Predaj iPhone 3GS Slovensko - obecna diskusia

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

McDog | sob lis 21, 2009 12:26 pm

Re: Predaj iPhone 3GS Slovensko - obecna diskusia

peeeto píše:Obchodak z orangeu mi dnes volal , 3gs 32 gb maju už nahodene v SAP systéme , takze by sa v krátkom čase mal objaviť v predaji

OT:sry za OT ale na ten SAP system nemozem nereagovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to neni SAP system ale Srab system...kokso ved to je strasne....mame ho v prace ale ze koneeeeeeeeeeeeeec....amen

Uživatelský avatar libco | sob lis 21, 2009 1:56 pm

Prečo by to nemohol byť SAP systém? SAP sa vo veľkom používa na evidenciu (pohyb) materiálu, financií, personálu a pod.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

McDog | sob lis 21, 2009 2:18 pm

Lebo ho mame v praci a to co nam trvalo 2-3 sekundy teraz trva 5 minut.Pada a podobne.Robi neskutocne veci ako ze skladnik narat 50 ks a system nahodi 32 ks a podobne

suflik | pon lis 23, 2009 4:28 pm

dnes mi mal prist 3gs ale ako kazdy mobil co som si doteraz objednal s orange neprisiel zajtra tam zavolam a budem pocuvat tie ich somariny ze maju malo kusov atd. :evil:

vcera volam do oranzoveho a pytam sa ze kedy ho budem mat a on ze v stredu do 13:00 na 10000% bude u vas na stole dnes volam a on ze my sme to uz poslali ale dnes vám to nepride a nakoniec som zistil ze to posielali nejakou debilnou kurierskou sluzbou a ze oni pridu vtedy az ked bude viac balikov na môj smer takze mozno za tyzden,mesiac som taky na*ebany ze ma ide slak trafit

Sven | pát lis 27, 2009 11:28 pm

S dostupnostou je to katastrofa. T-Mobile spusti predaj udajne az v januari (bolo mi to povedane dnes na infolinke) a Orange ho nechce predavat na volno, len na zmluvu. Po zopar spravne polzenych otazkach mi naznacili, ze je mozny volny predaj, ale museli by ho objednat, pricom dodavka by trvala 3 tyzdne.
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar icefiresr | sob lis 28, 2009 12:28 am

Sven, urcite viem, cim si ich podpichoval :D
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Dodo | úte led 19, 2010 2:30 pm

Kamarát si objednával 3GS 32GB z T-M tuším vo štvrtok (je jedno ktorý) a prišiel mu budúcu stredu
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Rast0 | ned úno 07, 2010 5:00 pm

Tak bol som v OR sa opýtať ako dlho by som čakal na iPhone a prekvapili ma.Pracovník ma informoval, že majú naskladnené obidve verzie iP (16/32GB).
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv