iPhone na US apple store nedostupny

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

pajcer | úte kvě 13, 2008 2:55 pm

Re: iPhone na US apple store nedostupny

tomu ver ;) (iba ak by to bol nejaky specialny AT&T Store :D:D:D )
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

zendr | úte kvě 13, 2008 3:37 pm

Tak to je paráda...jako doufam, že když si ho pudu koupit že nevyblafnou z nějakou SMLOUVOU :lol: :lol: :lol:

Common | stř kvě 14, 2008 7:39 am

derik píše:
terry píše:Iphone stoji porad stejne ;) A u novyho iphonu nikdo nevi.

iPhone nestal stale rovnako ..ceny sa menili asi po 3 mesiacoch po zacati predaja. povodne to bolo 599 USD za 8GB a 499 USD za 4GB. ceny potom klesli o 100 USD (cize 499USD 8GB a 399 4GB), ale apple potom robili kompenz tym ktori to kupili za povodnu cenu.no a 2x sa menili potom po zacati predaja 16GB verzie na terajsiu cenu 8GB 399 USD a 16GB 499USD.

nemas pravdu ani ty, 8GB iPhone nikdy nestal 499, ja som ho kupoval na konci septembra, ked este 16 GB model nebol na svete za 399 + dan...

cena 8GB isla z 599 na 399 a 4GB model stiahli z predaja v tej dobe...

jjar | stř kvě 14, 2008 8:02 am

Common: Ani Ty nemáš pravdu,iPhone stál původně 4G 399 SD a 8G 499 USD bez daně.Po třech měsících došlo ke zlevnění na 299,resp.399.Tato cena se drží do dnes,16 G model stojí 499 USD.Při koupi se žádná smlouva nepodepisuje,smluvní vztah se uzavírá až při aktivaci SIMkarty od ATandT přes iTunes.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Common | stř kvě 14, 2008 8:08 am

no povodna cena bola na 100% 599 USD, presne si to pamatam, ked zlacnel o 200 dolarov a vtedy som sa rozhodol ze si ho kupim, tak tu nesplietaj hluposti...

smazána citace, už máš dost příspěvků na to aby jsi respektoval pravidla. viz FAQ. Příště už nebudu ztrácet čas úpravou příspěvku, ale rovnou je budu mazat. Julek

ilijusin | stř kvě 14, 2008 2:22 pm

precti si jak psat prispevky :)

ot
a pride mi totalni nesmysl bavit se kolik iPhone STAL! Je tu uplne totalne mega moc fuk, kdyz vime kolik stoji tedka. Stara cena mohla byt treba 2439$ ale to stale nemeni nic na tom kolik stoji tedka a kolik bude stat..Ja osobne zastavam nazor ze je blbost resit veci co se staly v minulosti, dulezite je co se deje ted...
Naposledy upravil ilijusin dne stř kvě 14, 2008 4:06 pm, celkově upraveno 1

Common | stř kvě 14, 2008 3:40 pm

forum sluzi na vyjadrenie nazoru, a to ze tebe je jedno co sa dialo v minulosti, neznamena ze druhych to nezaujima...

ak mas problem s mojimi prispevkami tak ich necitaj....

ilijusin | stř kvě 14, 2008 4:06 pm

ot
ja sem nepsal ze s tim mam problem ale jak sam rikas sem vyjadril svuj nazor, jen sem prvni vetou narazel na to, ze si porusoval pravidla fora....

klidne si to res, ale je to bezcilne, protoze tenhle rika tohle a druhy tohle, takze k nicemu nedojdete, a jinak kdyz uz si rejpas tak si rejpnu taky: oznacuj svoje prispevky OT kdyz pises mimo tema....

xslide | pon kvě 19, 2008 12:07 am

Tak jsem se ted vratil s Apple store v San Diegu a nemaji skladem ani jeden.Ani netusi kdy budou a nic....
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

bome | pon kvě 19, 2008 8:27 pm

V Austinu v Texasu je iPhone normálně dostupný

Uživatelský avatar terry | pon kvě 19, 2008 8:42 pm

@ bome: a ty tam tedka si?
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)

bome | pon kvě 19, 2008 9:19 pm

Nejsem , ale mam tam rodinu a ptal jsem se

mikes | úte kvě 20, 2008 2:17 pm

Chtěl jsem aby mě strejda z Chicaga dovezl iPhona ale prý už to jde jen s úpisem od ATT.

buchi | úte kvě 20, 2008 2:22 pm

v DC pry je dostupny (16GB verze)... kamoska zitra odlita, tak snad jeste bude :)

Uživatelský avatar schmiedy | úte kvě 20, 2008 3:21 pm

Ja bych se ani nedivil, kdyby apple zatrhl prodej bez smlouvy v apple store...kdyz jich tolik lidi koupilo prave v apple store bez smlouvy a pak odblokovali...Myslim si , ze s nasledujici radou iphone 2 uz pujde koupit iphone jen u ATandT.... :( ..tot ale jen moje mysleni... :)
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Senior uživatel
Senior uživatel

bome | úte kvě 20, 2008 3:57 pm

proc tede nejde iPhone koupit na netu apple store se smlouvou AT&T

Uživatelský avatar schmiedy | úte kvě 20, 2008 4:37 pm

a jak by jsi jim to podepsal online?? to ze si ho koupis online znamena, ze iphone pak pripojis doma k pocitaci a pak se zaregistrujes neboli uzavres smlouvu s ATandT.., ja si myslim, ze bez podpisu uz ani ranu... :(
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Senior uživatel
Senior uživatel

bome | úte kvě 20, 2008 5:22 pm

Nevim, myslím ze ho jen proste ted nemaji a ze pujde normalne objednat online. Naposled jsem ho tam objednal 30.4. a trvalo to tyden nez ho dodali.Nevim proc by tam proste nenapsali, ze uz nepujde objednat, pouze pod smlouvou.

skodizna | úte kvě 20, 2008 8:10 pm

Tak mi ted znamy psal, ze v New Yourku uz taky nikde neni.. :( tak asi jedina sance je pockat na 3G a nebo rikal,ze to jeste zkusi v DC..tak snad to nejak dopadne..

Julek | stř kvě 21, 2008 7:54 am

pokud tak toužíte po iPhonu omrkněte náš bazar ne ? Pokud něco chci tak jsem za to i ochotný zaplatit ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar Apache23 | stř kvě 21, 2008 8:40 am

No ste ma teraz dostali......Mam iPHONE z MIAMI a bol kupovany mesiac tomu online cez apple store a uz vtedy volali ze dodacia lehota bude namiesto tyzdna az dva a ze ci je to ok! Ja som v Irsku a po dlhom cakani sa kumne konecne moja 16Gb verzia dostala! (No len nakolko bol poisteny na plnu hodnotu tak okrem postovneho mi tu vyrubili 75Eur dan s ktorou som nepocital a telefon to predrazilo) 20Juna ide znamy z Miami na slovensko a potom sem zamnou do irska co ma priviedlo na myslienku nechat si doviezt este nejaky a skusit ho tu strelit nakolko aj tu je problem ho bez zmluvy ziskat a cena sa tu pohybuje okolo 500Eur za odblokovany! (pricom naklad v apple store je asi tak 530usd=320eur) Matematika jasna! No a 25ho maja teraz som chcel expresne posielat peniaze pricom som ratal ze pri dvojtyzdnovej dodacej lehote od applu mu to stihne prist akurat do 20 juna kedy leti domov. No lenze kedze nik tu neudal ziaden konkretny zdroj kde sa objavy info o release noveho iphone 3G (datum, cena a moznost kupy) tak som pekne vprdely...bo teraz uz vobec neviem co.........16Gb nieje a novy nik netusi co,kedy a ako....ach
No ak sa to niekomu chcelo citat tak klobuk dolu! ;o)) Asi som nic nove nepriniesol ale niekto hadam prinesie. Tak budem sledovat a postujte hned ako nieco nove zviete!
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

bome | stř kvě 21, 2008 9:59 am

To:Julek
Spise bych tom videl jako touhu po novem iPhone a vsechny podnety shody nahod podvrzene fotografie a zarucene clanky o nevem 3G toto jen umocnuji. Ale je to hezke to napeti a ocekavani, co bude. Vcera jsem volal do TX a dnes budu mit snad nejakou zpravu. Kamaradka me snachy v appel store prodava, tak jsem ji kladl na srdce, at ji vyspovida. Bohuzel vsak je ma snacha mimon a navic uz je zamerikanizovana a nechape muj zajem a toto, nevedela ani ze ma ve svem iPhone tel. kartu, je to s nima tezke.

Uživatelský avatar Apache23 | stř kvě 21, 2008 10:25 am

lol.......a pritom taky dobry zdroj informacii si mohol mat!
iPhone 4 32GB JB by GP

xslide | úte kvě 27, 2008 8:06 pm

Tak jsem se včera vrátil u USA (Kalifornie-San diego) a byl jsem v obou prodejnách Apple co zde jsou a ani v jednom iphony neměli,a ani nevědělik kdy budou mít.Prej že vůbec jim ani nechodí a nejsou....
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Apache23 | úte čer 03, 2008 2:49 am

1.6. 08 Miami takisto online neprima objednavky------a ratam ze cela Florida je natom podobne!
iPhone 4 32GB JB by GP

buchi | čtv čer 05, 2008 8:34 pm

DC taky nic :/ pry si mam pockat na novou verzi, bude "lepsi" (nic vic ze slecny samozrejme nevyslo)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv