Blokace sim karty Iphone 3G

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kubacak | pon bře 28, 2011 3:41 pm

Blokace sim karty Iphone 3G

Ahoj, dnes se mi stal velmi nepříjemná věc ato taková že jsem si chtěl přemazat iphone kvůli různým blbostem co jsem tam měl a pdoobně tak jsem dal restore přímo v mobilu napsalo mi to že to bdeu trvat přibližně 2hodiny dobrá počkal jsem a po dokončení to chtělo připojit s Itunes to jsem provedl a něco se začalo stahovat tak jsem počkal a píše minto že musím vložit nějakou spšl simku upozornuji že pred restore mi vše šlo volat psát sms a měl jsem signál .. nevím co sjem duělal špatně prosím o pomoc.. děkuji mnohokrát

MODERÁTOR RONY POZNAMENÁVÁ:

zmena na Blokace sim karty Iphone 3G

Uživatelský avatar Marthin | pon bře 28, 2011 3:52 pm

Re: Prosba o pomoc.

Jakou spšl simku to po Tobě chce?
Jakého původu je iPhone? Je z Česka? Pokud ne, tak si jej nejspíše locknul, potřebuješ udělat unlock.
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

kubacak | pon bře 28, 2011 3:53 pm

Re: Prosba o pomoc.

Ahoj, koupil jsem ho endávno a vše šlapalo jako hodinky normálně sems e svojí simkou volal a vše můžeš mi poradit jak to unlocku? prosím? děkuji moc

MODERÁTOR BEAVERS VARUJE:

Doporučuji ti, aby ses nejprve poradil s našimi pravidly, tam si zjistil, jak správně nazývat témata, pak to téma přejmenuj a pak ti ostatní budou radit.
Do té doby žádám všechny, kteří mají cukání poradit, aby vyčkali změny tématu. Vaše příspěvky mohou být mazány.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv