Otevřené dopisy TUAW Applu - požadavky na nový iPhone a FW 4

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Colpeas | ned led 17, 2010 1:19 pm

Re: Otevřené dopisy TUAW Applu - požadavky na nový iPhone a FW 4

derik píše:jj ..ja by som urcite prijal moznost vypnutia otacania na sirku, ked lezim v posteli nechce sami drzat iphone nad hlavou, som rad ze niektore app su tym vybavene.

na tohle existuje Rotation Toggle do SBS settings, pokud máš JB. Samozřejmě by to ale nemělo chybět v "zálkadní výbavě" a plnohodnotný Bluetooth by taky neuškodil. Otázka je, jak by se využíval s tím nepřehledným systémem souborů v iPhonech. Třeba by ale některý aplikace nemusely fungovat jenom přes Wi-Fi

2012 MacBook Air 13" 1.8GHz | 8GB RAM | 128GB SSD
2010 MacBook Pro 13" 2.4GHz | 8GB RAM | 750GB - odcizen! S/N: W805312VAPT
2006 Mac Pro 8-Core 2,33GHz | 16GB RAM | 256GB SSD + 3TB RAID0 | ATi HD4870 1GB
2005 PowerMac G5 Quad 2,5GHz | 8GB RAM | 1TB RAID0 | Quadro FX4500 512MB
iPhone expert
iPhone expert

risix | ned led 17, 2010 1:21 pm

v autě mám stojánek a hensfree , dost nechápu , tvůj argument, že telefonování do auta nepatří , zvláště , když pracovně jsem většinou na silnici ....
EDIT: v tom případě tam nemají dělat co autorádia a takový pití a jedení za volantem je o dost nebezpečnější ....
Host
Host

Uživatelský avatar rony | ned led 17, 2010 1:35 pm

ja som o jedeni v aute nic nepisal. ani som nepovedal, ze radsej v aute jedzte ako telefonujte. Rovnako si nespominam, ze by som hocaj medzi riadkami volaco pisal o autoradiu. Tak mi nedavaj do ust to, co som nenapisal!!! Neznasam to! NECITAJ v mojom texte nieco, co som nepovedal. Velku HF principialne chapem. VELKU HF!!! Hovorim o telefonovani a o DORITIMATKABOZIANAZARETSKA - pre kristove bozie rany o SMSkovani!!! To uz je naozaj riadny kreten, co ma chut pri soferovani tukat do mobilu aby mohol SMSkovat!!!

Naozaj nie si schopni pri potrebe telefonovat ZASTAVIT na vhodnom mieste voz? To ste naozaj vsetci taki chudaci, ze vas telefonovanie drzi na kratkom obojku? To aj doma v posteli v noci vstanete a idete telefonovat, ked to zazvoni?

Fantasticke - pracovne si na silnici, to je akoze nejaka poukazka na beztrestnost alebo nejaka zaruka, ze RAZ niekto "pracovne vytazeny jazdenim" s tleefonom na uchu nesposobi nehodu len preto, ze TELEFONUJE?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar ygy | ned led 17, 2010 1:40 pm

smskovať za volantom je vražda a obzvlášť na iphone , to vačšinou dávam spolujazdcovy a ja iba diktujem 8) ale volať by som nepovedal že je také strašné , samozrejme ak nerátame že sme v meste a treba v kuse radiť ale keď som na hlavnej tak úplne v klude si viem všetko vybaviť a nepovedal by som že ma to nejako rozrušuje , viem že je to nezodpovedné ale čo už ..
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

risix | ned led 17, 2010 1:45 pm

nic ti do pusy nedávám , jenom jsem to použil jako argument na telefonování v autě....
a že máme každý jiný styl života(ano dost telefonuju , SMSkuju ,a třeba hned po ránu, protože mi to vydělává peníze, nepřímo), tak neznamená , že ten tvůj je ten správný , taky nesnáším , když se mi někdo snaží vnutit , že "žiju", jinak než bych měl

jaká beztrestnost- vše mám jak mi silniční zákon ukládá( hensfree) a to SMSkování jsem napsal , že by se mi hodilo namluvit SMS ne že je píšu nebo telefonuju s telefonem u ucha , taky mi nevkládej do pusy co jsem nenapsal
Host
Host

Uživatelský avatar rony | ned led 17, 2010 2:47 pm

iba si potvrdzujem, ze sa citite ako keby ste urobenim vodicakov ziskali pocit akoby ste presli vycvikom na pilota kozmickej lode a trajektoriu vozidla mate prepocitanu na mesiac dopredu bez akejkolvek pripustnej chyby. Koniec koncov nic neobycajne pani.

S tym pocitom sa jazdi len do okamihu (samozrejme ak pride) kedy sa stane JEDNA JEDINA udalost, ktora to kompletne zmeni. Nikdy to nefunguje tak, ze PO TEJ JEDINEJ udalosti clovek zmudrie alebo CELY vodicsky svet pride na to, ze je to zle. Proste ten jeden, co na to doplati uz nebude mat sancu opakovat taketo chyby a rozhodne uz bude jedno, k comu sam dospeje, pretoze na jeho priklad aj tak vsetci ostatni telefonujuci v aute vobec nebudu brat ohlad. Ved sme vsetci prinajmenej Schumacherovia :-) jojo.

Beriem svoje slova naspat pani a prepacte, ze som sa snazil vo vas vyvolat nieco ako zle svedomie. Evidentne to takto nefunguje. Takze prepacte za obtazovanie :)
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

risix | ned led 17, 2010 3:20 pm

řidičák mám už cca 18 let, měl jsem i sem tam nějakou nehodu a během těch let si myslím že dokážu odhadnout co mě rozptyluje při řízení , telefonování pomocí hensfree to není (je pravda , že stát se může cokoli), ale jak jsem psal daleko nebezpečnější je v autě za jízdy jíst , pít, ladit rádio potažmo poslouchat rádio . Jako Schumacher se necítím , ale svoje schopnosti dokážu myslím odhadnout ....
a omlouvat se nemusíš jenom jsem reagoval na Tvůj emotivní příspěvek :wink:
Host
Host

nesúhlas | ned led 17, 2010 3:26 pm

rony: Nechapem ako mozes ty a Beawers zastavat funkciu moderatora..to co tu niekedy predvadzate je 100x horsie ako bezny priemerny user...ale vasa vec..

Uživatelský avatar tvosi | ned led 17, 2010 3:35 pm

na par dni ZAMKYKAM :!:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | ned led 17, 2010 8:11 pm

poviem iba kludne tri udalosti, ktore sposobili, ze som alergicky na vsetkych smejdov, co si myslia, ze soferuju ako Schumacher.

1. jeden taky si myslel, ze tiez to zvlada lavou zadnou. Zaspal, presiel do protismeru a cistou nahodou tam islo cca 20tkou auto s kompletnou mojou najblizsou rodinou. Ja som tam nebol, na druhy den som videl ako prve auto a potom oddelenie ARO.

2. jeden taky si myslel, ze spataky su pre idiotov. Stal na MHD zastavke svojim autom, nepozrel sa, smerovky povazoval TAKISTO za formalitu pre blbcov a co urobil? Vliezol mi rovno pred nos pretoze sa nevenoval poriadne tomu, comu mal. Airbagy, odtahovka a pocit, ze sa nic zle nestalo je asi najlepsia spomienka. Samozrejme poistovna neberie ohlad na to, ze poskodeny som bol hlavne ja. Prisiel som napriek poistkam o dost penazi na to, aby som takymto smejdom pri kazdej moznej prilezitosti dal najavo co si o ich bohapustych klamstvach o ich vodicskych schopnostiach myslim.

3. jeden taky si myslel, ze staci pridavat plyn a vodicak je len formalita. Potom sa celne zrazil s autom. Az potom mu doslo, v com je problem. Ten blb som bol ja.

Smejdik "nesuhlas" bojis sa o co, ked si sa kvoli takemu zvastu musel zaregistrovat aby si to sem napisal? Ha? Az taky strach mas, aby ta niekto nezabanoval? Ved je to jedno, ja viem velmi dobre, ze moje skuvinanie nebude mat na nikoho z vas vplyv. A iba na velmi male percento, co bude mat to nestastie a sposobia nieco, z coho si budu do konca zivota trhat vlasy. Ale to je fuk.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv