iPhone z Číny

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

claudie | čtv dub 10, 2008 5:05 pm

Re: iPhone z Číny

Chapu, co chces rich, Rony. Ja se nesnazim nikoho vyprovokovat. Jen reaguju na to, ze se na me lidi osocuji kvuli tomu, ze mam tu drzost porovnavat Nokii a iPhone a rikat, ze je Nokia lepsi. Tak jsem napsala, v cem je pro me lepsi a nevidim to jako nedulezite faktory (fotak, gps apod.) Mas pravdu, ze vubec nemam tuseni, co je iPhone. Videla jsem reklamu v TV a zaujalo me, ze ma wi-fi, a rekla jsem, ze to musi byt super vec. Jinak jsem se o to nezajimala. A co nedostanu k narozeninam, iPhone. Bohuzel koupeny v Cine. Prvni, co hledam, je wi-fi a nenachazim. Tak jsem si nasla tohle forum a zeptala se. Tak mi bylo receno, ze to je kopie. Byla jsem hrozne zklamana, tak se pritel rozhodl mi koupit neco, co se podoba (ma wi-fi) a co se da koupit tady v Belgii. No a dostala jsem N95. O ni jsem samozrejme taky nic moc nevedela. No ale jsem z ni hrozne nadsena. Je to presne to a mnohem vic, co cekam od mobilu. Do ted muj nejlepsi mobil bya Nokia 6100, tak asi chapes me nadseni. Ja jsem oproti lidem z tohoto fora uplny mobilni laik, tak me tak prisne nesudte :wink:

Uživatelský avatar rony | čtv dub 10, 2008 5:18 pm

pozri: ak ta zaujimalo prave wifi, tak prave ta nokia ma na to moc maly displej :-)

rozhodne prave v tom, ze si chytim do ruky maly pristroj a pozeram na nom web, v tom je iphone neprekonatelny (zatial). na toto konkretne ho ja osobne pouzivam velmi vela a s tym som ho kupoval, ze ak ako telefon bude nanic, tak toto mi stacit bude urcite.

iphone nie je rozhodne vec o ktorej citam nejaky popularny clanok ale zalezitost u ktorej sa vopred zmierim a vopred sa na nu pripravim.

povedzme, ze iphone nie je pre ludi, ktorym telefon pada z ruky - takym prestane sluzit po par dnoch.

tym mozeme vsetky zmienky o inych telefonoch z tohto webu nechat tak, nema cenu na webe venovanom jedinemu telefonu riesit ine pristroje. na to sluzi mobilmania.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | čtv dub 10, 2008 5:23 pm

čau rony. Omlouvám se za OT v OT :D ,ale zajímalo by mě, jaké mobily s WindowsMobile jsi za ty roky používal? Všiml jsem si, že jsi jinde do fora napsal jen mpx220. Nepsal bych Ti pm,ale nerad bych se ocitl v síni hanby :wink:

Edit: kulantní odpověd´, díky za ni :)
Naposledy upravil Chrono Leggionaire dne čtv dub 10, 2008 7:35 pm, celkově upraveno 1
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White
Starý pes fóra :)

claudie | čtv dub 10, 2008 5:27 pm

Jasne Rony, tak ja uz mlcim :wink: Tak vsechny zdravim a diky za diskusi :D

Julek | čtv dub 10, 2008 5:55 pm

claudie píše:Chapu, co chces rich, Rony. Ja se nesnazim nikoho vyprovokovat. Jen reaguju na to, ze se na me lidi osocuji

jestli je to narážka na mě tak se pleteš, řekl jsem že nelze tyto dvě zařízení srovnávat ..

označuješ tu nějakou skupinu lidí tupci ty provokuješ, přestaň tu napadat lidi nebo to vyřeším jinak !

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

claudie | čtv dub 10, 2008 6:16 pm

Tak ja jako tupce nikoho neoznacuji. To psal nekdo jiny a byla to spis narazka, ze ta skupina "tupci" zahrnuje lidi, jako ja... Ale to je preci jedno. Ja se nechci s nikym hadat a nikoho urazet. Pokud si tak nejaka ma slova nekdo vyklada, tak se omlouvam, urcite to tak nebylo mysleno. IPhone uz s nicim srovnavat nebudu, rikala jsem,ze jsem oproti vam uplny laik. Tak se radsi zapojim do nejakeho fora na me urovni :) Tak se mejte lidicky :)

Uživatelský avatar terry | čtv dub 10, 2008 6:29 pm

Tento prispevek bych se hodil o trochu vys, ale napisu ho sem.
Jde prave o to, ze Claudie je laik celkove v mobilech a prave proto pro ni neni iphone tim pravym. Ten je spise pro takove hracicky apod (to si nemusime vysvetlovat). Vim, ze mi nebudete asi davat za pravdu a ja si taky tak trochu protirecim, ale pro normalni lidi, kteri leta pouzivaji klasicky telefon (Nokia) je iphone proste nezvladatelny pristroj. Kdyz chces pouzivat iphone mel bys o nem alespon neco dopredu vedet apod.
A opet se dostavam k tomu, ze iphone neni urcen kazdemu. Ti ostatni pak naprosto zboznuji nokii a mysli si, ze to je proste paradni stroj. iPhone asi (a taky v to doufam) nikdy nebude pro vsechny, zatimco nokii si muze poridit kazdy ;)
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Uživatelský avatar rony | čtv dub 10, 2008 7:22 pm

Chrono Leggionaire píše:jaké mobily s WindowsMobile jsi za ty roky používal?

chrono, dolezite je sa spytat ako dlho WM pouzivam :) obe platformy aj WM smartphone aj WM pre PDA. odpoved je DLHO :)
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | čtv dub 10, 2008 7:25 pm

terry mas pravdu!

ak si laik kupi iphone v domneni, ze si kupuje mobil, tak obvykle narazi :) momentalne je to skutocne hracka na ktoru treba davat viac pozor ako na mobil, ktory kludne hodis o zem a nic sa nedeje.

skor by som iphone oznacil za mobilne internetove zariadenie a spraval sa k nemu skor ako k malemu pocitacu.

isteze sa vela ludom paci ale prave tym treba povedat, ze ten velky displej znamena aj velky problem :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar terry | čtv dub 10, 2008 7:29 pm

Presne tak. Taky bych to nazval spise pocitacem nez mobilem, jelikoz mobilem ho dela jen to, ze umi telefonovat a psat sms - jinak to je uplne o necem jinem..

Uživatelský avatar rony | pát dub 11, 2008 7:23 am

Všetkým, čo potrebuju vidiet rozdiely medzi falošnými iPhone a skutočným:

1. VŽDY sa dôkladne pozrite na http://www.apple.com - mám pocit, že na toto mnohí zabúdajú (že oficiálna stránka Apple je prvý a základný zdroj informácii)

2. a potom poprezeranie webu a nájdenie čojaviem videa, kde aspoň základné rozpoznávacie znaky vidieť

Z čisto nepraktických dôvodov ma fejky zaujímajú ako kuriozita, no vo všeobecnosti sú všetky napodobeniny nepoužiteľné a svoj účel (vzhľad iphone) plnia len z odstupu. Pred rokmi číňania predávali "fejk" mobily, ktoré vyzerali ako telefón ale boli to trebárs "tetrishry" alebo zapaľovače.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Soki65 | úte dub 22, 2008 4:28 pm

http://www.youtube.com/watch?v=vvZ1FQK_ ... re=related

Tak toto je replika iPhone s nazvom hiphone cena $120
viewitem.image.jpg
viewitem.image1.jpg
Host
Host

Julek | stř dub 23, 2008 6:36 am

ukládej fotky na naše ftp pokud vážně o něco půjde ...

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar Soki65 | čtv dub 24, 2008 9:41 am

Sorry ide len vlastne o to, aby sa niekto nedal oklamat.
Ak nejde o život, nejde o nič. :) prislovie.
Host
Host

Uživatelský avatar elka | pát dub 25, 2008 6:07 am

Proboha, co je tohle? :-)

Uživatelský avatar terry | pát dub 25, 2008 11:50 am

Pekny :mrgreen: Ale "nastesti" to je cely jen vtip.

koubidlo | ned kvě 18, 2008 12:37 pm

jen chci doplnit, ze iPhone je sakra odolna zalezitost, mne uz vypadl (nebyl v zadnem obalu) 2x z ruky ve stoje primo na asfalt na zastavce busu a vsechno funguje, jedno spadl na horni pravy rok a kovova obvodova cast se trochu odchylila, podruhe spadl nejak na plocho na zadni stranu, je poskrabanej v podstate na vsech rozich, at uz plastoveho krytu dole ci hliniku nahore, trochu to dostalo i tlacitko vibrace, ale uz mesic to je a stale vsechno facha..tze ja rikam iPHONE MUZE KLIDNE I PADAT NA ZEM..konstrukce je FORTELNA!

Uživatelský avatar terry | ned kvě 18, 2008 1:32 pm

@ koubidlo: mas docela stesti. Ne kazdymu pad iphone prezije, ale je pravda, ze to neni zadny krehky telefon.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv