nefunkční aplikace weather - počasí

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iphonelover | ned led 20, 2008 4:13 pm

nefunkční aplikace weather - počasí

prestala mi fungovat aplikace pocasi, aplikace se spusti ale naskoci jen ten obdelnik co je v pozadi a tim to konci - vrati se to automaticky po 2 vterinach zpet do springboardu...setkal jste se s tim nekdo? nenarazil jste na to nekdo nekde na foru? ja o tom nemuzu nic najit...

zkousel jsem tu aplikaci vymazat a nainstalovat ze zalohy (dokonce nekolik verzi) ale bohuzel nic nefunguje, jakoby tam nekde chybelo to defaulni nastaveni (stejne jako bylo u svetoveho casu napr Cupertino)zrejme se to stalo po tom, co jsem zresetoval vsechna nastaveni "reset all settings"

napada vas neco, co by to mohlo vyresit???
Host
Host

lukee_cz | ned led 20, 2008 6:43 pm

pokud mas cestinu, zkus nahrat do weather original anglicky string. na jednom telefonu mi to takhle blblo, prehral jsem string a dal to neresil.
Host
Host

iphonelover | pon led 21, 2008 8:18 pm

bohuzel tohle nepomaha, uz nevim jak jinak nez restorem to vyresit...chjo...
Host
Host

iphonelover | stř led 23, 2008 10:56 pm

nemate pro me nekdo jeste nejakej tip jak to vyresit?

vymazani a opetovne nahrani ze zalohy ani instalace z instaleru nefunguje!!!

dokonce sem obsah slozky nahral do slozky stock a obsah slozky stock do weather a kupodivu stock fungoval, ale pocasi ne!!!
Host
Host

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř led 23, 2008 11:13 pm

Napada me jedine to, ze je blokovane pripojeni k inetu, nevim to jiste ale hadam ze Weather vyuziva jiny port nez 80. Zkusit na nejakem verejnem hotspotu, nebo EDGE ..
Starý pes fóra :)

xaver13 | stř led 30, 2008 7:17 pm

Re: nefunkční aplikace weather - počasí

iphonelover píše:prestala mi fungovat aplikace pocasi, aplikace se spusti ale naskoci jen ten obdelnik co je v pozadi a tim to konci - vrati se to automaticky po 2 vterinach zpet do springboardu...setkal jste se s tim nekdo? nenarazil jste na to nekdo nekde na foru? ja o tom nemuzu nic najit...

zkousel jsem tu aplikaci vymazat a nainstalovat ze zalohy (dokonce nekolik verzi) ale bohuzel nic nefunguje, jakoby tam nekde chybelo to defaulni nastaveni (stejne jako bylo u svetoveho casu napr Cupertino)zrejme se to stalo po tom, co jsem zresetoval vsechna nastaveni "reset all settings"

napada vas neco, co by to mohlo vyresit???

dnes mám nový iphone (mobily Tomas, znacna spokojenost), 1.1.2 s turbosim, nic jsem sám neinstaloval, a jediné, co mi nefunguje je pocasi. Chova se to podobne,

v adresari LOGS na PC jsou logy o pádu aplikace, v nich je krome spousty cisel...
<cut>
Incident Identifier: A6A68453-8E10-4F2D-BC4F-040430833CAA
CrashReporter Key: 1f6ea2d73ffc5a19e25c2ed123fd418607b7e1dd
Process: Weather [49]
Path: /Applications/Weather.app/Weather
Version: N/A (N/A)
Code Type: 0000000C (Native)
Effective UID: 0
Parent Process: SpringBoard [15]

Date/Time: 2008-01-30 15:49:30.633 +0100
OS Version: OS X 1.1.2 (3B48b)
Report Version: 101

Exception Type: EXC_BAD_ACCESS
Exception Codes: KERN_PROTECTION_FAILURE at 0x00000004
Crashed Thread: 0
<endcut>

za jakoukoli inspiraci dekuji

Uživatelský avatar PetrK | stř led 30, 2008 7:42 pm

mam stejny problem, nemam zakazane edge ale nemam jej ani nastavene, pokud b to bezelo jen s edge, holt pocasko ozelim ale vetsinou jsme u wifi a rad bych aby bezelo....uvitam jakoukoliv pomoc
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iphonelover | čtv led 31, 2008 3:56 pm

me to nejede na zadne wifine ani pres EDGE/GPRS

jeste ale nemam za sebou upgrade na 1.1.3 tak doufam ze se to vyresi tim...presto by me ale zajimalo cim to je a jak to jednoduse opravit, problem je ze ani po usilovnem hledani po zahranicnich forech jsem zadnou relevantni radu nenasel...
Host
Host

Julek | čtv led 31, 2008 5:54 pm

co aplikaci na tvrdo smazat a nainstalovat znovu ? klidně ti pošlu emailem mé soubory, třeba to zabere.

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

barakoas | pát úno 01, 2008 5:31 pm

Ahoj..tak jsem taky cerstvym vlastnikem iPhone (od mobily Tomas) a mam stejny problem..spustim aplikaci pocasi.. na chvilku se tam zobrazi tabulka pozadi a vrati se to zpet na menu.. :? rad bych to zkusil preinstalovat nebo nejak upravit.. jenze nemam zadnou jinou verzi ani ten string.. Jediny co jsem nasel, je nejaka verze v installeru..ale predtim bych si radeji zazalohoval tu starou verzi..ale ted si nejsem jistej co presne mam zalohovat.. (nikdy jsem to nedelal) po pouziti BossTool jsem vsechno nechal presmerovat na tu vetsi pamet.. a ted si nejsem na stopro jistej kde to presne je.. nasel jsem to v tyhle ceste: /private/var/Applications/Weather.app Je to ono?mam celou tu slozku zazalohovat?a pak nainstalovat tu verzi z installeru?
Diky predem za pomoc! jsem zacatecnik...

Julek | pát úno 01, 2008 5:48 pm

Ano to je ono,to si cele zazálohuj.

.

Obrázek
Administrator
Administrator

barakoas | pát úno 01, 2008 6:06 pm

a mam tu slozku pak smazat a nainstalovat znova a nebo to mazat nemusim a ono se to prepise?

Julek | pát úno 01, 2008 6:16 pm

Zazálohuj si to jak jsem psal výše. a pošli mi na mejl něco zkusím ti poslat mojí složku třeba to pomůže... pokud ne můžeš to vždy překopírovat zpět..

.

Obrázek
Administrator
Administrator

xaver13 | sob úno 02, 2008 8:02 am

Julek píše:Zazálohuj si to jak jsem psal výše. a pošli mi na mejl něco zkusím ti poslat mojí složku třeba to pomůže... pokud ne můžeš to vždy překopírovat zpět..

.

Pomohlo, díky moc! :lol:

Btw. ještě mi nejde aplikace "DEMO". No ale, přišel jsem o něco?

Julek | sob úno 02, 2008 9:38 am

Ani nevím co ta aplikace má provádět..těžko říct.
Takže kdo chce moje počasí emailujte :)

.

Obrázek
Administrator
Administrator

iphonelover | sob úno 02, 2008 8:31 pm

ja bych chtel teda taky to tvoje pocasi, ale v mem pripade tomu fakt neverim ze to pomuze, ja to tam totiz nahraval ze trech zdroju (ze svy zalohy, od Morena a jeste nekde stazeny z netu) a nefunguje zadna verze, taky jsem to instaloval nove pres instaler a taky nepomohlo...
Host
Host

geronimo_cz | sob úno 02, 2008 8:39 pm

taky mi to neslo, dkyz sem mel cestinu nahranou primo z obchodu.. po prechodu na 1.1.3 uz slape fpoho..
Host
Host

iphonelover | sob úno 02, 2008 8:44 pm

tak poslusne hlasim ze u me problem vyresen...diky rade uzivatele, ktery si rika Boris (jeste jednou diky)..."stacilo" prehodit format regionu na United Kingdom, jen kalendar je ted zase v anglictine no...

EDIT: no ale ta cestina tam jde samozrejme zase vratit, viz navod na cesky kalendar od erta ( http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=981 ) a vse zas funguje tak jak ma...

alexxx - upraven odkaz
Host
Host

Boris | ned úno 03, 2008 1:31 am

dik za ten kalendar, na to som zatial neprisiel :-) . Na to pocasi som prisiel nahodou, resp. to uz bola jedina moznost, aj ked som tomu moc neveril, vzhladom na to ze burza fungovala...

barakoas | ned úno 03, 2008 8:02 pm

tak pocasi me uz funguje paradne ...Julek me poslal svoji zalohu pocasi..stacilo to pouze prekopirovat misto toho meho puvodniho a vse najednou slape jak ma.. :)
takze pokud nekdo bude chtit.. tak aby vsichni neobtezovali pouze Julka, tak kdyztak hodte maila a ja vam to muzu zaslat take..

takze velke Thanks to Julek 8)

Uživatelský avatar caesar | pon bře 17, 2008 7:30 pm

Teda uz me zacina ta predpoved pocasi trochu iritovat. iPhone ukazuje -1, teplomer 5,9. Jako chapu mensi rozdily ovlivnene aktualnosti, ale co je moc.....A posledni dobou se to stava cim dal vetsim pravidlem. Za oknem dest, na iPhonu polojasno....Obrazky bych fakt neresil, vidim, jak venku je, ale kdyz vylezu a je venku 6 stupnu misto jednoho pod nulou, je to celkem zmena. :evil:
Naposledy upravil caesar dne pon bře 17, 2008 11:15 pm, celkově upraveno 1
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar spachal_tmp | pon bře 17, 2008 10:16 pm

No, je pravda ze ted u nas ve Varech opravdu -6'C neni ;) ..

Johnyz | stř kvě 28, 2008 7:16 pm

tak jednou weather.com blbě zkalibroval teploměr no... mě to na yahoo widgets taky blblo

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv