USB Storage

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Flames666 | ned bře 30, 2008 1:40 pm

USB Storage

ked pripojim iPhone na USB do PC (Vista aj XP) tak sa mi sice otvori priecinok ale nemozem donho kopirovat veci... ono to tak ma byt??? (ver 1.1.3) a este jedna vec mam 8GB iPhone ale ked bo pripojim na iTunes tak v statuse pamate mam ze 4GB su plne (Other Files) a 3,99 su prazdne... predpokladam ze je to systemom ktory ma vyhradenu polovicu pamete... ale ak predpokladam zle pls napiste...

ilijusin | ned bře 30, 2008 1:44 pm

Re: USB Storage

to je normalni, iPhone neni urceny na prenos souboru

a to s tim iTunes je divne, system nema 4GB, ma neco malo pod 1GB tusim, zkus stahnout pres installer aplikaci BossToll a vycistit si ho

Cheetah007 | ned bře 30, 2008 1:45 pm

No je to bohuzel tak...iPhone se zpristupni jako dalsi diskk,jen kdyz mas vyfocene fotky 2MPix foto a pak si je stahnes do PC...pri pokusu cokoliv do tohoto adresre nahrat to zahlasi chybu.
podpora USB MassStorage byla slibovane(alespon castena na fotky) do FW 1.1.3....no ted tu mam 1.1.4 a stale nic a ve verzi 2.0 to nejspis taky nebude.
Tohle je vec ktera mi na iPhone pomerne vadi...absolutni zavislost na teh prisernych itunes,nehlede na to ze fotky zkomprimuji a u nekterych je to dost videt.

ilijusin | ned bře 30, 2008 1:51 pm

neh mi me iTunes :)

no de do nek kopirovat veci, pomoci plug-inu do Total Commandera, nebo pres WinSCP, PC Suite apod.
to ale jen v pripade ze si zpristupnis systemove slozky pomoci ZiPhone iBrickr fix

Flames666 | ned bře 30, 2008 2:04 pm

otazka naco je ten BossTool??? a najdem ho normal v instaleri alebo ho musim hladat v nejakom inom zdroji???

ilijusin | ned bře 30, 2008 2:20 pm

mel bys ho tam mit a jestli ne tak si dej do zdroju:
Kód: Vybrat vše
http://iphone.sleepers.net/repo.xml

Flames666 | ned bře 30, 2008 2:28 pm

hey mam to tam iba ked kuknem na popis k tomu tak som neni isty co to spravi bojim sa ze mi to odfajci iPhone alebo setky subory vnutri.

ilijusin | ned bře 30, 2008 2:42 pm

no BossTool umi:
vymazat iPod, tj. vsechnu hudbu a videa
a presunout aplikace, fonty tak aby se ti tam vesli dalsi aplikace (iPhone ma na aplikace jen omezenou cast pamety)

ale zajima me jedna vec, delal si nedavno nejaky upgrade FW? Protoze je mozne ze ti tam potom zustal nejaky bordel, nebo nejaka hudba apod.

ja osobne bych udelal restore ale jak chces

Flames666 | ned bře 30, 2008 2:48 pm

ee upgrade som nerobil aspon nie vedome... Iba som ho assi 2 krat obnovil (uplne setko) ale aj tak mi tam nejake veci ostali ako napr piano ako app na ploche...

ilijusin | ned bře 30, 2008 2:51 pm

jak si ho obnovil? to neni mozne, pri Restoru pres iTunes se ti musi vsechno vymazat, vcetne odblokace...musel si delat neco jineho

Flames666 | ned bře 30, 2008 3:07 pm

ja som ho obnovil cez iPhone... a z tym odblokovanim som trochu na pochybach... bo mam dovezeny iPhone z USA(assi ako kazdy) az na to ze ked som si ho rozbalil a vlizil sim tak setko islo teda neviem co sa stane ked ho restoreujem ci ho budem mat obrlokovany alebo ho budem musiet oblokovat... preto to nechcem robit... to si radsej necham iba 4 gb priestor...

ilijusin | ned bře 30, 2008 3:16 pm

ty si jen resetoval settings apod.
tobe by pomohl RESTORE ktery ti vymaze komplet vse, vcetke odblokace, ale dneska je odblokace neuveritelne jednoducha, je to vec ani ne 5 minut, nesmis se toho bat
je tu hromada navodu a vetsina problemu ktere MUZOU, opakuju MUZOU nastat a vetsinou nenastanou, se tu uz vyresili

ja se ti jen snazim poradit, protoze mi prijde blbe prijit jen kvuli strachu z odblokace o 4GB mista

Flames666 | ned bře 30, 2008 3:20 pm

aj mne to prijde blbe:( ako keby sa mi nieco stalo na mojom PC nokii alebo PDA tak nemam problem si updateovat system alebo ho reinstalovat... ale v iPhone a vseobecne v APPLE veciach som novacik takze to pre mna neni take lahke... :D no ok skusim to teda cez iTunes... dufam ze si ho cely neodpalim :D a potom uvidim ako je na tom to telefonovanie... :D ok diky za radu... a teraz uz iba nabrat odvahu...

ilijusin | ned bře 30, 2008 3:24 pm

postup:

1) zapni iTunes
2) pripoj iPhone
3) zmackni RESTORE a potvrd ze chces stahnout nejnovejsi FW
4) az dokonci spust ZiPhone (stahni tady)
5) zmackni Do It All
6) pockej 4min a pak vesele telefonuj

Flames666 | ned bře 30, 2008 3:28 pm

simku mam nechat dnu alebo ju mam vybrat???

ilijusin | ned bře 30, 2008 3:34 pm

nezalezi na tom, muzes nechat, vetsinou ji tam lidi nechavaj

Flames666 | ned bře 30, 2008 4:19 pm

dakujem... uspesne restoreovane... a activovane... secko funguje... dakujem... dakujem... a este raz dakujem... dokonca uz mam aj 7 giga volnehomiesta... juchuu... som celly happy...

Julek | ned bře 30, 2008 6:43 pm

tak já vám ten chat přesouvám do archivu ..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv