iP 3G 8GB FW 3.1.2 T-mobile cz JB, mám takový postřeh a zajjímalo by mi, zda-li je to pouze můj pocit nebo tento jev zaznamenal i někdo jiný.
Takže k věci: Asi před týdnem jsem si udělal po dlouhé době update z 3.0.1 na 3.1.2 protože to vyžadovaly novější verze app. Vše mi šlape tak jak má a s ničím nemám problém, ale...
Předtím jsem zvládnul vybýt baterii na minimum a to takovým zbůsobem, že vůbec iP nereagoval, neměl ani sílu ukázat, že potřebuje nabýt (takové to logo nabýjení)
Teď s novým FW se vypíná mnohem dříve. (nedokážu baterku vycucnout upně), protože si skovává nějakou tu energii na rosvícení a zobrazení prosby o nabytí. Ale to není to o co mi jde.
Pokud se mi tedy po samovolném vyonítí kvůli prázdé baterii povede iP nastartovat, tak mi nejdou nějaké náročnější app co se týče spotřby. Spustím, ale hned vyzkočí. Pokud ho připojím na nabýječku, tak je spustím. Nebo pokud mám baterii víc jak jedno procento tak se taky spustí.
Restore nepomohlo, cíleně jsem ip vybyl aje to tak i po páté, stejná reakce. Ale schválně jsem provedl downgrade a lze spustit do poslední chvíle cokoli a vybýt ho na tolik že ani nenazkočí, v případě třijednadva stejná výše popisovaná reakce.
Proto by mi zajímalo, zda li jsem jedinec, nebo někdo něco podobného také zaznamenal.
Předem díky a popřípadně sorry za gramatiku. Ale opravdu by mi zajímali vaše zkušenosti a postřehy.