Mno, koho by tohle nepotěšilo? Jsem dostal od doby co jsem si stahoval přes MobileSafari soubor o velikost cca 560MB (rozdělen na části) celkem strach... Ten iPhone byl přitom tak horký! Jsem to vždy po stáhnutí 150MB musel nechat chvíli vychladnout. Přecejenom nechcu aby můj iPhone za 13 000 dopadl jak ten na obrázku... Ten DL plugin je možná dobrý tak na stáhnutí písniček, jinak je to zatracený žrout baterie!
4watterman: Dnes jsem točil nějaké videjko Canon PS A510, a když jsem vyndal kartu s tím, že jí dám do čtečky, karta byla úplně rozpálená . Nu a když koukám na filmy v mobilu, tak je taktéž docela zahřátý, procesor tam pracuje jak divej
Naposledy upravil Zedjunior dne pát dub 18, 2008 5:39 pm, celkově upraveno 2
No tak samozrejme, za by ta baterka asi mohla vybouchnout i sama o sobe, kdyz ji hodne rozpalite, ale na obrazku je videt, ze ten clovek pouzil lupu, coz je podle mne mnohem horsi - vetsi teplo apod.
Já bych to možná viděl na spokojeného dosavadního uživatele starého iPoda přes Firewire kabel. (já měl to štestí, že mi po 20 minutách Firewire nabíjení někdo volal, tak jsem to hned odpojil, protože jsem si skoro spálil ruku - baterka snad přežila)
Rajce007 - iPhone4 32GB (iOS 5) bylo iPhone8 US (bylo 1.1.4 - nyni FW3.1.3 (JB-redsn0w)) Vodafone CZ