Historie v safari

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

fajnman | pon dub 07, 2008 11:25 am

Historie v safari

Ahoj lidi mam nejspis problem s historii v safari. Vubec nikne nemuzu najit history.plist. A kdyz mam historii v safari je po vypnuti telefonu prazna. A taky dalsi problem co by s tim mohl souviset je ze imgrab mi hlasi, ze nemuze nacist historii. No nejspis nema z ceho. Neznate nekdo vychodisko?? Jak tam dostat history.plist?

fajnman | úte dub 08, 2008 6:35 pm

Re: Historie v safari

Nasel by se tedy nekdo kdo by mi poslal funkcni imgrab na fajnman@email.cz?

Potrebuji to nutne do ctvrtku a kdyby nekdo vedel, kde je history.plist, muze jej tez poslat, mam delat dva iphony a potreboval bych to tam nejak napasovat. Byl bych moc vdecny, treba i novacku, bych poskytl nejakou radu. :-)

watterman | úte dub 08, 2008 7:03 pm

Pro většinu je funkční IMGrab ten na který jsem ti posílal odkaz, to že tobě nefunguje, bude problém někde jinde...
Ten co se stahuje do Installeru je jediný pro většinu až na tebe funkční, jestli jej stále chceš- ke stažení je zde:
http://dezign999.com/iphone/imgrab.zip

;-)

fajnman | úte dub 08, 2008 7:07 pm

Dekuji mnohokrat za ochotu!

Byl bych rad kdyby jsi odkazy z repa posilal novackum a ne mne jak jsem ti jiz rekl!!

Nevim kde je problem, nejspise v te historii safari.

Delam klasicky restore 1.1.4 ziphone 2.6b. Ale nejsem sam je takovych lidi nekolik.

Prosimte watermane, byl bych rad, kdyby jsi mi jiz neodpovidal timto stylem. Chapu, ze jsi urazeny, ze jsem ti nevedomky zapomnel podekovat, ale radsi mi uz nepostuj.

watterman | úte dub 08, 2008 7:33 pm

Takže:
1) Měj nainstalovaný BSD Subsystem
2) Odinstaluj vše co má v názvu Jiggy a také IMGrab
3) Jdi do TC->Hledat-> napiš tam Jiggy - vše co najdeš smaž- potom hledej IMgrab a také vše co najdeš smaž...
4) Jdi do installer a nainstaluj tohle:
http://drsny.net/iphone/pxlinfo/?detail ... ef=sources
a potom tohle:
http://drsny.net/iphone/pxlinfo/?detail ... ef=sources
5) Ťapni na HOME a zkus to...

tak jsem to dělal já a funguje ;-)

Nejspíše máš problém že se nastavení přechovali od doby co jsi měl nainstalovaný ten nefunkční IMGrab, nebo nevim...

Co se týče uraženosti - budeš se asi strašně divit, ale to mě vůbec nijak nebere, to si akorát ty pokládáš za důvod proč jsem ti postnul takový příspěvek. O tom jestli si nováček, pokročil, expert nebudeme raději mluvit...

fajnman | úte dub 08, 2008 7:42 pm

Nevim jake mas ty vedomosti, a ja o svych taky nemluvim, jen ze mi nemusis posilat odkazy z repa, bo jsem nasel tuto aplikaci ve trech verzich na googlu a v zipu. Jinak nastaveni se nezachovala, po restore urcite stoprocentne, tvuj postup jsem jiz zkousel.

watterman | úte dub 08, 2008 7:47 pm

V pořádku já také nemám důvod se vychvalovat - ani to SNAD nedělám, jaké mám vědomosti... Pouze si netroufám říct jaké máš vědomosti ohledně iPhone.
Pokud si to zkoušel, tak nevim, mě to fungovalo takovým primitivním způsobem...
Doufám že se na mě teď nebudeš nadále zlobit: "Protože si myslíš že jsem se urazil kvůli poděkování" ;-)

EDIT: Zkus restorovat z DFU módu... A Unlock etc. podle ZiPhone 3.0 :-)

fajnman | úte dub 08, 2008 7:52 pm

ot: ja se nezlobim, ale nechtel bych aby si se zlobil ty, protoze bohuzel to bylo nedorozumeni, totiz od rana do vecera nam prednasi jak je to slovo dulezite. :-)

fajnman | čtv dub 10, 2008 12:50 pm

Kdyby mel nekdo podobny problem. Staci prehrat slozky z jineho telefenu pres winscp3. A to celou slozku mobilesafari a dele slozky safari, kde je umisten history.plist.

Tedy vyreseno.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv