po jb neni wi-fi, rychle se vybiji

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

desdiablo | čtv led 28, 2010 3:21 pm

po jb neni wi-fi, rychle se vybiji

Zdravim iphoňáky a iphoňačky, kámoš si dovzel z usa iPhone 3G 8GB, tak jsem se do nej pustil blackra1nem, za tri dny mi volal, ze mu to nemuze najit wifi a ze se rychle vybji, opravdu ve spanku telefon nevydrzi ani den...Tak jsem ho restorl a znova blackra1n a ejhle, ted uz nebyla wifi vubec, pouze neaktivní řádek s nápisem "neni wi-fi", čili s tim nejde ani vyhledavat wifi pokrytí.. taže mi zůstala v ruce icihla, protože telefon nešel vůbec připojit k jakémukli internetu (edge nejelo, protože nebyl gsm signál). Naštěstí jsem našel nejaky odblok, ke kterému není potřeba wifi, to se podařilo, takze signál už mám, ale wifi stale šedé..našel jsem i nejaký fix, ale po instalaci (už pres edge) stalé to stejne šedé wifi :(.
Něco jsem naše, že to tu kluci řešili, ale dopadlo to tak, že to posílali na servis, nic jineho jsem nenašel, proto jsem se odvážil založit nový topic :) Děkuji za každý nápad, či radu, jak to wifi rozchodit.. a ještě jestli vás nenapadá, proč mi to tak moc smaží tu baterku, je to nový kus, tak si myslím, že by měla držet..
Macbook Air 13" 128GB
Apple TV 3
Host
Host

brunop | čtv led 28, 2010 9:07 pm

Re: po jb neni wi-fi, rychle se vybiji

Dobre si hladal ?
viewtopic.php?f=91&t=25396
viewtopic.php?f=91&t=17656
viewtopic.php?f=91&t=25256
viewtopic.php?f=91&t=25233
viewtopic.php?f=91&t=24552
.....
a je tu toho habadej.
Vacsinou sa to zacina prechodom na FW 3.0 a vyssi, po nejakej dobe (zavisi to od teploty) sa zacne telefon odpajat od wifi siete. Postupne sa uz ani nepripoji a neskor uz ani nenajde ziadne siete. Skonci to tym, ze wifi "umrie". Ostane ti len zasedene tlacitko ze nemas wifi. Samozrejme medzitym sa obcas stane, ze cip sa este preberie, akoby na rozlucku a chvilu este ide. To sa potom docitas rozne rady, ze urob toto, urob tamto, ale nic uz nepomoze. Mne osobne trval proces zomierania asi tri tyzdne. Ku koncu, ked mi polozka wifi nabehla, tak som ju hned odpojil, aby sa nahodou neprehriala, ale nepomohlo. Telefon mi zacal zrat baterku a ked som sa pozrel do nastaveni, tak wifi uz bola neboha. Ak ta to potesi, je nas cim dalej tym viac a dost rapidne narasta pocet ludi s takto "upgradnutymi" telefonmi.

desdiablo | pát led 29, 2010 9:04 am

Citace smazána. Necitujeme příspěvek, na který reagujeme. Viz Pravidla. Příště mažu celý příspěvek. Beavers.

A tak to je asi v kamarad v pr*eli, jako všichni ostatní..
takže myslíš, že by pomohla "hw výměna" wifi modulu nebo příjmače nebo co tam je..?
Macbook Air 13" 128GB
Apple TV 3
Host
Host

brunop | sob led 30, 2010 3:32 pm

Nepomohla. Chcel som si dat vymenit cely ten antenny modul, ale v servise mi povedali, ze to uz parkrat skusali, ale nepomohlo to, takze by to pre mna boli zbytocne vyhodene prachy. Chyba je asi na hlavnej doske. Mozno v buducom FW nejak odstavia wifi, aby tym, co ju maju pokazenu, aspon tak nezrala baterku.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv