.. nevím jestli je to fake nebo jestli je to autentické, nejspíše fake. Lidé s problémem antény, držení IP 4 a výpadky signálu dělají akční kovbojku.. ale i tak popravdě řečeno je mi to docela jedno - iP 4 si tak jako tak koupím, protože je to skvělé zařízení, jak to bude se signálem teprve potom uvidím - když bude se signálem problém ohledně držení IP - dám na něj jednoduše kryt
Bumper a je po problému.. nebo to do doby než budou IP4 zde v prodeji apple fixne..
Myslím, že hodně lidí ten razantní úspěch IP4 těžko nese a živí paniku, kdy se potom setkávám s lidmi, kteří nikdy IP neměli a říkají mi:" ty si to koupíš? vždyť se s tím nedá telefonovat.. nechytá to signál..- má to problém" Ok, np. davy čtou jenom titulky z bulváru - aspoň IP4 nebude mít každej jouza, ..celé je to OUt-
Já si ho prostě jak to půjde koupím a při tom nebudu mít s telefonováním žádný problém. Teď mám na IP 3G kryt Slidercase na IP 4 budu mít buďto ten Bumper nebo jiný a jestli je nějaký problém se signálem a antenou ohledně držení IP, tak mě to vadit nebude, protože já žádný problém se signálem mít nebudu a ani o něm díky krytu nebudu vědět. Tahle záležitost mne vážně netíží..