Problem pri spusteni

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Kozak Lukas | ned dub 06, 2008 5:31 pm

Problem pri spusteni

caute lidi mam velky problem rano jsem si instaloval apps a installeru a dal jsem tel. restartovat ale jak jsem ho zapinal tak naskocilo jen jablko a nic porad od te doby tam mam jablko nejde vypnou jenom kdyz pridrzim Home a Sleep dohromady tak ho muzu uspat ale kdyz ho zase spustim tak nic. na pocitac nereaguje... takze ho nemuzu ani rest.
Nevite nekdo please co s tim???
Moc dik vsem.

fajnman | ned dub 06, 2008 5:33 pm

Re: Problem pri spusteni

sleep a home, dokud se neobjevi jabko a nenabehne, chvili pockej. Jinak pokud to nepujde. tak ho vypni. pak drz home a pripoj ho k pc, drz dokud se ti nenastartuje iTunes pak das restore a odblokujes.

ilijusin | ned dub 06, 2008 5:35 pm

dfu mod = pripoj iPhone k PC - > drzis home + sleep dokud se iP nevypne a az se zase zapne pust sleep a drz jen home

pak restornes pomoci itunes a odblokujes pomoci ZiPhone, na vsechno co jsem si napsal jsou tu navody a na ZiPhone jsou i na hlavni strance

standartdni postup:
1) zapni iTunes
2) pripoj iPhone
3) zmackni RESTORE a potvrd ze chces stahnout nejnovejsi FW
4) az dokonci spust ZiPhone (stahni tady)
5) zmackni Do It All
6) pockej 4min a pak vesele telefonuj

fajnman | ned dub 06, 2008 5:37 pm

ja odpopovim a iljusin taky, nejak nevim proc, tak ja uz tedy nic nepisu, ale myslim, ze nabizim jednodussi postup. :-)

ilijusin | ned dub 06, 2008 5:43 pm

ty postupy jsou uplne stejny, tys ho napsal ve kratke forme ja v delsi kdbyby to byl uplny novacek, aby se nahodu moc nezapotil hledanim tak sem mu sem dal komplet reseni, pokud nevi co je ZiPhone tak mu tvuj prispevek nepomoh
ja jen aby bylo jasno ja sem vedel ze si sem napsal predtim, pred postovanim to vypise zmeny

fajnman | ned dub 06, 2008 5:50 pm

ot: to je jedno, jen hledejte at tu nejsou zbytecne veci navic! :-)

Kozak Lukas | pon dub 07, 2008 7:23 am

jj Diky vsem uz jsem si poradil sam vedel jsem jak na to uz jsem par iphonu odblokoval ale nikdy jsem se nesetkal s tim ze mi nesel dat do DFU moda a ani zapnout ani vypnout...
Nakonec jsem ho nechal ze tri hodky odpocinout a potom nabehlo DFU ted uz bezi jak ma, jen s jednou chybou...
nejde mi youtube nejde se pripojit to pise zkousel jsem vse ruzne fixy ale nic jestli nekdo vite co stim????¨
diky

fajnman | pon dub 07, 2008 7:30 am

pokud si zkousel fixy tak uz musi byt jen jedina moznost.

Kozak Lukas | úte dub 08, 2008 5:59 pm

no uz se mi nechce delat restore uz jsem to delal rtikrat kvuli tomu youtube....
spise jestli by nekdo nevedel o nejak fixu nebo resenim ja to udelat???
diky moc..

Moni | úte dub 08, 2008 9:22 pm

Vaše návody mi moc pomohly. Měla jsem stejný problém. Řídila jsem se jimi krok za krokem a vše hladce proběhlo :wink: Díky moc

Julek | stř dub 09, 2008 6:43 pm

to jsme moc rádi .. je vidět že když někdo chce tak si poradí a navíc jako holka jsi teď alespoň doufám zahanbila všechny kteří jsou natolik neschopní nebo líní si návody nastudovat :wink:

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv