eště nikdy neviděl tak ted jen prouzdám. Takže opět žádám o radu pro kokota jako jsem já. dík moc
trmka: byl za mnou kluk tady z fóra s iPodem, házelo mu to na XP i na Vista taky chybu 3001 a u mě na XP to prošlo normálně...nacpi tam takový fw, jaký tam původně byl (vlastně pořád je) a ne nejnovější... btw odkud jsi, že by ses taky stavil?