prosim o radu zo zablokovanym 3g

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

edvedder | pon úno 21, 2011 7:52 am

mam 1 prb ked by my niekto pomohol bol by som vdacny...kamarat nieco porobil so svojim iphonom 3g...mal ho odblokovany na vsetky siete ale naraz ho zablokoval..iphone je zo zahranicia...teraz ked vojdem do itunes tak samozrejme nedetekne simku..podarilo sa mi urobit update na 4.2.1 a chcem urobit jb cez redsn0w ale mam prb..treba ku tomu off.fir. 4.2.1..ked ho stiahnem tak je zozipovany...po rozbaleni sa my zobrazia plno suborov a nie taka kocka..treba ten zozipovany subor nejak prepisat alebo urobit nieco ine?popripade ked mate priamy link bol by som vdacny...stahoval som uz to asi z 10 zdrojov a vsade to bolo zozipovane..dakujem za odpoved

ls8 | pon úno 21, 2011 9:20 am

Jenom to prejmenuj ze .zip na .ipsw. Updatem na iOS 4.2.1 si ale telefon zablokujes definitivne, unlock neni!
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar tweeky | pon úno 21, 2011 9:45 am

Re: prosim o radu zo zablokovanym 3g

a nejaka predstava, zda nekdy unlock bude nebo proste smula?
life sucker.. air consumer.. movie and music guzzler..
Host
Host

edvedder | pon úno 21, 2011 9:51 am

ok dik a je nejaka moznost ako dat z 4.2.1 na nejaky fw na ktory je unlock?

Uživatelský avatar cicolably | pon úno 21, 2011 10:05 am

nie je,aký tam je FW na Unlocku nezáleží,ty už si zvýšil BB tak si ho zablokoval (BaseBand - firmaware verzia modemu)
jediné riešenie je tam narvať iPad BB 6.15 ale s tým su problémy,nejde GPS,žerie baterku a nedá sa prehrať ničím iným
takže čakať,možo bude UNLOCK , možno
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Uživatelský avatar rony | pon úno 21, 2011 10:10 am

este upozornenie, narvat tam ipad baseband znamena "zaverecna" - nejde to vratit naspat a zrejme tam nenarves uz iphone baseband.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar speed332 | pon úno 21, 2011 3:30 pm

a čo takto custom FW? bez update BB? alebo sa mýlim?
ObrázekIphone 4s 64 GB white 6.1 JB
ObrázekIpad air 64 GB silver 7.0.4 JB + HDMI
ObrázekIpad 2 wifi 64 GB white 6.1 JB + smart cover
Host
Host

supervisor | pon úno 21, 2011 3:33 pm

Pokud mám iphone 3G s baseband 5.13.04 tak můžu updatovat na 4.2.1 pomocí tohohle viewtopic.php?f=129&t=38316&start=50 a zůstane mi unlock telefonu ? Řikám to tak zprávně ?

D-wats | pon úno 21, 2011 3:43 pm

speed332 píše:a čo takto custom FW? bez update BB? alebo sa mýlim?

problém je v tom že on už ten BB updatnul

Uživatelský avatar speed332 | pon úno 21, 2011 6:59 pm

Ale veď to nikde nenapísal že ho updatol. Teda myslím pokial tam nemá ipad BB malo by to šlapať nie?
ObrázekIphone 4s 64 GB white 6.1 JB
ObrázekIpad air 64 GB silver 7.0.4 JB + HDMI
ObrázekIpad 2 wifi 64 GB white 6.1 JB + smart cover
Host
Host

Ivek | pon úno 21, 2011 7:41 pm

supervisor ano snowbreeze baseband neupdatuje takže cez snowbreeze možeš urobit jb .A ten bb z ipadu , nedavajte si ho tam nema to zmysel ,speed332- pokial si on updatol najnovši baseband tak je odstaveny lebo na ten ešte nieje unlock -takže jedine riešenie je dat tam cez redsnow baseband z ipadu na ktory je unlock , myslim že sa vola ultrasnow ale je to za cenu tych chyb ktore su popisane , takže ked si necha najnovši baseband iphonu na ktory nieje unlock zatial musi čakat kym niekto vymysli a dovtedy ma ipod a ten unlock a ked si da baseband z ipadu može si ho odblokovat ale už nikdy nebude moct updatnut firmware z itunes a do iphonu bude musier davat vždy custom firmware - comprende ??

edvedder | pon úno 21, 2011 11:24 pm

myslym ye mam 05. neviem co...teraz do toho nepozriem nijak...lebo mam v ip iba odkaz na i tunes.........da sa to nejak poriesit?

Ivek | úte úno 22, 2011 3:20 pm

pockaj ty mas na obrazovke taky kabel a emergancy call na ios sa to zrejme robi tak cez green poison ale ten nespolupracuje s 3g tak skus downgrade na 3.1.2 a do zakladneho menu ho dostanes cez program blackrain -postup na to je na tomto fore mozno su aj ine postupy len ja o nich neviem cez custom firmware isto nie a green poison nejde na 3g a blackrain ide iba na 3.1.x
edit pockaj teraz som si spomenul ze na snowbreeze je hacktivacia ja uz mam mobil odblokovany takze sa uz v tom nevyznam alr myslim ze ked urobis cf cez snowbreeze a das tam hacktivaciu tak bY ti mohol iphone ist newm ti ktori sa vyznate opravte ma

edvedder | stř úno 23, 2011 6:52 am

diky....nejake linky na tie programiky?ja som ich nasiel len neviem ci to bude spravne...tak ked niekto mozze hodit linky budem povdacny...

Ivek | stř úno 23, 2011 4:49 pm

všetky su tu na fore alebo stači dat google , ale nech ti to niekto iny potvrdi lebo ja som problem s basebandom mal už davno a teraz ho mam odblokovany tu v tomto sektore je snowbreeze aj ako sa to robi

kuma | stř úno 23, 2011 10:26 pm

pockaj este tyzden.. mozno vyjde unlock... ;) daj sa ked tak na 4.2.1, musis si zohnat simku od operatora, pri ktorom bol ifon kupeny, ked sa nepodari skus cez nejaky JB to aktivnut ...apropo... nepchaj tam urcite BB z iPadu.. narobi ti to extremne problemi... good luck ;)
iPhone 3G, 8GB Black, Orange-sk
iPhone 4S, 16 GB Black, Orange-sk
Host
Host

edvedder | čtv úno 24, 2011 7:11 am

ja aj ked idem cez redsnow tak ket vkladam off.fw.4.2.1 tak redsnow mi ho nechce zobrat a pise nieco ze nieje kompatibilny ci co...tak ani nemozem urobit jb s tym ze mi nebude fungovat sim..na unlock by som tyzden 2 pockal..

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv úno 24, 2011 7:21 am

A stahl si fw 4.2.1 pro 3G?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

edvedder | pát úno 25, 2011 12:32 am

tak zase az taky debil niesom....stiahol som na 3g

Uživatelský avatar Metalgirl | pát úno 25, 2011 12:43 am

No a jakou verzi redsnow máš? Musíš mít správnou verzi redsnow pro daný FW. Pro iOS 4.2.1 je to redsnow 0.9.6
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

edvedder | sob úno 26, 2011 5:19 am

dakujem..ten iny red snow sice ide ale na konci mi vypise hlasku :program redsnow prestal pracovat...neviete co to je?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv