Zaseklý Iphone 3G(S) FW : 3.0.0 po Smazání dat a nastavení

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar cechomor | sob bře 19, 2011 4:36 pm

Zaseklý Iphone 3G(S) FW : 3.0.0 po Smazání dat a nastavení

Dobrý den, dnes jsi má milovaná maminka koupila Iphone 3G(S) to S v závorce je tam proto že nevím zda je to Iphone 3GS či jen 3G .. no prostě ... problém je v tom že sem zaprvé zjistil že teda telefon má jailbreak .. a bez něj bude telefon LOCKNUTÝ na CZ Sim ...

v telefonu bylo ještě hrozně moc inforamcí obrázků a podobných zbytečností od bývalého majitele ... proto jsem se rozhodl pro Smazání dat a nastavení a následný update, jailbreak a unlock ...

jenže jsem se zasekl hned na začátku ... na displeji naběhla lišta ... a pracovalo to na smazání dat atd.. po skončení se na dispelji oběvilo jablíčko a na jablíčku kurzor nabíhání ... "ZASEKLÝ kurzor nabýhání" ... no a v tomhle stavu se telefon každých 5-10 minut restartuje .. ukáže se jablíčko a zase zaseknutý kurozr nabíhání ...

co mám dělat dál ... jak mám postupovat ? ... vůbec si nevím rady ... zkoušel jsem telefon restarovat ... 2s power button .. 10s home button .. atd.. telefon se resetoval .. ale naběhlo zase to samé ...

děkuji za radu :)
Host
Host

Čurdys | sob bře 19, 2011 5:39 pm

Re: Zaseklý Iphone 3G(S) FW : 3.0.0 po Smazání dat a nastave

za prve pokud vim cesky operatori neblokujou mobily (opravte me pokud se mejlim).. za druhy je tu FAQ kde je jasne receno ze nemas resetovat v monilu anstaveni pokud mas jb.. pak se dostanes do smycky.. jediny co muze pomoct.. Restore pres itunes.. a pak jb a unlock pres ultrasn0w:).. mozna muzes zkusit restore z sn0wbreeze...

EDIT: navody na restore a sn0wbreeze na foru v sekci navody:)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv