Vyhrajte v soutěži o mobilní telefon Apple iPhone

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar admin | čtv kvě 01, 2008 2:03 pm

Vyhrajte v soutěži o mobilní telefon Apple iPhone

Vážení přátelé a kamarádi, u příležitosti spuštění portálu ptejse.cz jsme pro tebe připravili exkluzivní soutěž o známý mobilní telefon Apple iPhone! Odpovídej na otázky a sbírej body, měj potřebný kousek štěstí při losování a získejte od Ptejse tento jedinečný telefon.

Více informací naleznete na http://www.ptejse.cz
Administrator
Administrator

Zedjunior | čtv kvě 01, 2008 3:51 pm

Re: Vyhrajte v soutěži o mobilní telefon Apple iPhone

To je strašný portál :mrgreen: děsně nepřehledné a grafika taky nic moc.

Uživatelský avatar admin | čtv kvě 01, 2008 3:59 pm

Díky za reakci, můžeš blíže specifikovat co je nepřehledné.
budu rád za každou objektivní kritiku.
Administrator
Administrator

Zedjunior | čtv kvě 01, 2008 4:20 pm

Logo by mohlo být výraznější a s jiným fontem, nemuselo by být také takhle napláclé v rohu.

Zelený box by nemusel být zrovna tečkovaný, ale spíše více graficky propracovaný. Zaoblené rohy, okénka by se mohli mezi sebou lišit, apod. Nebylo by také naškodu upravit trochu styl inputů.

Žlutý pruh se k zeleným tečkám prostě nehodí.

Kategorie jsou na jedno brdo, nic zajímavého, obyčejný seznam.

Obsah: záložky - ty čtverečky tam nemají co dělat (mě se tam zobrazují dost prapodivně)

otázky - každá druhá by mohla být s jiným pozadím nebo tak něco a taky by to nemusel být takový obyčejný výpis.. dá se to udělat i pěkně :wink:

Proč jsou tak daleko okraje webu od obsahu?

Toť vše, doufám, že ti to nějak pomůže :wink:

Uživatelský avatar Sprajtek | pát kvě 02, 2008 8:37 am

prijde mi to divny, delat jakoby moderatora, muset nasbirat neskutecnych 3001 bodu a jeste cekat na slosovani co bude az po prazdninach...
napad na web dobrej ale soutez mi nepripada jako soutez
Host
Host

watterman | pát kvě 02, 2008 8:53 am

Pravda, do prázdnin nemáš moc šance nasbírat tolik bodů, když ten server moc lidí nezná, jedině že by mu každý dělal reklamu všude možně a tak by se tam lidi nahrnuli..
Tipuju, že by to každého bavilo maximálně měsíc a poté by od toho upustil...

Uživatelský avatar terry | pát kvě 02, 2008 8:59 am

Presne tak. Na zacatku te sice bude bavit odpovidat na vsechny otazky (porad dokola), ale potom si reknes, ze tech 3001 bodu stejne neziskas a vykasles se na to.
Navic musim souhlasit se Zedjuniorem. Chtel sem to sem napsat jeste pred nim, ale nemel sem silu to vsechno popisovat. Ja kdyz sem poprvy na tu stranku prisel, tak sem vubec nevedel, co a jak. Napriklad toho loga sem si jen tak tak vsimnul.. ale to uz bych opakoval Zeda.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar admin | pát kvě 02, 2008 9:19 am

Ahoj díky moc za poznatky.

jen bych chtel reagovat na to ze 3000 bodu je nerealne dostat. Včera jedne uživatel nasbíral 1700 bodu a s pribívajícími otazkami nebude problem se na hranici 3000 bodu dostat.

Cela soutěž je koncipována spíše jako odměna za věrnost :) Protože uživatel, ktery se chce zaradit do souteze musi se vracet a prubezne odpovidat.

ale jeste jednou diky za reakce, budu se jimi rucite ridit.
Administrator
Administrator

watterman | pát kvě 02, 2008 9:28 am

A jinak - co se týče grafické stránky webu, tak asi jsem "divnej", ale mě to prostě vyhovuje jak to je.

- Je pravda, že toho loga jsem si nevšiml, našel jsm jej až to tady napsal Zedjunior. Ale netoužím, aby na stránkách bylo logo nějak zvýrazněno -> hlavní je obsah a aby tam, logo nepřekáželo...

- rychlé položení otázky -> určitě maximálně pohodlné, že je to hned na hlavní stránce. Možná je těch 100 znaků málo, ale koho by bavilo číst nějaké romány co tam kdo vymyslí :)

Co se mě nelíbí -
1) ty tečky u "Nové otázky, Potřebuji odpověď" jsou tam naprosto nelogicky rozmístěné, nejspíše to blbne jenom u některých prohlížečů (momentálně mám Firefox 3b5)

2) Ten seznam kategorií - grafické zpracování - nic moc..

Takže jediné co by se mohlo změnit je - odstranit ty tečky a nějak graficky upravit seznam kategorií...
Jinak je to myslím dobrý. Přehledný, barvy jsou celkem hezký..

T!ckTack | sob kvě 03, 2008 9:14 am

ja ti taky hodim objektivni kritiku :-)

web by mel mit width 100% a pruzny design (fonty v em atd., px jsou ee) ;) takhle kdyz zvetsim pismo, web mi zacne jezdit za okraj a skorolovat do strany asi nebavi vubec nikoho :-) ... muj osobni nazor, ale skoda nevyuzit moderni velke monitory ... neco jineho je firemni prezentace, ale takovyhle web si o to primo rika ...

menu mi prijde malo opticky oddelene od obsahu

a otazka sama o sobe se ve webu uplne ztraci a odpoved to same, pricemz je to to, "oc tu bezi" ;-)
googleAd moc nasilne oddeluje otazku od odpovedi

ale jinak projekt zajimavy 8) gl :-)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv