Bricked iPhone 3GS 16GB

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

marians2002 | čtv kvě 06, 2010 7:45 pm

Bricked iPhone 3GS 16GB

Ahoj,
mam nasledujici problem: pujcil jsem svuj iPhone 3GS 16GB do nespravnych rukou a prihodilo se mi to, ze verzi FW 3.1.2 dotycna osoba pravdepodobne jailbrakeovala a nechce se mi k tomu priznat. Po upgradu, ktery jsem nevedome ucinil, iPhone vykazuje chybu 6 a display je stale pouze cerny nebo chybu 1604 na nove ciste instalaci iTunes na jinem PC, pri ktere se zobrazi ikonka usb kabelu s pripojenim na iTunes a zaroven moznost emergency calls. Jiz jsem vyzkousel mnoho pokusu, jak uploadovat novy FW, ale neco delam spatne. Dostal jsem se do faze, kdy jsem byl dotazovan, jestli tento model jiz ma iBoot ci ne, bohuzel nevim, jak to zjistit a pak vas zadam, jestli tady nekdo nema zkusenost s tim, CO S TIM!? Mnohokrat dekuji za cenne rady.

TommyS | čtv kvě 06, 2010 7:48 pm

Re: Bricked iPhone 3GS 16GB

fiz. FAQ

marians2002 | pát kvě 07, 2010 4:46 pm

Dekuji mnohokrat za odpoved. Jen to, co je ve vlakne, jsem jiz vsechno zkousel ze vsech ruznych smeru a kombinaci a dostavam se stale k tomu stejnemu bodu. S novou instalaci iTunes na win7 se z DFU maximalne dostanu na ikonu iTunes ci emergency calls.

Ve vlakne dale bylo uvedeno, ze je treba iPhone opet JB. Existuje k tomu nejaky navod? Konkretne u meho iPhonu mam obavu, ze se jedna o novejsi verzi 3GS, ale kdyz system nenabehne, tak to asi ani nezjistim, nebo ano? Pripadam si, jako kdyz chodim stale kolem jednoho parezu a nemohu najit z lesa cestu ven. Prece musi existovat nejake reseni.

iPhone mam teprve par mesicu, takze si myslim,ze se skutecne jedna o novejsi verzi 3GS.

Jeste jednou mnohokrat dekuji za pomoc.

mar

Uživatelský avatar masklin | pát kvě 07, 2010 4:50 pm

Tak mas 3gs nebo ne? Je od Ceskeho operatora?
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)

marians2002 | sob kvě 08, 2010 7:56 am

Ano, je to 3GS od CZ Vodafonu porizeny cca v unoru 2010.

Uživatelský avatar masklin | sob kvě 08, 2010 8:39 am

Dostan ho do DFU a udelej Restore na oficialni FW 3.1.3. Pak udelas JB pres Spirit.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

marians2002 | sob kvě 08, 2010 3:02 pm

Ten iPhone je uplne mrtvy... ma jen cernou obrazovku, na iTunes to hlasi pri restoru chybu 6 a tim to skonci. Obrazovka je stale jen cerna. Minule se mi povedlo iPhone dostat do emergency modu (svitil USB kabel s pripojenim na iTunes), spirit hleda zarizeni, ale iPhone se chova, jakoby nebyl pripojen k pocitaci, ale kdyz to odpojim, ozve se zvuk odpojeni USB zarizeni a naopak. sn0wbreeze mi zahlasil, ze tento 3GS iPhone ma jiz novy iBoot, takze jej nelze pouzit. Bohuzel jsem nevedel, ze ten dotycny, kteremu jsem iPhone pujcil si s tim bude hrat (JB) a nerekl mi to... Tak co ted s tim? Mam pocit, ze jsem vsechno vyzkousel zleva i zprava a vysledek je stale jen cerna obrazovka...

Uživatelský avatar dwick | sob kvě 08, 2010 3:07 pm

marians2002 píše:na iTunes to hlasi pri restoru chybu 6 a tim to skonci.

a restorujes fw 3.1.3?
Life sucks. And then you die.

Uživatelský avatar h4wk3y | sob kvě 08, 2010 4:52 pm

marians2002 píše:S novou instalaci iTunes na win7 se z DFU maximalne dostanu na ikonu iTunes ci emergency calls.

Nejsem si zcela jist, zda jsi opravdu v DFU... protoze pokud ano, tak musis mit uplne cerny displej(jakoby vypnuty) a pritom telefon musi iTunes videt a ne jak pise, ze ti ukazuje ikonu iTunes...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
iPhone expert
iPhone expert

marians2002 | sob kvě 08, 2010 5:00 pm

To je prave ono, ten telefon se chova, jako kdyby byl vypnuty, rozpozna ho pouze iTunes a automaticky po spusteni iTunes zahlasi, ze se telefon nachazi v recovery modu...->kliknu na restore, spusti se cela instalace a tesne pred jejim dokonceni se objevi chyba 6 a iPhone je stale cerny jako na pocatku. A samosrejme restoruju 3.1.3, zkousel jsem i starsi, ale neni to mozne ihned po verifikaci.
Je to nestesti s tim novym iBootem... Jak se mu dostat na kobylku?

Uživatelský avatar h4wk3y | sob kvě 08, 2010 5:35 pm

zkousel jsi to tedy na ruznych PC? nemas nekoho na dosah s Macem, treba?

ERR 6 je koukam toto: Error 6: All of the steps in this article apply to resolve this issue. Following iTunes for Windows: Troubleshooting security software frequently resolves this error. There may be third-party software installed that modifies your default packet size in Windows by inserting a TcpWindowSize entry into your Registry. If your default packet size is set incorrectly it can cause this error. Contact the manufacturer of the software that installed the packet size modification for assistance.

Takze zkusit to udelat na jinem PC, popripade jiny USB kabel, odpojit vsechny ostatni USB zarizeni od PC a vyrestartovat...
iPhone expert
iPhone expert

marians2002 | sob kvě 08, 2010 8:20 pm

Vyzkousel jsem vse, co jsi rikal, ale dostal jsem se opet jen k tomu, ze jsem iPhone dostal do Emergency modu. Zkousel jsem i o radu vyse - Spirit, tentokrat se to tvarilo, ze JB ano, ale nasledovala chyba: Error code:1, takze opet spatne. Co dal?

Uživatelský avatar dwick | sob kvě 08, 2010 8:32 pm

Bricked iPhone 3GS 16GB

Proc do toho motas Spirit? To je jailbreak a funguje spravne pouze na plne funkcnim a aktivovanem telefonu.
Life sucks. And then you die.

marians2002 | sob kvě 08, 2010 8:50 pm

protoze uz nevim, co s tim, tak zkousim vsechno, i kdyz je to k nicemu. Tady neexistuje zadny SW, kterym by se to dalo ozivit???

Uživatelský avatar h4wk3y | sob kvě 08, 2010 10:32 pm

nejlepsi bude, kdyz se podivas tady nekde na foru do toho vlakna, jak tam maj vsichni ochotni adresy, najdes si nekoho, koho mas nejbliz asi nejlepe s Macem, a pozadas ho o pomoc - o schuzku, kde se pokusite prehrat FW...
iPhone expert
iPhone expert

marians2002 | úte kvě 11, 2010 9:19 am

myslis, ze z MACa by to melo jit. dekuji ti jeste jednou za cenne rady, zkusim to, jak rikas.

Uživatelský avatar cicolably | čtv kvě 13, 2010 5:33 pm

skus pozrieť
http://www.technipages.com/iphone-error-6.html

support
Error 6: All of the steps in this article apply to resolve this issue. Following iTunes for Windows: Troubleshooting security software frequently resolves this error. There may be third-party software installed that modifies your default packet size in Windows by inserting a TcpWindowSize entry into your Registry. If your default packet size is set incorrectly it can cause this error. Contact the manufacturer of the software that installed the packet size modification for assistance.
google lamavčina
Chyba 6: Všechny kroky v tomto článku se vztahují na tento problém vyřešit. Po iTunes pro Windows: Problémy zabezpečení software často řeší tuto chybu. Tam může být třetí-party nainstalovaný software, který upravuje výchozí velikost paketu v systému Windows vložením TcpWindowSize do vašeho registru. Pokud váš výchozí velikost paketu je nastavena nesprávně, může způsobovat tuto chybu. Obraťte se na výrobce software, který nainstaloval velikost paketu modifikace pro pomoc.
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Uživatelský avatar Antabelus | stř kvě 19, 2010 7:22 pm

Pokud se dostaneš na obrazovku, kde je možný emergency call, tak už je potřeba iPhone jen aktivovat. To se udělá tak, že ho v tomto stavu připojíš k iTunes a ten se o zbytek postará. Pokud chceš jailbreak, spusť Spirit až po tomto kroku.
iPhone guru
iPhone guru

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv