iPhone a poskrabany displej

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

flip | čtv dub 03, 2008 5:19 am

iPhone a poskrabany displej

Zdravim,
az vicemen doposud jsem mel za to, ze displej iPhonu je vyroben z tvrzeneho skla, a tak jsem (i po shlednuti ruznych videi na youtube apod.) usoudil (a ne jen ja), ze poskrabat displej bude neco opravdu tezkeho... kamarad mi i tvrdil ze jediny zpusob jak to poskrabat bude diamantem... na youtube lidi drou klicema ci nozema o displej a nic, kamarad to zkusil s klicema a nic...

bohuzel jsem vsak na svym milackovi objevil skrabanec, ktery se mi teda nejak zrovna nelibi (a diamantem jsem to vazne neposkrabal) takze to asi nebude az tak nesposkrabatelne... ale k veci...

zkusil jste nekdo napr. Displex ??? je to specialni vyrobek pro mobilni telefony ktery vylesti displej tak, ze jiz neni nadale poskrabany... ma smysl to koupit pro iPhone, ci mate nejaky jiny napad co s tim ?

johnnyho_ | čtv dub 03, 2008 5:43 am

Re: iPhone a poskrabany displej

cau, toto sa tu uz riesilo v nejakom threade...skus pohladat.

ale displex ti bude na dve veci, kedze ten je urceny nie na sklo, ale na plasty

EDIT: no tak som ti to nasiel > http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=3&t=1133

Julek | čtv dub 03, 2008 8:03 am

archiv ..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

turambar | pát dub 11, 2008 4:34 pm

Čau - pořád lítám po celým světě na aukcích, tak jsem se ti kouknul do Hong-Kongu - je zde display - píše, že origo, cena dobrá - 24 britských liber i s dopravou - tj. asi 24 x 35 = 840 Kč, dole je odkaz a shop, jesti můžeš, tak si objednej a dej sem svůj názor - výměna atd.. :D, jinak pokud neumíš - jsem ochoten za provizi 200 Kč ti ho objednat.

http://stores.ebay.com/HKebuyShop

ilijusin | pát dub 11, 2008 5:02 pm

origo za min jak 800kc je blbost, daval bych si majzla, cena je podezrele nizka

turambar | pát dub 11, 2008 5:09 pm

Těžko říct - zase ten prodejce už tam nějaký aukce má a pár jich prodal. V diskuzi na spipto tam padlo, že se monžá Iphony vyrábějí v Číně (prý podle tracking-number u fedexu), takže bych to zase neviděl tak bledě, chtělo by to test.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv