Spatne zobrazovani SMS e-banking

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

mic-hal | úte zář 08, 2009 10:07 pm

Spatne zobrazovani SMS e-banking

Prosel jsem zdejsi forum ale nic podobneho jsem neobjevil.. Ze servisu24 Sporitelny mi prijde po zadani prikazu SMS kde je autorizacni SMS kod: a zadny kod neprijde..
Mel jem to za chybu servisu 24 nebylo by poprve co mi neprisla sms atp. ale dal jsem zpravu copy paste a cislicka se v pohode objevili u vlozeneho textu...

Poslal sem desitky prikazu a dela mi to az ted.. ma nekdo podobnou zkusenost? Je to nejaky novy zpusob rozesilani kodu?

Edit: doplnim ze se jedna o 3G na 3.0 s JB a nebyla v poslednich dnech zadna zmena.. proste to chodilo s kodem a najednou ted bez

benedy | stř zář 09, 2009 12:09 pm

Re: Spatne zobrazovani SMS e-banking

Mne se stává něco podobného,když mám den kdy se pustím do placení přez servis24 tak se mi během asi 3 až 5 příkazů jednou stane že nevidím autorizační kód v sms od banky,ale když se dostanu do podrobností sms v iP tak vždy to číslo dostanu,nevím čím to je,ale myslím že by ses měl o tom jít poradit do Čs.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar spachal | stř zář 09, 2009 2:31 pm

Se sporitelnou neporadim, jen vim, ze uz od fw1.1.2 jak eBanka (dnes RB) pres SIMToolKit, tak CSOB pres beznou sms zpravu bezi bez problemu ..
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

blazo | stř zář 09, 2009 2:53 pm

mě např. pomohla výměna staré sim za novou, pak už v pohodě!

mrzic | stř zář 09, 2009 3:12 pm

Taky používám servis24 a ještě se mi to nestalo, vždy mi to kód ukázalo.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15
iPhone X, iOS 13
Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6
Apple TV4
iPhone expert
iPhone expert

mic-hal | stř zář 09, 2009 9:00 pm

pridam update.. jak pise kolega pokud kliknu na sipicku u zpravy a zabrousim do Links tak tam cislo je pokud zpravu copy paste a odeslu zase zmizi.. Zkusim upgrade na 3.1 hned co zjistim jestli uz je JB

Edit: dnes rano se zase zacly kody objevovat.. podivne

Uživatelský avatar rpodhr | čtv srp 19, 2010 12:04 pm

pracuju na tech. podpoře ČS a taky mám iPhone, toto není způsobeno bankou, ale iPhone si někdy (podle toho v jakém formátu ten kód je) převede to číslo zřejmě jako telefonní, stačí stisknout u te SMS tu šipku vpravoa jedno z těch čísel je autorizační kód (osmimístný), nevím proč ale dělá to jen iPhone.
iPhone 6 128gb, iPad Mini Retina 32gb, Apple Watch Sport (7/2015)<---iPhone 5 64gb<---iPad Mini<--- iPhone 4, 8 GB <--- iPhone 5 White (12/2012-ukradený)<---iPhone 4 (12/2010) <--- iPhone 3g (2008) <--- MDA Vario <--- xxx hloupých
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv