Lze koupit iPhone 4 v USA bez smlouvy?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pavel.Prochy | pon čer 28, 2010 2:09 am

Lze koupit iPhone 4 v USA bez smlouvy?

Zdravim,

mam známého na pár dní v USA a jelikož před několika dny vyšel nový iPhone 4G, chci ho požádat aby mi ho koupil a dotáhnul do ČR.

Samozdřejmě nemá žádnou smlouvu s AT&T takže cena 199 $ za 16GB nepripada bohuzel v uvahu :-(.

Pátrám po tom jestli by mohl jít do krámu (pravděpodobně AT&T nebo APPLE store) a koupit iPhone 4G bez smlouvy? Na Apple store webu (http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=MTgyNjM3NDU) je uvedeno ze si iPhone bez smlouvy koupit nemuzeme (Can I buy an iPhone without an AT&T contract? No. iPhone requires a two-year AT&T wireless service contract.). Avšak na AT&T webu (http://www.att.com/gen/press-room?pid=18004&cdvn=news&newsarticleid=30863) je tabulka ve které můžete vidět, že se iPhone 4G 16GB nechá pořídit bez 2leté smlouvy za 599 $. Kdo má tedy pravdu...Apple store nebo AT&T??? Máte s tím už někdo nějaké zkušenosti? Díky moc za rady

Upraven název vlákna...tvosi

Uživatelský avatar 666 | pon čer 28, 2010 4:21 am

Re: Kdo lže?

obaja, čiže si ho môžeš kúpiť za 599 $ bez zmluvy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar djlucas | pon čer 28, 2010 6:03 am

ale pozor na to.. ty si ho koupis bez smluvi ale telefon bude blokovany. jde pouzit pouze na AT&T
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Barberry.pha | pon čer 28, 2010 8:57 am

Kdo lže?

Takze at ho koupis za kolik chces ale bude s usa tak si tady snim nezavolas protoze je blokly, takze jedine treba anglie,francie a myslim ze taky jenom tak nepujde bez rezervace koupit protoze dalsi objednavky jsou nekdy na 14.7. A je o neho docela zajem,takze jenom tak prijit treba pristi tyden do appstoru pro novy iphone asi by koukali :)))
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Pavel.Prochy | pon čer 28, 2010 12:25 pm

Odblokovat iPhone 4G by nemel byt az takovy problem. Tedka mam iPhone prvni generace a taky jsem ho tenkrat dotahnul z USA, behem par dnu vysel navod jak ho odblokovat na vsechny site :-P

Uživatelský avatar cicolably | pon čer 28, 2010 1:02 pm

hmm si si taký istý ?
ved zatial nie je ani JB
prečítaj si toto zatial,ale či to bude na 100%
viewtopic.php?f=118&t=30435
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Uživatelský avatar spachal | pon čer 28, 2010 1:34 pm

Vsak on takovy novy iPod4G ;] take neni k zahozeni, ja jsem tenkrat v roce 2007 cekal tri mesice, protoze jsem zrovna na potvoru koupil dva kousky presne v tyden, kdy se do nich zacal cpat fw1.1.2 a tim padem unlock nebyl (az po temer ctvrt roce pomoci turbosim :] ..).

Takze klidne kup, ale pocitej s tim, ze se muze odblokovani docela protahnout, preci jen i u Apple se uci :P ..
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Pavel.Prochy | pon čer 28, 2010 2:00 pm

OK ale preci jen by se to melo vyplatit i s tim ze budu muset cekat. Protoze ta cena za kterou se iP 4G necha poridit v USA se nebude rovnat cene ktera bude v Evrope za dejme tomu 3 mesice (doufejme ze unlock bude vymyslenej driv)...nemyslis?

Uživatelský avatar cicolably | pon čer 28, 2010 2:07 pm

no hej ale stále bude na ATaT a neodblokuju ho nikdy,v EU ho operatori po skončení viazanosti aspon odblokuju
pri každom novom FW budu problemy a Apple stale viac a viac bojuje proti JB

v EU Francuzsko 629Euro ,UK 499 Libier volne
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Uživatelský avatar djlucas | pon čer 28, 2010 6:09 pm

Re: Lze koupit iPhone 4 v USA bez smlouvy?

prvni generace iphonu je jina vec.. ten mel chybu a ta se vyuziva do tedka.. iphone 4 uz takovou chybu nema a odblokovani na vsechny site je tezsi..
Macbook pro

file12 | pon čer 28, 2010 7:15 pm

A když tady mluvíte o tý anglii..můžu si ho tam nějak zamluvit? 16.7 tam jedu tak bych ho tam rád pořídil.

Juramac | pon čer 28, 2010 7:24 pm

Jako clovek neinfirmovany se zeptam-v jinem vlaknu jsem byl "poucen" , ze snad uz jde odblokovat i iP4 a iP 3gs na vsechny verse BL. Tak jak to tedy je? Ne, ze by me to trapilo, rad si opet pockam na oficialne odblokovany, ale presto jsem clovek zvidavy, a tak se jen ptam, abych si to ujasnil....

Hnykda | pon čer 28, 2010 8:03 pm

dev-team na twitteru zveřejnil že má unlock na iOS4 na všechny BB, jen to nemůžou zveřejnit protože používají část kodu který patří applu a jeho zveřejnění by bylo ilegální. Chtějí to zveřejnit až na 4.0.1, aby šel unlocknout i ten.
100% to ale samozřejmě není :), bůh ví co bude...

Juramac | pon čer 28, 2010 9:09 pm

Ja jen, ze v jinem vlaknu na mou vetu o momentalni neexistenci unlocku stoji doslova - cituji :

Nelegalni odblok na 3.1.3 a 4.0 samozrejmne JE. Uz nejaky patek je venku nejnovejsi ultrasn0w, ktery unlockuje vsechy doposud existujici basebandy 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, nebo 05.13.04 (ten je v iOS4)

Takze nejaky devteam to udajne ma(to uz tady ale ctu dlouhe mesice) ale venku to stale jeste neni a nikdo nevi, kdy bude, jestli to dobre chapu.... Diky za ujasneni, doufam , ze si jej prectou i ostatni "experti" a jeden nejmenovany mod. Nebo je to zase jinak ? Presto jeste jednou diky.

Uživatelský avatar dwick | pon čer 28, 2010 10:56 pm

Hnykda píše:dev-team na twitteru zveřejnil že má unlock na iOS4 na všechny BB, jen to nemůžou zveřejnit protože používají část kodu který patří applu a jeho zveřejnění by bylo ilegální. Chtějí to zveřejnit až na 4.0.1, aby šel unlocknout i ten.
100% to ale samozřejmě není :), bůh ví co bude...

Prosim neplet si unlock a jailbreak. To o cem pises ty je ohledne jalibreaku! O baseband unlocku u iPhone4 nikdy nikde nepadla ani zminka.

Juramac: To same plati i pro tebe, psal jsem o unlocku na basebandy 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, ktere jsou obsazene v 3.x a iOS4. Ale pozor, v iPhone4 je uplne jiny baseband, takze si lidi neplette iOS4 a iPhone4.

- Unlock na momentalne vsechny 3.1.x a 4.0 iPhone 3G[S] existuje -> ultrasn0w
- Unlock na iPhone 4 NEEXISTUJE. Nebyl zatim ani oficialne jalibreaknut a hlavne baseband obsahuje uplne jiny OS nez 3G[S] (viz zde)
Life sucks. And then you die.

Sime | úte čer 29, 2010 7:47 am

Tady je celkem dobry clanek > odkaz smazán. TommyS.

Sam jsem si objednal iPhone z anglie a za 2 tydny ho budu mit a neblokovany.

Pavel.Prochy | úte čer 29, 2010 9:20 am

Necituj poslední příspěvek. ls8

Sime | úte čer 29, 2010 9:32 am

Necituj poslední příspěvek. ls8

Uživatelský avatar Mertsoft | úte čer 29, 2010 1:02 pm

To juramac: neplet si os a iphone :-)
To dwick: Jestli mi unlocknes latest bootrom 3GS 4.0, ses king :-)
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar dwick | úte čer 29, 2010 11:14 pm

Mertsoft: A ty si neplet bootrom a baseband. Unlockuje se baseband a ne bootrom, ten nema s unlockem vubec nic spolecneho, ten se resi u jailbreaku. Jak jsem psal, unlock momentalne existuje na vsechny basebandy. Existuje i na 3GS s novym bootromem, ktery jeste nelze jailbreaknout.

Uživatelský avatar tvosi | stř čer 30, 2010 10:26 am

a jak bez jailbreaku unlocknes ajfoun :shock: pouc me prosimte :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar dwick | stř čer 30, 2010 10:33 am

tvosi: Samozrejmne ze nijak, ale ten unlock tu je a je pro vsechny basebandy. To, ze jailbreak na 3GS s novym bootromem zatim neni, je uz vec druha...

Uživatelský avatar Marek | stř čer 30, 2010 10:34 am

Pokial niekto nahral novy FW 4.0, a urobil downgrade na FW 3.1.3 (s tim že ma SHSH zalohu). Aktivoval iPhone pomocou original sim karty, urobil jailbreak spirit, a ultrasn0w, a je unlock aj jailbreak ;)
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Mertsoft | stř čer 30, 2010 10:42 am

Si si. Spis jsem reagoval na to, ze se zde psalo, ze lze unlock 4.0 3GS - to zatím nelze!! Ano, baseband ano, ale ne JB a v tom je prave hacek :-)
Zdravim, Tvosi!!
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

viki.dj | stř čer 30, 2010 10:49 am

Zájímala by mě taková drobnost když se tady bavíte o USA jen by mě zajímalo kdybych jel za týden do Anglie kde bych ho tam koupil u operátora ? a dá se tam platit normálně penězy nebo musí být karta ? Jsou na skladě děkuji za info ...

Uživatelský avatar dwick | stř čer 30, 2010 10:55 am

Mertsoft píše:Spis jsem reagoval na to, ze se zde psalo, ze lze unlock 4.0 3GS - to zatím nelze!!

OT: To uz je ale slovickareni. Psal jsem, ze unlock na vsechny basebandy existuje, nikoliv ze ho lze provest an vsech telefonech.

Uživatelský avatar Mertsoft | stř čer 30, 2010 10:57 am

Ja s tim nezacal :-) howg
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Juramac | stř čer 30, 2010 10:57 am

viki.dj . A co zkusit treba Google ? Jestli jsou na sklade apod. , to ti tady asi nikdo nerekne, ale neni nic jednodussiho, nez nejakemu operatorovi v UK napsat a nebo tam zavolat a zeptat se tam. :) Osobne ale pochybuji, ze budou, protoze byli vsechny z prvni vlny vyprodany a dalsi budou jen na zaklade objednavek. Takze z ulice ho asi koupis v soucasne dobe jen tezko....Ale jak rikam, napis tam, urcite tam jsou vice v obraze.... :)

ojoj1 | ned črc 04, 2010 12:59 am

Opravuji cenu:

obaja, čiže si ho môžeš kúpiť za 599 $ bez zmluvy

Zapoměl jsi přičíst daň, minulou neděli mi ho přivezl příbuzný z Floridy cena 599 + 6 procet daň.
Teď mám problém s odblokováním. Neporadíte? SIM kartu od T-mobile budu mít v úterý.

iPhone 4 zatím nelze odblokovat, četl si vůbec ty příspěvky nad tím svým? Stále se čeká. Navíc, založil jsi tady s podobným dotazem vlákno a ptáš se dokonce i tady. Kolikrát se ještě budeš ptát? Odpověď je stále stejná, ne. Budeš si muset počkat. sweet22

swenak | ned črc 04, 2010 6:58 am

uz jsem to tu nekde psal, v CR nekdo nabizi prodej dovezenych iPhonu z USA a tvrdi, ze jsou s unlockem, vcetne toho unlocku a navodu na nej...(nabizi to na mobilmanii, cena 18tis)...ja to zkusim a uvidime...

BaX | ned črc 04, 2010 7:04 am

swenak: s platbou predem ze ? :roll: ( prominte za OT )
    iPhone 7+ 128GB
    iPad 2 WiFi 16GB iOS 7
Senior uživatel
Senior uživatel

swenak | ned črc 04, 2010 7:35 am

OT: no, ted uz jo, ale kdyz jsem jeste jen zjistoval, tak jeste nejake mel, ted prej dorazi ve 4tek...a chce zalohu...vis o nem neco?

dandal720 | ned črc 04, 2010 7:42 am

Omlouvá se za OT jen vás chci varovat radím vám ani to nezkoušejte někomu posílat zálohu s největší pravděpodobností to bude pouze další vykuk který z lidí tahá peníze vím o čem mluvím možná si o mě pomyslíte že jsem blb který naletěl ale těch lidí jako já bylo hned několik. Podvodník byl nejdříve žena pak důchodce a ve skutečnosti je to 19-ti letý chlapec který si takhle vydělal několik desítek tisíc. Takže doporučuji ani to nezkoušet komunikace se vám možná bude zdát naprosto v pořádku ale jakmile se začnete bavit o předání nebo platbě tak to začne váznout.

Ještě jednou se omlouvám za OT
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15" 2.53 Intel Core i5 Mountain Lion
MacBook Air 13.3" 256GB SSD 1.7 Intel Core i5 Mountain Lion
Host
Host

swenak | ned črc 04, 2010 8:14 am

OT: tak jsem to jeste koukal, domena, kterou pouziva je apple-levne.cz, registrovala 1.6.2010 na jmneno Bc. Marek Holecek, toto jmeno pri vyhledavani figuruje jako podvodne, zda se, ze je to zcizena obcanka a nekdo na toto jmeno prodava Apple produkty za zajimave ceny. Cislo uctu, na ktery chce poslat penize je: 4654363028/5500 a zda se, ze o osobni predani zalohy moc zajem nema :-) je to sice OT, ale ale pro pripadne zajemce verim dobre informace...jednani osoby, v mailech podepisovane jako Marek je docela nevychovane az agresivni...

Juramac | ned črc 04, 2010 11:50 am

Strucne a jasne- Ano, lze koupit v USA iP bez smlouvy, ale bude VZDY BLOKOVANY!!! takze NEKUPOVAT, prinejmensim do doby, kdy bude mozny odblok, coz neni vubec jiste a nikdo nevi, pokud to bude mozne, tak kdy.

Uživatelský avatar icefiresr | ned črc 04, 2010 5:09 pm

A ja stale nechapem zmysel tychto topicov, co su tu stale s kazdou generaciou, ci novych BS. Ked chcete kupte si to z USA, pridete o zaruku v EU, nemate iste odblokovanie a ani po skonceni viazanosti nemate sancu telefon odblokovat. Nechapem, preco proste nepockate, kym sa ten telefon neuvedie u nas. Je to obycajny kus HW, nic viac, ma sluzit vam a nie vy jemu :!:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar djlucas | ned črc 04, 2010 9:03 pm

icefiresr: mas pravdu ale nejspis tady pude i o cenu ;-) kdyz uz bych jej mel kupovat za hranicemi tak v UK
Macbook pro

swenak | pon črc 05, 2010 12:28 pm

nekomu se nechce cekat a nejde mu o cenu, no :-)) ja to tedy udelal tak, ze poslu penize kamosce a objedna mi ho ve stredu a pak z UK posle leteckou postou...a pokud ten z USA od toho "dovozce" bude taky, tak jeden prodam, mno :-)

PS: tak je to jak jsem psal predtim, je to podvodnik, tak pozor i na jmeno a doklady na jmeno Ludek Vavercak, Unicov.

tomas2d | čtv črc 15, 2010 5:04 pm

iphone 4G z Ameriky bez upisu ?

cuaa lidi mam dotaz chtel bych si koupit iPhone 4 s Applu z ameriky .... a nevim kolik stoji cena bez tarifu ? A de vlastne vubecc koupit iPhone bez tarifu ?

Proč zakládáš nové téma, když už tu jedno existuje? Příště předtím, než založíš nové téma, tak hledej na fóru, jestli tu už stejné neexistuje. Přesunuto do již existujícího tématu. sweet22

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv