Tak ještě jednou a jednoduše:
V ČR opravdu neexistuje nikdo, kdo by oficiálně na svých stránkách nabízel stálé streamy televizí. Žádná Nova, Prima, HBO, Sport 1, ani žádná kabelovka nenabízí zdarma do internetu celý obsah TV vysílání.
Neexistuje žádný legální stálý stream TV vysílání, nabízený zdarma na internetu!
Žádný provider, ani kabelovka nemůže mít smlouvu s ČT, Novou, atd. na provozování kompletního vysílání po internetu.
Proč tomu tak je? Protože TV mají nakoupeny některé pořady pouze s licencí pro šíření pozemním vysíláním (třeba sportovní přenosy nebo filmy).
Proto Nova, Prima, ČT, JoJ, atd. na svých stránkách vysílají samostatné pořady případně oznámí "Právě teď běží na ČT2 pořad, který nemůžeme vysílat po internetu."
Konkrétně k nové nabídce iphonetv.kvalitne
- Jako zdroj 11-ti stanic je uváděn ANTIK, který ale na svých oficiálních iphonetv stránkách nabízí už pouze 6 slovenských stanic STV1,2,3, Markíza, Doma, TA3. Zdrojem tedy zřejmě budou nezabezpečené porty, určené k vysílání pro abonenty kabelovky.
- U dalších 6-ti stanic je uváděn Sychrovnet.cz
Z jejich stránek:
Televizi lze získat zdarma k internetovému připojení od naší společnosti.
Televizi zdarma získají
zákazníci, kteří s námi uzavřou novou smlouvu
stávající zákazníci, kteří využijí akční nabídku
zákazníci s jedním z vyšších tarifů
Ke své internetové TV používají přehrávač VLC s omezeným přístupem k seznamu programů na
http://tv.sychrovnet.cz/channels.m3u (pouze pro své klienty)
Vlastní porty s jednotlivými streamy už nejsou zabezpečeny.
Sychrovnet má zřejmě registraci u RRTV a smlouvu s OSA, jako kabelovka, jen zvolili děravé technické řešení.
Nevím jak je to v SK s Antikem, ale vzhledem k tomu, že už ve své aplikaci nenabízí všechny české i sk kanály , tak asi také řeší problémy s autorským právem.
k HBO a iphonetv.kvalitne.cz
Stačila mi tahle citace:
"Kdyby nekdo nasel dalsi nejaky stream, neni problem pridat.... daji se sehnat ruske streamy na HBO, Animal Planet, AXN, Discovery a pod (EUROSPORTY RUS jsem jiz pridal) - kdo by mel cas a chut stranky poupravit a vkladat funkci streamy, rad poskytnu pristup na stranky pro editaci. Staci napsat...."
Krom toho byly v nabídce i další prémiové kanály: Sport 1, Nova Sport, Disney, ...
OT: Rony, opravdu nechápu tvoje urážky. Na warez jsem upozornil, jak nahlášením příspěvku (nic se nestalo), tak dotazem ve vlákně. Reakce modů nebyla žádná, takže jsem založil toto vlákno, ve kterém jsem předpokládal věcnou diskuzi k problémů, a ne urážky a shazování.
Citace Jan12: Neboj sa 99 percent je s Tebou
to: georgesoft - tak s Tebou jsem momentálně asi pouze já, tedy jedno procento
Doporučuji ti, zastavit (i k mé lítosti) stránky, zeptat se právníků, zavolat anonymně na OSU a protipirátskou unii jestli je tvé počínání legální, a myslím, že mi časem poděkuješ.