Rozsvícení displeje každých 30s, vybití baterie během půl dn

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

sru | pát črc 24, 2009 8:16 am

Rozsvícení displeje každých 30s, vybití baterie během půl dn

Mám iPhone první generace 2G a v něm jailbraknutej FW3.0. Nejsem si úplně tak jist zda to začalo dělat ihned po flashnutí nebo až po instalci nějakého SW, ale rozsvítí se mi každých 30s displej, stejně tak jako kdybych stiskl HOME tlačítko, pak to po chvilce opět zhasne a za 30s znovu. Následkem toho je baterka hned hotová. Mám nastaveno ruční vybírání pošty, vypnuté BT, vyplnuté polohování. Jedinné co mám, tak je zapnutá WiFi. Nemáte někdo podobné zkušenosti?

Uživatelský avatar peppy | pát črc 24, 2009 8:39 am

Re: Rozsvícení displeje každých 30s, vybití baterie během půl dn

Včera se mi to taky stalo poprvé a telefon mám po JB minimálně měsíc. Dvakrát jsem ho zrestartoval, na noc píchnul do nabíječky a zatím je klid. Není to zaručený postup, ale pomohlo mi to...
Host
Host

Uživatelský avatar waczko | pát črc 24, 2009 4:26 pm

push notifikace máš?
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

modemo | pát črc 24, 2009 5:47 pm

Ahoj, ja mam rovnaky problem. Vid http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=17472&p=151409#p151409

Lenze mne to robilo aj na FW2.2 bez JB. Na jednom zahranicnom fore mi poradil, ze on mal dole pozohybane tie piny v konektore a ze ich napravil a prestalo to. Je tam totiz pin, podla ktoreho iPhone rozoznava podla jeho odporu prislusenstvo. Ja budem mat mozno trosku zatecene dnu a to mi vytvara ten zvodovy odpor...
Skus sa na to mrknut.

sru | pon črc 27, 2009 8:32 am

FW 3.0 mám už také měsíc a až teď to začalo dělat. Restart byl již 100x a pořád nic. Do rána baterka úplně vybitá. Nicméně něco bude asi na té informaci ohledně toho konektoru. Stává se mi, že při restartu telefonu se na ani ne na 1s zobrazí nějaká hláška o tom, že jestli chci připojit nějaké zařízení a pak je tam možnost ANO, NE. Ale je to tak na krátkou dobu, že to ani nestihnu přečíst.

push notifikace máš? Nemám.

Jak mám narovnat piny, když je to na tišťáku?

modemo | pon črc 27, 2009 10:04 am

On vtedy asi myslel tie piny (pruzne tenke pliesky) v konektore. Vravel ze ich mal poohybane tak, ze sa mu nejake dotykali navzajom. Ja ich mam ale vsetky pekne rovno, nic sa nedotyka, ale mam indikatory nejake nacervenane, tak neviem ci predchadzajuci majitel ho trosku nezavlazil a neni vnutri nejaka oxidacia, ktora by robila ten zvodovy odpor... :?

sru | pon črc 27, 2009 11:34 am

teď si vzpomínám, že mi to dělá od doby, kdy jsem se vrátil z dovolené na kolech, kde jsem měl telefon v kapsách a pršelo :(. Tak je možné, že mi to nevlhlo a zoxidovalo. Takže servis?

Uživatelský avatar Beavers | pon črc 27, 2009 6:14 pm

Zkontroluj si barvu senzorů vlhkosti. Budou-li červené, máš telefon provlhlý.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar waczko | pon črc 27, 2009 10:28 pm

Servis netřeba. Nepřed zkus vzít parátko, trochu vaty namočit do lihu a jemně, opravdu lehce a jemně přeleštit (půjde to asi blbě, ale mohlo by to jít). Pak znova parátko, vatu - tentokrát přetřít znova suchou... Vše při vypnutém telefonu, poté ho dát někde kde je tepleji.

Pokud nepomůže - otevřít iPhone a znovu to samé po celé spodní části. Díly nechat vyschnout samotné a pak složit. Mělo by to jít, já takhle rozjel úplně utopený telefon.
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

sru | úte črc 28, 2009 10:54 am

Zkusím to s tím lihem.

O detekci vlhkosti slyším poprvé, co to kde to? :)

EDIT:
Ha a další záhada:

1) nemůžu telefon vypnout. Po vypnutí se hned automaticky zapne
2) nenašel jsem způsob, jak telefon rozebrat :(

Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal pravidlům (viz odkaz níže). Je to pravidlo o editaci vlastních příspěvků. To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. Jinak odpovědi na své otázky, kromě té o vypínání a samovolném zapínání, najdeš na fóru. Ale pod pdomínkou, že budeš hledat. Nebo chceš, aby to někdo našel za tebe? Beavers.
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929

Uživatelský avatar jursat | sob srp 01, 2009 7:58 pm

Beavers píše:Zkontroluj si barvu senzorů vlhkosti. Budou-li červené, máš telefon provlhlý.

Mozes mi objasnit, kde tie senzory su? Pocujem to po prvy krat.
iPhone 5s Gold 64 GB Telekom SK, iOS 7
Host
Host

Yreg | sob srp 01, 2009 8:04 pm

Sú to také biele papieriky. Jeden je zospodu v dock connectore a druhý hore v jacku. Pokial sú ružové/červené, iPhone niekto utopil.

Uživatelský avatar Beavers | sob srp 01, 2009 8:18 pm

BTW: o indikátorech (senzorech) vlhkosti se tu píše už v několika vláknech. Takže toto téma již opusťme a vy, kdo nevíte, co to jsou tyto indikátory, tak použijte spolehlivou funkci HLEDAT. Příští dotazy na podobné téma v tomto vláknu již budu mazat, řeší se tu něco, co nesouvisí s názvem.
Moderator fóra
Moderator fóra

sru | stř srp 05, 2009 7:16 am

Tak jsem telefon prolezl skrz na skrz a nic červeného popř. růžového jsem neviděl. Vlhkostí to asi nebude. Skoušel jsem i telefon pořádně vysušit. Projel jsem konektory lihem, vyfoukal čističem na klávesnici a pořád nic :(. Někdy telefon drží, ale to se stává tak max. 1-2x za týden, ale spíš se stále rozsvěcí. Po neušpěšném vypnutí (automatickém znovu zapnutí) se stále objevuje hláka "Příslušenství není kompatibilní zařízení pro iPhone". Já fakt už nevím co s tím. Za ten předchozí EDIT se omlouvám, neuvědomil jsem si, že se to tu tak vede.

modemo | stř srp 05, 2009 3:24 pm

Ja som ho tiez otvoril. Bol trocha zaoxidovany na par miestach, okolo konektorov a tak, jeden indikator vnutri cerveny, druhy biely. Pocistil som liehom co sa dalo, ale nepomohlo to, stale sa rozvecuje, robil to dokonca aj ked som mal odpojeny ten kontektor (tusim s cislom 4) co ide dole ku tomu kde sa pripaja kabel. Hlasku mi vsak nevyhadzuje ziadnu...

SirakCZ | sob pro 12, 2009 12:03 am

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se toto již vyřešilo? Mojí mladé toto začalo dělat a přišla s tím že telefon musí z domu..........což bych nerad pokud je to SW nebo pokud stačí vyčistit.......

RomanV | stř lis 03, 2010 11:11 pm

Dobry den pratele, mohl by jste sem nekdo napsat, co Vam skutecne na to rozsvicovani displeje pomohlo? neexistuje nejaka sw uprava? Nebo je to skutecne HW? Toto tema je pomerne stare, nerikejte mi, ze jste to nikdo nejak nevyresil. Cistit kontakty lihem mi nepomohlo :(
Predem moc diky za jakkoukoliv reakci.
_
Kdyz mam iPhone v nabijecce, tak to neblbne.. Jak to rozpojim tak presne problem co je popsan vyse.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv