[vyreseno] PDF viewer a otaceni stranek

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar lofounek | úte bře 04, 2008 7:40 pm

[vyreseno] PDF viewer a otaceni stranek

Da se v PDF viewru prevratit stranka jak to umi napriklad Safari? Neprisel jsem na to jak by to mohlo jit. A pokud to nejde, existuje alternativni software, ktery umi prohlizeni stranek na sirku?
Naposledy upravil lofounek dne úte bře 04, 2008 10:28 pm, celkově upraveno 1

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar drsny | úte bře 04, 2008 9:09 pm

Re: PDF viewer a otaceni stranek

reseni je proste, nainstaluj si documents reader a potom si otevri ten pedofilni soubor v safari a muzes si s nim tocit dle libosti

Obrázek
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar lofounek | úte bře 04, 2008 10:26 pm

Re: PDF viewer a otaceni stranek

Jednim slovem SUPER, diky Drsny...

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Replesk | úte bře 04, 2008 11:13 pm

Re: [vyreseno] PDF viewer a otaceni stranek

Ahoj, tak mam trochu problem, po spusteni instalace v installeru, mi to hodi chybu scriptu a instalace skonci, mam 1.1.4 ,ale zkousel jsem i verzi pro 1.1.3 padne to uplne stejne. Uz jsem zkusil i pokusne zalozit pred instalaci adresar /var/documents, ale prad nic, nesetkal se s tim nekdo ? :)

Uživatelský avatar drsny | úte bře 04, 2008 11:58 pm

probelm bude v installeru, vypni installer, restart telefonu, refresh zdroju, install

Replesk | stř bře 05, 2008 11:12 am

Tak bohuzel, tohle nepomaha, zkusil jsem odinstalovat i safari patch 1.1.4 protze se mi zdalo, ze ma s funkci prohlizeni souboru z disku neco spolecneho. Pro zmenu nejde uz nainstalovat zpet ani ten. Jinak nektere aplikace instalovat jdou (treba cestina z balicku jde), ale u vetsiny to hodi ke konci instalace hlasku o chybe scriptu. Asi budu muset preinstalovat celeho iphona :( Protoze uz me fakt nenapada cim by o mohlo byt. Osobne si myslim, ze bude nemocne neco na co instaler saha pri instalaci (nejakej prikaz?)

EDIT : Neni nekde nejakej popis instaleru a toho ak funguje, zkusil bych nejakou laboraci. Jo mimochodem mistem pro aplikace to nebude...

Uživatelský avatar drsny | stř bře 05, 2008 11:25 am

mozna mas neaktualni zdroje. vyhledej si aplikaci, kterou chces nainstalova u me na pxl info a zkontroluj zda zdroj, ze ktereho je mas aktualne v seznamu zdroju. nektere menily adresy. nebo si udelej ucet na pxl info, prihlas se a pridej si konkretni aplikaci do zdroju zadej adresu http://drsny.net/iphone/pxlinfo/rep.php ... dany_login a pri prvnim refreshi installeru ti muj agregator posle jen tu vybranou (vybrane) aplikaci(e)

Replesk | stř bře 05, 2008 11:28 am

Nene, to uz jsem zkousel odebral jsem vetsinu zdroju, ale download probehne ok, spadne to az ke konci instalace. Jinak vetsinu zdroju taham prave pres tebe :) Za coz dekuji....

EDIT: Jeste se zeptam nez udelam restore... Sice to patri uz do jineho vlakna ,ale hodim to sem: V instaleru je 1.1.4 safari patch, ma ho nekdo nainstalovanej a pak pres nej zkousel instalovat jeste ten document reader ?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv