rony | ned led 17, 2010 8:11 pm
poviem iba kludne tri udalosti, ktore sposobili, ze som alergicky na vsetkych smejdov, co si myslia, ze soferuju ako Schumacher.
1. jeden taky si myslel, ze tiez to zvlada lavou zadnou. Zaspal, presiel do protismeru a cistou nahodou tam islo cca 20tkou auto s kompletnou mojou najblizsou rodinou. Ja som tam nebol, na druhy den som videl ako prve auto a potom oddelenie ARO.
2. jeden taky si myslel, ze spataky su pre idiotov. Stal na MHD zastavke svojim autom, nepozrel sa, smerovky povazoval TAKISTO za formalitu pre blbcov a co urobil? Vliezol mi rovno pred nos pretoze sa nevenoval poriadne tomu, comu mal. Airbagy, odtahovka a pocit, ze sa nic zle nestalo je asi najlepsia spomienka. Samozrejme poistovna neberie ohlad na to, ze poskodeny som bol hlavne ja. Prisiel som napriek poistkam o dost penazi na to, aby som takymto smejdom pri kazdej moznej prilezitosti dal najavo co si o ich bohapustych klamstvach o ich vodicskych schopnostiach myslim.
3. jeden taky si myslel, ze staci pridavat plyn a vodicak je len formalita. Potom sa celne zrazil s autom. Az potom mu doslo, v com je problem. Ten blb som bol ja.
Smejdik "nesuhlas" bojis sa o co, ked si sa kvoli takemu zvastu musel zaregistrovat aby si to sem napisal? Ha? Az taky strach mas, aby ta niekto nezabanoval? Ved je to jedno, ja viem velmi dobre, ze moje skuvinanie nebude mat na nikoho z vas vplyv. A iba na velmi male percento, co bude mat to nestastie a sposobia nieco, z coho si budu do konca zivota trhat vlasy. Ale to je fuk.