Zdravim iphoňáky a iphoňačky, kámoš si dovzel z usa iPhone 3G 8GB, tak jsem se do nej pustil blackra1nem, za tri dny mi volal, ze mu to nemuze najit wifi a ze se rychle vybji, opravdu ve spanku telefon nevydrzi ani den...Tak jsem ho restorl a znova blackra1n a ejhle, ted uz nebyla wifi vubec, pouze neaktivní řádek s nápisem "neni wi-fi", čili s tim nejde ani vyhledavat wifi pokrytí.. taže mi zůstala v ruce icihla, protože telefon nešel vůbec připojit k jakémukli internetu (edge nejelo, protože nebyl gsm signál). Naštěstí jsem našel nejaky odblok, ke kterému není potřeba wifi, to se podařilo, takze signál už mám, ale wifi stale šedé..našel jsem i nejaký fix, ale po instalaci (už pres edge) stalé to stejne šedé wifi

.
Něco jsem naše, že to tu kluci řešili, ale dopadlo to tak, že to posílali na servis, nic jineho jsem nenašel, proto jsem se odvážil založit nový topic

Děkuji za každý nápad, či radu, jak to wifi rozchodit.. a ještě jestli vás nenapadá, proč mi to tak moc smaží tu baterku, je to nový kus, tak si myslím, že by měla držet..