Ikonka blackra1n se nezobrazi

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

frank.c | pát led 01, 2010 7:49 pm

Ikonka blackra1n se nezobrazi

Prosim vsechny o pomoc, mam iphone 3gs 16GB puvodne koupeny ve francii. Poprve co sem ho zapnul zobrazila se ikonka itunes, nasel jsem na netu jak to odemnkout pomoci blackra1n to se povedlo a vse slapalo v poho, FW tam byl 3.1...Dneska jsem si preinstaloval FW, dal sem v itunes update, hodilo mi to jestli chci 3.1.2 dal sem OK, stahovalo to ale potom to spadlo s chybou 13. Dal sem restore, vse probehlo OK telefon se zas ozivil akorat uz v nem je FW 3.1.2 ktery ma krom standartnich veci Cydii. Zkousel sem blackra1n, nekolikrat, dycky se tvari stejne, vse probehne vpoho, ale ten program v mobilu nenu (na plose ikonka s kapkou neni). zkousel sem tedy pres tu cydii co tam je se dostat na net, ale nejde to, prestoze wifi je pripojena k mymu domacimu routeru a sviti ze vse je OK (ale zadna netova aplikace nejde). zkousel sem uz vse mozny, restory, vymazat cydii, nekolikrat za sebou blackra1n a porad nic...poradi mi nekdo? Predem diky. jinak baseband mam 05.11.07

ls8 | pát led 01, 2010 8:01 pm

Re: Ikonka blackra1n se nezobrazi

a telefonovat jde?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

frank.c | pát led 01, 2010 8:05 pm

praveze nejde, to ze by nesla cydia apod by mi zas az tak nevadilo, ale mobil je zablokovany na volani, nezobrazi jmeno operatora a nic...
je to jedno se vsim spojeny - nemuzu natahnout blackra1n, tim padem nemuzu programem sn0w ulocknout, mam v mobilu sice cydii kde bych mohl snow stahnout ale zase mi nejde net (asi proto ze je telefon blocknuty)...delam to uz 5 hodin a porad to nemuzu rozlousknout :(

Uživatelský avatar cicolably | pát led 01, 2010 8:11 pm

stiahni si FW sam nie cez iTunes ak ti to hadže chybu,daj telefon do DFU modu a cez shift+restore urob restore vešetko tu najdeš v navodoch
tak klud a pomaly
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

frank.c | pát led 01, 2010 8:18 pm

cicolably píše:stiahni si FW sam nie cez iTunes ak ti to hadže chybu,daj telefon do DFU modu a cez shift+restore urob restore vešetko tu najdeš v navodoch
tak klud a pomaly

a jaky FW mam stahnout? Stahl sem si z tech nemeckych stranek ten s Custom Upgrade ale prave mi nende nahrat do mobilu, error 13

Uživatelský avatar cicolably | pát led 01, 2010 8:25 pm

viewforum.php?f=96

hned prve " Témata " maš FW - všetky
error 13,skus iný USB port,reštart PC,a potom už len iný počítač
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

frank.c | pát led 01, 2010 8:31 pm

Ted sem zkusil DFU + nahrat firmware z tech nemeckych stranek (firmware 3.1.2 verze custom restore) nahralo se v poho, mam tam zas tu cydii a net nejde, unlock taky ne. Mam jeste jinej FW verze restore a ta mi pri nahravani hlasi 3001 (vim co to znamena, reknu kamosovi s vistama), ale i tak me to stve..prece to musi nejak jit i na XP ne? Dycky sem si s kazdym problemem poradil tak nerikejte ze to nepude....

Uživatelský avatar Martyn | pát led 01, 2010 8:36 pm

OT: Já jen nechápu, co s tim děláte. Mám na starým PC XPčka, a celou tu dobu, co mam iPhone se mi nic takovýho nestalo. Žádná chyba.. prostě nic :lol:
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

frank.c | pát led 01, 2010 8:41 pm

To mi povidej. Ja sem programator, zazil sem uz leccos, ale todle je fakt moc. Nj to je holt ten Apple a Microsoft...Ono uz jen to ze firmware ma pres 200MB je dost kuriozni, nehlede na to jaka je softwarova vybava iPhonu kdyz si ho nekde koupis a treba bys nemel k dispozici net...

Uživatelský avatar cicolably | pát led 01, 2010 9:47 pm

neplakať
predať
kupiť super konkurenciu
ja mam tiež Xp a ide mi to v pohode(možno je to tým že ho mam čerstve 5 dni,nie su za*rane registre)
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

frank.c | pát led 01, 2010 9:59 pm

Vyreseno!!!! JUHU!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak lidi, todle by me fakt ani ve snu nenapadlo.
To jak nesel internet bylo tim, ze sem sice byl pripojen ke svymu routeru, ale mel sem spatny udaje. Misto IP kterou pouzivam bezne ( 192.168.0.x) jsem mel v modemu nevim proc 164.x.x.x...Pritom nastaveni si iPhone vzal sam (DHCP)..Todle sem zmenil, pomoci cydie ktera tam byla stahl blackra1n a potesil se prvnim zkusebnim hovorem na operatora!!! JUHU!!! Ted uz jen nastavit, aplikace atd a hlavne si hlidat aby sly data pres net (Jeste pred prvnim strcenim simky do iPhonu na ni bylo +400 Kc, ted je tam -373) a operator si mi jeste dovolil zaslat pri -200 zpravu ze mam vsechny sluzby zablokovany (pritom brouzdat muzu dal)....no nic, mejte se pekne, dik vsem co se snazili mi pomoct.

frank.c | pát led 01, 2010 10:08 pm

Příspěvek smazán kvůli porušení pravidel o editaci. Nauč se pravidla a nedělej doubleposty. Beavers.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv