Ruční instalace app

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kolemjdouci | úte kvě 06, 2008 9:04 am

Ruční instalace app

AHoj zlobí mi instaler tak se chci zeptat jestli jde instalovat aplikace pres Total comander a jeho T-pot plug-in.

Jestli jo napiste prosim nekdo nejakej popisek jak.
Funkci hledat jsem pouzil ale doopravdy nenasel

Julek | úte kvě 06, 2008 9:14 am

Re: Ruční instalace app

na iphone.cz si najdi winscp to funguje spolehlivě.. jinak stáhneš app a adresář nakopíruješ do složky aplikací + nastavíš práva ..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

kolemjdouci | úte kvě 06, 2008 9:30 am

a nastavit práva nezvladnu kdyz to prehazim pres Total comander....mam problem s tim navodem co je na WinSCP protoze pri instalaci OpenSSH se mi neukaze jeji ikonka na springboardu abych mohl zapnout SSH jak je popsano v navodu

kolemjdouci | úte kvě 06, 2008 9:39 am

zkusil jsem zajimavou vec

Aplikaci jsem natahl do iphonu pres total comander do slozky applications ale nevidim ji na springboardu...nastavit prava jsem zkousel primo v mobilu pres MobileFinder...

A velmi prekvapive to funguje taky.

Staci potom jenom restartnout springboard a je to. Normalne clovek vidi aplikaci a i mu funguje. Tak doufam ze nekomu pomuze vedet ze i nastavit prava se da pre Mobile Finder

kolemjdouci | úte kvě 06, 2008 10:00 am

Tak se omlouvam zase jsem byl zbrkly.

Aplikace se sice zobrazi ale nejsem schopen s aplikaci pracovat. A to jsem nastavil prava 777

Takze prosim o pomoc.

Pokousim se instalovat aplikaci PocketTouch ze zdroje: http://touchrepo.com/repo.xml

ten mi ale jaksi neukaze v instaleru danou aplikaci.

takze nevim

fajnman | úte kvě 06, 2008 10:11 am

ono se to asi vedelo, ale sam abych se priznal to nedelam a uz sem to nejak pozapomnel, vlastne ani finder nepouzivam.. :-)

kolemjdouci | úte kvě 06, 2008 10:39 am

a radu pro mě nemáš..stejně to totiž nefunguje a aplikace spadne

Mirek_cz | úte kvě 06, 2008 11:16 am

už opravdu nevím, co do kolonky "hledat" psát a tak napíšu další příspěvek, riskujíce, že se na mě, jako na mnoho nováčků sesype vlna nechápavé kritiky, jak tohle můžu nepochopit, nebo nenajít.
Nemám zatím wifi, takže nejnutnější věci jsem instaloval přes Edge (jsem zvědavý na fakturu). Ale když jsem zkoušel instalovat aplikace offline, podle návodu, tak se mi stále nespouští. Nainstaluju ji, vidím ji, nespustím. Nastavím práva (zkoušel jsem squid i Finder - ne najednou, ale postupně), ale žádná změna a to ani po restartu iPhonu. Aplikace se prostě spustí - chvíli čeká v základní obrazovce a pak se zase vypne (konkrétně aplikace customize např.)
nějaká rada prosím?

ava | úte kvě 06, 2008 11:32 am

Pokud se spustí, a máš ikonku, tak už je nainstalovaná, ale nemáš místo na 300MB vyhrazené pro app, použij BoosTool to tu najdeš a je to. Myslím, že by to wifi chtělo, aby jsi za edge nedal víc než za modem s wifi.... :D
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Julek | úte kvě 06, 2008 11:54 am

Přesně tak, podívej se do návodů máme tak www kde je seznam free wi-fi spotů takže u vás ve městě se tam taky určitě něco najde ..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Mirek_cz | úte kvě 06, 2008 11:56 am

wifi plánuji, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Zkoušel jsem to s tím BossTool. pro aplikace mi ukazuje 120mega volno ze 300 (po přesunutí fontů, vyzvánění i aplikací), ale žádná změna - stále se aplikace jakoby spustí, ale po chvíli čekání spadne.

ava | úte kvě 06, 2008 12:34 pm

Já zásadně instaluju přes wifi, zkus to někde přes wifi, vím, že jsem jednou instaloval app jak uvádíš, práva a co ještě ostatního a nic, přes wifi v KFC jsem to měl za 10s a bylo.
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Mirek_cz | úte kvě 06, 2008 12:37 pm

Jo, zkusím to tak. Včera jsem byl také na skok v KFC (hlavně kvůli wifi 8) ), ale neměl jsem tam moc času a nepodařilo se mi tam připojit se. tak snad příště ano :) . Jen jsem to chtěl .. alespoň něco nainstalovat co nejdříve (asi každý majitel iPhonu pochopí že? :wink: )

EDIT: teď mě napadlo .. všimnul jsem si v PC suite, že po tom přesunutí aplikací v BossTool mám v rootu adresář application a v adresáři var je znovu. Který je ten přesunutý .. ten ve var? mám nechávat oba, nebo mohu jeden z nich smazat?

kolemjdouci | úte kvě 06, 2008 2:34 pm

Ja musim naprosto souhlasit s mirek_cz mam uplne stejnej problem

mam doma wifi zas me ale zlobi instaler nebo ja nevim co ale proste nektery source nefungujou

chci proto nainstalovat aplikace pres pripojeni s PC
nainstaluju ji zmenim prava a tim ikonku aplikace normalne vidim na springboardu

problem je kdyz ji chci spustit. Nabehne jenom na pul chvilku zustane a pak spadne a naskoci normalni springboard

BossTool normalne nainstalovanej a vsechno presunuty neni to tim ze bych nemel misto.

Nemohl by jste nekdo koho instalace pres PC funguje napsat presnej adresar do kteryho mam zkopírovat danou aplikaci a jestli ji tam vubec muzu zkopirovat jako slozku kterou jsem stahl pres drsneho agregator
neco jako PocketTouch.app

jaxim | stř kvě 07, 2008 10:40 pm

Nevite kam mam rucne nainstalovat patch na safari?
diky

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv