funguje Vám GPRS / EDGE v zahraničí?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

papaya | úte dub 08, 2008 1:36 pm

funguje Vám GPRS / EDGE v zahraničí?

Mám dotaz zda někdo používá připojení k GPRS nebo EDGE v zahraničí a zda mu bez problémů funguje? Já používám iPhone v anglické síti O2-UK s jejich kartou PayAndGo (obdoba našich dobíjených karet), ale k GPRS ani EDGE se připojit nejde! O2-UK údajně blokuje (i když nevím jak) připojení k GPRS u telefonů, které nejsou zakoupené přímo u něj (O2 je zatím jediný prodejce v UK).
Volal jsem přímo na infolinku O2, kde mi sdělili, že pokud nemám iPhone od nich a mám ho "nelegálně" odemknutý, internet mi fungovat nebude, přestože používám jejich kartu (a dobíjím každý týden za nemalé peníze). Na mou otázku: "Co když jsem cizinec na dovolené, telefon mám "legálně" odemčen z jiné země a chci jakožto O2 zákazník plně využívat předplacených služeb včetně GPRS", mi řekli, že mám smůlu... Taková je holt Anglie :(
Řešilo se to na fórech modmyifone.com, macrumors.com i jinde. Vyšly dokonce i patche upravující nastavení, ale fungovaly pouze u FW 1.1.2.

Proto Vás prosím, jestli někdo zzá funkční natavení GPRS u O2-UK Payandgo pro FW 1.1.3. příp. 1.1.4., ať se podělí, díky moc!

Uživatelský avatar whisky96 | úte dub 08, 2008 1:46 pm

Re: funguje Vám GPRS / EDGE v zahraničí?

iphone pouzivam v zahranici pravidelne a 100%ne v roamingu funguje, takze v iphone chyba nebude
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

ava | pon dub 21, 2008 7:10 pm

Mám dotaz, jedu do zahraničí, musím u iphone něco nastavit , aby mě fungoval na určitou síť.Stačí to v nastavení telefonu?
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ilijusin | pon dub 21, 2008 7:14 pm

no iPhone ma vyhcozi nastaveni AUTOMATICKE hledani siti, takze ne, kdyztak v settings->carrier

Julek | úte dub 22, 2008 7:23 am

pokračujte zde :

viewtopic.php?f=4&t=2347&hilit=roaming

hledal jsem to za vás, příště to zkuste sami ..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv