zdravim,
vo pred sa ospravedlnujem ked touto temou provokujem, ze si mam citat a hladat a neviem co vsetko este ... stravil som dost casu prezeranim for, kde kazdy radi spravit restore a cez blackra1n odblokovat ... ale fakt netusim co robit ... vysvetlim moj problem ...
naistaloval som par aplikacii cez cydilu ... tusim posledna bola winterboard, ale nie som si isty ... nasledne sa mi zasekol iphone a zacal sa vypinat a zapinat (nikdy sa kompletne nezapol) ... myslel som, ze to je preto, lebo mam zatlacene tlacidlo vypinania, tak som to rozobral a opravil, ale nepomohlo ... nasledne som dal restore, cez iTunes na 3.1.2 a unlockol cez blackra1n(to iste som spravil par dnami a slo vsetko v pohode) ... avsak nepomohlo, telefon blbol, nespominam si presne, ci sa mi vobec podarilo spravit restore ... tak som skusal dat telefon do restore modu, preplo mi to do toho, kde je ten kabel a ikona itunes ... spravil som restore, unlockol ... nepomohlo ... spravil som iba restore, nepomohlo ... stale mi to ostane v restore mode ... ked to odblokujem a tusim aj ked neodblokujem tak po resotre vidim iba ten kablik a ikonu itunes a mozem volat kam chcem, ked vytocim cislo ako emergency a taktiez mozem prijmat hovory ...
netusim co robit, lebo itunes mi najde bud iPhone v restore mode a ponuka restore alebo ak tam mam kartu, tak mi napise, ze tam je karta, ktora neni podporovana ... mam 2G, 8GB dovezeny z usa ...
fakt uz neviem co a ako ... prosim skuste nieco poradit a ospravedlnujem sa, ked som niekoho rozculil, ze sa pytam na nieco co sa riesilo ...
dakujem