Na win7 som dal spustit ako spravca a mod kompatibility s win XP.
Mam iphone 3g.
Zaskrtol som ipad baseband a jailbreak. Spustilo sa to, ale pri screene s ananasom ked pise ze flashing baseband (don't interupt) sa ten posuvny panel prestane hybat a po chvili sa len objavi jablko a phone sa restartuje (neviem ci to tak ma byt alebo to ma zbehnut dokonca).
Po prvom pokuse telefon nenabehol, iba 'connect to itunes;
Urobil som to znova (bez update to ipad baseband) a pokrok bol ten, ze uz telefon nabehne ale je bez WIFI, bluetooth a nenacita siet operatora.
Ked som to urobil znova raz s ipad basebandom a raz bez stale je to take iste. Bez wifi a bez siete operatora. DO cydie sa dostanem ale nic z toho ked nemam wi fi. Neviete niekto kde robim chybu? Preco nejde siet?
V nastaveniach ani neviem precitat aky mam baseband (chcem si overit ci sa updatol uspesne), lebo tam nemam nic...
dik
EDIT:nikto nic?

skusal som potom este restore cez itunes a vyzeralo to ze to ide, ale na konci vyhodil error a uz som sa do telefonu nedostal, vypisuje uz len ze connect to itunes.
Nasledne ked som ho jailbreakol (bez ipad basebandu a aj s nim) tak nic sa nestalo, stale pyta pripojenie itunes. Do telefonu sa uz nedostanem. nikto sa s tym nestretol?
Mojim cielom je mat unlocknuty phone s funkcnym IOSsom hocijakej verzie, nemusi byt ani 4.2.1. Prechadzam totiz k inemu operatorovi
Double post upraveny v jeden prispevok,nepiseme dva prispevky pod sebou ale edituj ako som to spravil za teba. milan2022