iPhone v DFU restore na 3.1.2

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar ScorpionSX | stř úno 24, 2010 2:21 pm

Re: iPhone v DFU restore na 3.1.2

tej0 píše:To ScorpionsX : jak presne je realizovany ten unblock? nedokazu si to predstavit jak a pres co ti nejaky ten kod prijde....

Tebe neprijde žiadny kód, akože SMSkou alebo tak nejak, proste keď tvoj iPhone ktorému Apple povolí používanie iných SIM, pripojíš k iTunes, tie z neho načítajú IMEI telefónu, overia ho u Apple (to robí vždy, preto ti aj pri zablokovanom telefóne vypíše, že je v ňom zlá SIM) a na základe výsledku už potom s telefónom môžeš alebo nemôžeš pracovať. Žiadna veda to nie je.

Hnykda: skúsim k tomuto napísať nejaký podrobnejší postup ako samostatný thread, vidím že aj v iných témach o tom nemajú jasno...snáď je to tu už vyriešené. ;)
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Hnykda | stř úno 24, 2010 2:24 pm

Asi by to bylo nejjednodší, já jsem to tedy napsal stručně do toho threadu "Shrnutí - 3.1.3 - Co lze JB/UL". Je tam odkaz na tvůj příspěvek dokonce. Vzhledem k tomu že je to vysvobození pro spoustu 3GS vyplatilo by se to

Uživatelský avatar ScorpionSX | stř úno 24, 2010 2:51 pm

Hotovo, môžeš prosím pridať link do toho tvojho príspevku?
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

tej0 | stř úno 24, 2010 2:57 pm

Učinil jsem ještě poslední pokusy s pomocí redsn0w zkusit do telefonu znova nahrát FW, ale bohužel při použití verze 0.8 se objeví error při bootování. A u té nejnovější se to sekne když je tam obrázek HDD a text Downloading Jailbreak Data...a točící se takové to načítací kolečko (nevím jak to nazvat). Točí se už půl hodiny, ale nic se neděje.

Ješte poslední věc co bych Vás poprosil by bylo jestli mi můžete dát link na nějaké mezinárodní forum kde bych mohl zkusit napsat ať mi poradí.

Hnykda | stř úno 24, 2010 3:14 pm

redsn0w ti žádný FW nenahraje. Prakticky ti ho jen nahradí JB daty.
Tvuj telefon, myslím, potřebuje restore

tej0 | stř úno 24, 2010 3:20 pm

Jasně já to vím, že potřebuje restore. Jenže to teď jaksi není možné že. Tak proto jsem chtěl link na nějaké mezinárodní forum, kde by třeba mohl být někdo se stejným problémem jako mám já a pomoct mi. A myslíš, že restore na 3.1.3 není dobrý nápad? Chtěl bych alespoň poslouchat hudbu a používat aplikace. Teď ani nevím naco čekat, stejně jestli někdy bude JB a unlock na 3.1.3 tak je jedno jestli si tam ten FW dám teď nebo až pak. A možnost jak to restorovat evidentně není dostupná v současné době.

Hnykda | stř úno 24, 2010 3:26 pm

K tomu slouží google.

Já hledal, nic jsem nenašel...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv