DFU mode - jak ven

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

meba | sob dub 05, 2008 3:42 pm

DFU mode - jak ven

Ahoj,
omylem jsem asi dostal iPhone do DFU modu - chtel jsem rebootnout a nyni se mi objevuje jen obrazek pro pripojeni k PC a ic jineho. Ruzne pokusy nepomohly, iTunes ho najdou, Ziphone taky, ale opet nic. Je moznost dostat ten telefon z DFU bez restore? (Taky je mozny, ze ho mam jen v normalnim recovery modu, pry jsou dva.)

Diky

Cheetah007 | sob dub 05, 2008 3:51 pm

Re: DFU mode - jak ven

Mam pocit ze z DFU Mode vede jedina cesta: RESTORE :roll:

Ostatne napoveda k tlacitku DFU Mode v ZiPhone 3.0 to rika...
Obrázek

Muzes ale zkusit iPhone nahodit pres iBrickr 0.91...u starsich verzi FW se to nekdy povede.... :wink: nebo to zkus primo v ZiPhone 3.0...tlacitko NORMAL MODE kdyz to nepujde zbyva bohuzel RESTORE.

meba | sob dub 05, 2008 3:54 pm

Mam 1.1.4 :)

Cheetah007 | sob dub 05, 2008 3:57 pm

Zkus vsechno co jsem napsal a tyky chvili podrzet POWER+HOME zda iPhone nenaskoci a dej vedet.

meba | sob dub 05, 2008 4:06 pm

- Ziphone 2.5 "Normal" mode - zadny vysledek
- Ziphone 3.0 - totez
- iBrickr - nic se nestalo
- ruzne kombinace mackani tlacitek jsem zkousel, nicmene vyzkousim jeste jednou.

watterman | sob dub 05, 2008 4:18 pm

Pokud tam máš obrázek tak jsi v Restore modu, a dostat se z něj můžeš tím tlačítkem u ZiPhone... Jestli-že to nejde, tak se něco pos*alo v samotném systému a nezbývá tinic jinéh než restore...

meba | sob dub 05, 2008 5:08 pm

Tak iTunes zahlasily, ze nejde restore. Takze to vidim spise na problem spojeni telefonu s pocitacem...Zkusim to na jinem PC.

Uživatelský avatar Moren | sob dub 05, 2008 6:49 pm

Nejdrive vyzkousej podrzet tlacitko POWER a HOME dokud se iPhone nevypne. Pak ho zase zapnout. Nyni by mel byt v DFU modu normalnim a z nej se zkus dostat pres ziphone normal mode a nebo jeste pres 1.1.2 jailbreak. Tam je tlacitko Boot from recovery. To me osobne pomaha nejvic.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

meba | ned dub 06, 2008 10:04 am

Vyreseno pres restore :(

Prinesl jsem to nekam k jinemu PC. Tam se iBrickr zacal chovat tak, ze s tim telefonem aspon neco delal - objevila se cervena obrazovka a bum, zpet recovery mod. Stejne tak Ziphone Normal mode - reboot a normal mod. Restore telefonu - chyba 1064. Musel jsem do DFU a pote normalni restore :(

Pouceni - vice zalohovat (prisel jsem o fotky z ameriky a spanelska :(

Cheetah007 | ned dub 06, 2008 10:14 am

To jsi predtim nestacil SYNC s iTunes? no docela blby.....hlavne ze iP chodi :wink:

r1 | čtv dub 10, 2008 9:52 am

Mam stejny problem. Pritelkyne si hrala s iPhonem a dostala se na tu obrazovku s konektorem a ikonkou iTunes. Dobra finta jak zlikvidovat neci iPhone behem 10 vterin.

Paly | čtv dub 10, 2008 12:15 pm

ZiPhone ma take tlacidlo, ze po kliknuti nan iPhone vyjde z DFU modu
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar spachal_tmp | čtv dub 10, 2008 7:23 pm

Z DFU i restore (recovery) modu se iPhone da samozrejme dostat bez problemu a jednoduse, zadne prehravani fw neni samozrejme zapotrebi.

Postup mate i v navodech: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=2237 (iPhuc nebo iBrickr)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv