iPhone 2G 3.1 Jailbreak?Unlock?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Kobrovnik | ned pro 13, 2009 10:10 pm

Re: iPhone 2G 3.1 Jailbreak?Unlock?

příspěvek smazán - warez zde neřešíme !!! toncek

veslik | pon pro 14, 2009 5:53 pm

Pred tydnem jsem dostal iPhone2G z USA a teď mi šlape jako hodinky. Dalo mi to zabrat zjistit jak ho odblokovat ale je to jednoduchy jako facka :) Nemusíte mít ani žádny custou firmware.
Takže v iTunes uděláte restore na 3.1.2. Poté spustíte blackra1n a počkáte až se SÁM restartuje, neklikat na hlášku co vyskočí v iTunes o restartu. Až se tedy restartuje tak tak můžete používat iPhone normálně ale nebudete mít signál. Spustíte v menu ikonku blackra1n a budete tam mít na výběr instalaci cydii a rock něco(už si to nepamatuji). Naistalujete cydii, pak si v Cydii vyhledejte BOOTNEUTER a ten naistalujte. Pak ho spustíte, vyberete si tam dve položky UNLOCK a NEUTER a dáte Flash. To je celý :) Jo a jestě si vypněte v nastavení automatycký zamikání, nastavte na nikdy.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

spolak | pon pro 21, 2009 7:13 pm

jestli se muzu zeptat- furt mi vrta hlavou, kdyz dam upgrade z 3.0.1 na 3.1.2 a tenhle tvuj jailbreak a unlock stratim aplikace, kontakty a pod. ktere byly v iphonu :?:

lolan | stř pro 30, 2009 10:27 am

Vcera jsem posilal prispevek. Muzu se zeptat, proc zatim nebyl zverejnen ?

Dekuji.

chrast | ned led 17, 2010 9:52 pm

veslik píše:Pred tydnem jsem dostal iPhone2G z USA a teď mi šlape jako hodinky. Dalo mi to zabrat zjistit jak ho odblokovat ale je to jednoduchy jako facka :) Nemusíte mít ani žádny custou firmware.
Takže v iTunes uděláte restore na 3.1.2. Poté spustíte blackra1n a počkáte až se SÁM restartuje, neklikat na hlášku co vyskočí v iTunes o restartu. Až se tedy restartuje tak tak můžete používat iPhone normálně ale nebudete mít signál. Spustíte v menu ikonku blackra1n a budete tam mít na výběr instalaci cydii a rock něco(už si to nepamatuji). Naistalujete cydii, pak si v Cydii vyhledejte BOOTNEUTER a ten naistalujte. Pak ho spustíte, vyberete si tam dve položky UNLOCK a NEUTER a dáte Flash. To je celý :) Jo a jestě si vypněte v nastavení automatycký zamikání, nastavte na nikdy.

Veslíku, díky moc. Tohle byl konstruktivní postup, který funguje. Bootneuter zafungoval na jedničku :!: :)

armyk | pát led 22, 2010 8:46 pm

udělal jsem to, co někdo psal asi o 3 posty vejš, ale jak to dokončim, tak mi to furt hledá síť, nevíte co s tím?
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv