mam 1 prb ked by my niekto pomohol bol by som vdacny...kamarat nieco porobil so svojim iphonom 3g...mal ho odblokovany na vsetky siete ale naraz ho zablokoval..iphone je zo zahranicia...teraz ked vojdem do itunes tak samozrejme nedetekne simku..podarilo sa mi urobit update na 4.2.1 a chcem urobit jb cez redsn0w ale mam prb..treba ku tomu off.fir. 4.2.1..ked ho stiahnem tak je zozipovany...po rozbaleni sa my zobrazia plno suborov a nie taka kocka..treba ten zozipovany subor nejak prepisat alebo urobit nieco ine?popripade ked mate priamy link bol by som vdacny...stahoval som uz to asi z 10 zdrojov a vsade to bolo zozipovane..dakujem za odpoved
nie je,aký tam je FW na Unlocku nezáleží,ty už si zvýšil BB tak si ho zablokoval (BaseBand - firmaware verzia modemu) jediné riešenie je tam narvať iPad BB 6.15 ale s tým su problémy,nejde GPS,žerie baterku a nedá sa prehrať ničím iným takže čakať,možo bude UNLOCK , možno
Pokud mám iphone 3G s baseband 5.13.04 tak můžu updatovat na 4.2.1 pomocí tohohle viewtopic.php?f=129&t=38316&start=50 a zůstane mi unlock telefonu ? Řikám to tak zprávně ?
supervisor ano snowbreeze baseband neupdatuje takže cez snowbreeze možeš urobit jb .A ten bb z ipadu , nedavajte si ho tam nema to zmysel ,speed332- pokial si on updatol najnovši baseband tak je odstaveny lebo na ten ešte nieje unlock -takže jedine riešenie je dat tam cez redsnow baseband z ipadu na ktory je unlock , myslim že sa vola ultrasnow ale je to za cenu tych chyb ktore su popisane , takže ked si necha najnovši baseband iphonu na ktory nieje unlock zatial musi čakat kym niekto vymysli a dovtedy ma ipod a ten unlock a ked si da baseband z ipadu može si ho odblokovat ale už nikdy nebude moct updatnut firmware z itunes a do iphonu bude musier davat vždy custom firmware - comprende ??
pockaj ty mas na obrazovke taky kabel a emergancy call na ios sa to zrejme robi tak cez green poison ale ten nespolupracuje s 3g tak skus downgrade na 3.1.2 a do zakladneho menu ho dostanes cez program blackrain -postup na to je na tomto fore mozno su aj ine postupy len ja o nich neviem cez custom firmware isto nie a green poison nejde na 3g a blackrain ide iba na 3.1.x edit pockaj teraz som si spomenul ze na snowbreeze je hacktivacia ja uz mam mobil odblokovany takze sa uz v tom nevyznam alr myslim ze ked urobis cf cez snowbreeze a das tam hacktivaciu tak bY ti mohol iphone ist newm ti ktori sa vyznate opravte ma
všetky su tu na fore alebo stači dat google , ale nech ti to niekto iny potvrdi lebo ja som problem s basebandom mal už davno a teraz ho mam odblokovany tu v tomto sektore je snowbreeze aj ako sa to robi
pockaj este tyzden.. mozno vyjde unlock... daj sa ked tak na 4.2.1, musis si zohnat simku od operatora, pri ktorom bol ifon kupeny, ked sa nepodari skus cez nejaky JB to aktivnut ...apropo... nepchaj tam urcite BB z iPadu.. narobi ti to extremne problemi... good luck
ja aj ked idem cez redsnow tak ket vkladam off.fw.4.2.1 tak redsnow mi ho nechce zobrat a pise nieco ze nieje kompatibilny ci co...tak ani nemozem urobit jb s tym ze mi nebude fungovat sim..na unlock by som tyzden 2 pockal..