jailbreak (Blackran1) FW 3.1 problém

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ondra_cerny | úte pro 15, 2009 7:48 pm

jailbreak (Blackran1) FW 3.1 problém

Zdravím, prosím Vás o radu.
Mám Iphone 3G 16GB z USA. Nainstaloval jsem si iTunes 9 aktualizoval iPhone FW 3.1.2
Když jsem chtěl provést jailbreak programem Blackra, tak všechno bylo v pořadku, ale Iphone se sám nerestartoval.A tak jsem ho odpojil od pocitace a vypnul. Pote me nesel zapnout:(pripojil jsem ho znovu k pocitaci a itunes tam neco nahral.Ted jde zapnout,ale pise : NO sim cards installed( ICCID: unknown)
Prosim nevíte někdo co s tím?:(
Dekuji moc

Uživatelský avatar M@YO | stř pro 16, 2009 12:37 am

Re: jailbreak (Blackran1) FW 3.1 problém

ICCID je nieco ako seriove cislo iP (5x4cisla), pouziva sa na nejake overenia tusim preto je divne ze ti ho nedokazalo nacitat.
skusil by som dat do DFU modu a potom nahral opat novy FW. kazdopadne si predtym precitaj cele vlakno o blackra1n RC3 ten uz vie JB aj unlock ktory budes potrebovat
TM CZ 3GS 32GB JB GP 43.week 09 4.2.1 / 05.15.04 @ O2 SK + Data neobmedzene
O2 SK custom < OS 4, O2 SK custom > OS 4, Prisposobenie odkazovky na kredit
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ondra_cerny | čtv pro 17, 2009 9:55 am

A nevíš, kde bych sehnal nějaký návod, jak to dat do DFU modu a jaký FW tam nahrát?A měl bych si asi nainstalovat starší iTunes?Když mám teď 9, tak tam starší FW asi nenahruju, že?Jest-li bys byl tak hodnej a nenapsal bys me jak bych to mel provest správně, nechci to ještě vic zkazit.
U nas ve městě, mě řekli že by mě to udělali za 1500kč.Tak chci zjistit dřív jest-li bych to nezvladl sam,ale prodavac mi rikal že to je prace na 5hodin.

Diky

ls8 | čtv pro 17, 2009 9:57 am

Dobre navody jsou treba na http://forum.iphone.cz v sekci Navody. Zkus se tam nekdy podivat, je to docela dobre forum. Maji tam take funkci HLEDAT, kdyz tam zadas "DFU návod", tak ti to prekvapive najde navod jak dostat iPhone do DFU rezimu. Dobry, co?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv