Ipod touch 2G 3.1.3 JB pomoc

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

bercu | sob úno 27, 2010 5:31 am

Ipod touch 2G 3.1.3 JB pomoc

Zdar borci,Prosim pomožte mi,ja som už zufaly... tak dlho som to tu hladal,že sa mi tie témy začali pliesť v hlave jedna cez druhu a som s toho fakt total debil..pomože mi nejaky dobrak a poradi mi,ako si urobim funkčny JB ? budem velmi rad, Dakujem...

Uživatelský avatar rony | sob úno 27, 2010 6:03 am

Re: Ipod touch 2G 3.1.3 JB pomoc

ipod touche nepotrebuje jailbreaknut, skoda prist o zaruku.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

bercu | sob úno 27, 2010 6:11 am

vieš čo, praveže na ipode to chcem vyskušať skor ako na iphone (to sa mi zda škoda a pozeram aj na tu zaruku) ..ipod v podstate vobec nepouživam a iba mi leži na stole..tak chcem vyskušať JB..poradiš mi prosim?

Uživatelský avatar rony | sob úno 27, 2010 6:36 am

Nejde to. Hlavna motivacia pre jailbreak ipod touch je proti pravidlam tohto webu. Takze si preber pravidla a ked ziskas pocit, ze tvoja motivacia je ina, tak mozes cakat na rady. Nemusis nam ju prezradit ale ak je proti pravidlam, tak to tu neskusaj :-) nikto tu zasa nepadol na hlavu, od roku 2007 uz pozname nasich pouzivatelov :)

jailbreak na touch a na iphone je aj tak iny.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

lordkaspr | pon bře 22, 2010 9:41 am

rony píše:Hlavna motivacia pre jailbreak ipod touch je proti pravidlam tohto webu.

Chlape co je to za blbost? Je ti snad 14?

JB na iPod touch je nutnost! Pokus jsi ovečka, které stačí ke štěstí Safari a přehrávač hudby, tak pro tebe asi ne, ale profesionálové se bez JB neobejdou.

Jak jinak používat multitasking? ProSwitcher a Backrounder je proti pravidlům tohoto webu? Tak to mi teda okamžitě ukaž jaký stupidní pubescent ty pravidla psal?! A co Winterboard? Nebo Mobile Terminal? Nebo Five Icon Dock (a desítky dalších prográmků).. Jak tyto prográmky porušují pravidla?

Tvůj příspěvek je naprosto irelevantní, pravděpodobně absolutně netušíš o čem to vlastně píšeš. Pokud chceš poučovat ostatní, tak musíš nejprve něco umět, nestačí jen to, že jsi moderátor.

Uživatelský avatar cicolably | pon bře 22, 2010 11:33 am

:lol:
si sa teraz po mesiaci zobudil lordkaspr ?
ani jedna vec čo si tu vymenoval nie je potrebna
ty si asi Hulanov kamoš ked ostatný su pre teba "ovečky" , potom ty si obyčajný "čorkár"
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv