Ahoj, potřeboval bych pomoct prosím.
Mám Iphone 3G iOS 4.2.1 a bb 05.15.04
Mám ho z druhé ruky a je blokovaný (moje blbost dal jsem obnovit nastavení - kdybych to nedával, vše by jelo na české simkartě, jak jsem jej dovezl od majitele).
Teď se zeptám rposím, jak tento telefon odblokovat?
prosím, napište mi postup, žádné rady typu projdi forum apod., věřte, že jsem se díval a leccos jsem vyzkoušel, ale NEFUNGUJE to. původně tam byl 3.1.3 stáhl jsem hasctivaci, jb apod a nainstaloval, vše ok, jen mi nešlo z cydie nic stáhnout, nemohl jsem se připojit na wifi, s druhým iphonem se klidně připojím. Co ám tedy dělat teď, když si ip stáhl z itunes 4.2.1? díky
edit
Takže : mám tam zpět 3.1.3, hactivate a už můžu telefon normálně používat. Jen mám asi něco s wifi, že nemůžu stáhnout z Cydia ten ultrasn0w. Dá se to nějak obejít?
Popř. pomůže mi, když zajdu k nám do tmobilu a požádám je o odblokování iphonu? Můj telefon je model MB489B - to znamená británie? nevíte jaký operátor? Teoreticky by mohl operátor odeslat požadavek do applu at mi tel odblokují a já si to přes itunes zaktivuju? Nebo mohl bych telefon přes ultrasn0w aktivovat nějak přes počíteč? třeba nahrání tohoto programu přímo do ip? Protože mi v telefonu nejede nějak wifi, síť najde, ale po zadání helsa napíše: připojení se nezdařilo, nebo něco v tom smyslu. Takže mám s Cydií smůlu. Prosím o pomoc a nějaké polopatě vysvětlení, telefon jsem koupil dnes, takže v tom nejsem tak sběhlý jako vy, profíci