Patch na region format - ide o obdobu SK/CZ kalendar?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar rony | úte úno 26, 2008 9:08 am

Patch na region format - ide o obdobu SK/CZ kalendar?

Teraz som narazil na iClarified: How to Unlock the iPhone Region Format for All Locales

Myslíte, že ide o to isté ako robí náš SK/CZ kalendár patch?

V tomto prípade to vytvorí v nastavení International položku, kde sa dá vybrať Region format

Obrázek
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar crusader | úte úno 26, 2008 9:19 am

Re: Patch na region format - ide o obdobu SK/CZ kalendar?

Myslím, že to bude to samé, pouze náš patch se nezobrazí v region settings. Pokud je v tomto patchi CZ/SK obsažena, bylo by to dobré.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar drsny | úte úno 26, 2008 9:29 am

jelikoz je to pro 1.1.3 tak to ma me 1.1.1 netestnu, ale dival jsem se co to dela. prepise to spustitelny soubor /Applications/Preferences.app/Preferences predtim jej to zazalohuje jako /Applications/Preferences.app/Preferences.bak a pri odinstalovani to vrati puvodni soubor zpet, takze to muze nekdo kdo ma 1.1.3 testnout.

podle obrazku to vypada, ze nastavi kalendar, cas i format tlf. cisla a cert vi jestli to treba neudela i klavesnici, ale to uz bych asi chtel moc a kdyby jo, nejspis by byla ve screenshotech taky:-)

petr52 | úte úno 26, 2008 10:30 am

Tak jsem to vyzkousel na 1.1.3 Ziphone 2.4 BSD a region format jsou snad vsechny staty vcetne Ceska rep. Po restartu vse funguje spravne jen v kalendari je format 26 2 2008 tj bez tecek. Jinak vse ok.

Edit: je tam i Slovensko. :wink:

Uživatelský avatar crusader | úte úno 26, 2008 11:20 am

Tak jsem to také vyzkoušel a je to dobré. Pokud jste použili tento můj soubor a nakopírovali do složky System\Library\Frameworks\UIKit.framework\DateFormats\ , bude se Vám v kalendáři při zvolení CZ regionu zobrazovat korektně údaj data "26.února 2008" místo " 26 2 2008".

Uživatelský avatar drsny | úte úno 26, 2008 11:30 am

upravim instalacku cz a sk kalendare aby pri fw 1.1.3 nainstalovala i tento patch

Uživatelský avatar Moren | úte úno 26, 2008 9:51 pm

Prosim nezapomen i tento skvely update pridat do CZ lokalizace. :)
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

xvyhl100 | čtv úno 28, 2008 9:27 pm

petr52 píše:Tak jsem to vyzkousel na 1.1.3 Ziphone 2.4 BSD a region format jsou snad vsechny staty vcetne Ceska rep. Po restartu vse funguje spravne jen v kalendari je format 26 2 2008 tj bez tecek. Jinak vse ok.

Edit: je tam i Slovensko. :wink:

A je v tom obsažená i česká klávesnice?

Uživatelský avatar drsny | čtv úno 28, 2008 10:19 pm

neni

xvyhl100 | pát bře 07, 2008 10:41 pm

Nebyl by někdo schopný udělat balíček payload.zip, který se používá pro odblokování pomocí iPlus, respektive jsou v něm všechny aplikace, které se automaticky nainstalují po unlocku pomocí iPlus. Takovej balíček již někdo vytvořil pro Brazilskou lokalizaci včetně klávesnice a všemožných lokálních nastavní http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=769
Bylo by pěkný, kdyby se to dalo upravit a udělat stejný balíček, tak aby obsahoval české nastavení a ideálně i českou klávesnici.

Uživatelský avatar rony | sob bře 08, 2008 12:32 am

mozno uzitocne ale ja osobne som skor za klasicke repo, kde si vyberiem veci, ktore naozaj chcem.

Tym nechcem povedat, ze to nemusi vela ludom pomoct. Skor si myslim, ze taky balicek uvitaju najma ludia, co maju 150 iphonov "skladom" a potrebuju im rychlo zvysit dodatocnu hodnotu pred predajom napr. tym, ze budu komplet "lokalizovane aj s aplikaciami a hrami" :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

xvyhl100 | sob bře 08, 2008 10:58 am

To s tebou souhlasím, ale jistě by to uvítali i úplný začátečníci a lidi, kteří doma nemají Wifi (tak jako zatím já :( ). A abych řekl pravdu, tak jem mi ukradena česká klávesnice a lokalizace. Jde mi hlavně o ta regionalní nastavení, prostě aby po unlocku šlo hned volat a čísla se zobrazovala správně.

xvyhl100 | sob bře 08, 2008 11:20 am

Ještě bych měl jeden dotaz. Aby se mi správně zobrazovala čísla volajících (respektive jména ze seznamu), stačí mi přidat pouze do PhoneNumberTemplates.txt
// Czech Republic [cz]
cz 420 00 0 ### ######
V návodech na foru jsem se ještě dočet, že je nutné přehrát i PhoneNumber.dylib. Takže se chci zeptat, jestli když do toho texťáku přidám CR a knihovnu přepíšu tou, kterou tady sáthnu a pak s tím unlocknu iPhona přes iPlus. Bude to chodit?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv