Chapu, co chces rich, Rony. Ja se nesnazim nikoho vyprovokovat. Jen reaguju na to, ze se na me lidi osocuji kvuli tomu, ze mam tu drzost porovnavat Nokii a iPhone a rikat, ze je Nokia lepsi. Tak jsem napsala, v cem je pro me lepsi a nevidim to jako nedulezite faktory (fotak, gps apod.) Mas pravdu, ze vubec nemam tuseni, co je iPhone. Videla jsem reklamu v TV a zaujalo me, ze ma wi-fi, a rekla jsem, ze to musi byt super vec. Jinak jsem se o to nezajimala. A co nedostanu k narozeninam, iPhone. Bohuzel koupeny v Cine. Prvni, co hledam, je wi-fi a nenachazim. Tak jsem si nasla tohle forum a zeptala se. Tak mi bylo receno, ze to je kopie. Byla jsem hrozne zklamana, tak se pritel rozhodl mi koupit neco, co se podoba (ma wi-fi) a co se da koupit tady v Belgii. No a dostala jsem N95. O ni jsem samozrejme taky nic moc nevedela. No ale jsem z ni hrozne nadsena. Je to presne to a mnohem vic, co cekam od mobilu. Do ted muj nejlepsi mobil bya Nokia 6100, tak asi chapes me nadseni. Ja jsem oproti lidem z tohoto fora uplny mobilni laik, tak me tak prisne nesudte