Pomoooc Iphone nak blbe

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Iphone | ned dub 06, 2008 9:11 pm

Pomoooc Iphone nak blbe

Zdar ted jsem na svym druhym kompu se kterym Iphone neni synchornizovanej tak sem si rek ze si ho nabiju zapojil sem nabehlo itunes a ERROR iphone nejde pripojit a ze je prej v recovery modu do kteryho sem ho nedal pak se itunes zacal updatovat na verzi 7.6.2 a na iphonu zacali behat bily radky jako pri Ziphone 2.6b unlocku jediny co sem z toho vycet bylo "Activating youtube" asi tam toho bylo vic ale to sem neprecet ale pak to umizelo iphone se restartoval norml nabehl a nic novyho funguje jen je zase ta zibriho blog ikona na displayi.

Reknete mi nekdo co tohle melo znamenat ? :?

EDIT: Davam to za vinu Updatu Itunes na 7.6.2 protoze ted po updatu uz to krasne funguje vsechno mozna jak se ten program updatoval a zaroven se pripojil iphone se to nak podelalo..
iPhone 4
MacBook Pro 13' 2010
Host
Host

Julek | pon dub 07, 2008 6:32 am

Re: Pomoooc Iphone nak blbe

"Pomoooc Iphone nak blbe" prokrista !!??! oprav si předmět příspěvku .. jinak to smažu ! Už sem chvilku chodíš tak proč píšeš takové předměty .. nedělej lamu

edit: přesun
.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

scorpi | pon dub 07, 2008 9:12 am

Je to docela OT, ale jde evidentně o překlep. Nemám s češtinou problém a taky se mi několikrát stalo, že jsem napsal totální hovadinu.

Spíše bych podpořil Julka, že má absolutní pravdu v tom, že některé názvy threadů ( a to nejen od noviců ) jsou na smazání, nemluvě o zařazování do správných sekcí.
To, že se zde dokola neustále objevují stejné dotazy mnohokrát řešené a odpovězené se musí tolerovat, pokud jsou v sekci pro nováčky. Kdekoli jinde bych je nekompromisně mazal, protože jen tak se nově příchozí naučí dříve než něco plácnou hledat, číst, zkoušet a až potom vznést na fórum neřešitelný problém.
Ze začátku mi přišel přístup moderátora Ronyho někdy až arogantní, ale velmi záhy jsem pochopil, že jinak to ani nejde, pokud se z toho tady nemá stát nepřehledné smetiště. Za tento prvotní náhled se Ronymu omlouvám, velmi si vážím práce admina a modů a všech, co přinesou na toto fórum cokoliv užitečného.

Sorry za big offtopic, ale tohle jsem si nemohl odpustit :oops:
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Iphone | pon dub 07, 2008 4:19 pm

hmm tak dik chapu to ale moc jste mi nepomohli.. :?
iPhone 4
MacBook Pro 13' 2010
Host
Host

Julek | pon dub 07, 2008 5:46 pm

archiv

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv