Necituj prispevek nad tebou. Citace smazana. Barberry.phapřeeesně
jsou sice na googlu navody na opravu GPS ale pokažde jsem si nasel onu apps na foru a tam pisou trable trable a zase pissmeoff!!! a ten chuligan co radi nacpat do "zdraveho" iP BB iPadu by zasloužil *******

Edit:
přeeesně

:-D:-D mam dost jak lidska hloupost nezna meze
(cetl jsem tu i přispěvky co žadajio podrobny navod jak do "asi" CZ iP nahrat """""""TEN SKVELI""""" iPad BB =)=)=)=) ha ha haaa
however....
jsou sice na googlu navody na opravu GPS ale pokažde jsem si nasel onu apps na foru a tam pisou trable trable a zase pissmeoff!!! a ten chuligan co radi nacpat do "zdraveho" iP BB iPadu by zasloužil odmastovnu pic*vin!!!

LIDI PROBERTESE MAM IPAD BB A MLATIM JSE DO HLAVY!!!!! (ale ja nemel jinou volbu kupoval jsem iP v USA a v tu chvily to byla new vec a jeste se neresilo ze to je nevratny krok vijimaje old bootloaderu
MODERÁTOR Metalgirl VARUJE:
Ty se tady vysmíváš a sám by ses měl podívat na svou češtinu, tolik gramatických chyb v jednom příspěvku, až mě z toho oči bolí. Hochu, ty by ses měl nad sebou zamyslet a pak kritizovat ostatní. Spíš ty bys potřeboval někde na ozdravný pobyt českého jazyka. Nemluvě o tom, že tady sprosté chování netolerujeme, tak se mírni!
MetalGirl----------First:sorry byl jsem tehdy v moci letargie a alkoholu =)....a jen jsem se pobavyl natom ze lidi cpou iPad BB do unlock tel a myslej ze je to lepsi i kdyz jim reknes ze FAKT neni tak stejne ho chcou...
A sam poukazuji nasebe jako odrazujici pripad nestastlivce s ipad BB!
and now: kdybys neposlouchala tak moc ten metal tak by ti mozna docvaklo ze to ma co dočinění s těžkou Dizlexii a disgrafii za kterou nikdo nemuze stejne jako telesne postizeni ci rakovina! Ale ty asi budes ten typ ze se smeje vsem a je happy ze sama to nema... To ze clovek pise jak prase a seka hrubky u kterych kleje i zak 5 tridy nevypovida onicem! ale otom jse da jen tezko psat ale verim ze kdyby jsi me znala osobne tak smeknes!
Naposledy upravil _pikul_ dne sob kvě 07, 2011 1:04 am, celkově upraveno 1