Zvlastní chyba po vymene displaye na iPhone. (Vyreseno)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Flash | pon črc 14, 2008 10:23 pm

Zvlastní chyba po vymene displaye na iPhone. (Vyreseno)

Zdravím Vás všechny!
Prasklo mi na iPhonu krycí sklicko, nespadl mi, jen jsem ho mel v kapse a narazil s nim do rohu stolu. Vse bylo funkcni, ale kamos mel novy original, tak jesm ho vzal a vymenil. Vse funguje bez chyby, az na to, ze pri nastavovaní budíku neni slyset to rechtani jak se protaci ty kolecka na minuty a hodiny a pri oteviraní stranek internetu to taky cvakat prestalo, pritom pri psani sms klavesnice cvaka a vse se zda byt ok, mel jsem tam soft 1.1.3, dal jesm tam 1.1.4 a porad to samy. Dokonce kdyz v nastavenich davam zvuk kleves z 0 na 1 tak to cvakne. Vim je to blbost, ale nejde mi to do hlavy, kde muze byt zakopany pes. Vic krat uz jsem porozpojoval flexy a znova pospojoval a nic.

P.S. Display je z jedne ........... Prazske firmy co by mela mit ty dily original a i kdyby nebyl, tak mi to nedava moc smysl.

Dekuju všem za prípadné rady, uz asi z toho zacne cvakat v hlave me a bude...
Naposledy upravil Flash dne úte črc 15, 2008 10:42 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar headlong | úte črc 15, 2008 6:05 am

Re: Zvlastní chyba po vymene displaye na iPhone.

Vyzkousej Nastaveni / Obecne / Resetovat / Vymazat vsechna nastaveni (Reset all settings). Nekdy to pri problemech se zvukem pomuze.
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Flash | úte črc 15, 2008 10:44 pm

Re: Zvlastní chyba po vymene displaye na iPhone. (Vyreseno)

V nastavenich jsem vypnul automaticky zamek, a zmenil jsem v nastavenich klavesnice CAPS LOCK ty polozky na vypnuto, jeste jsem neszkousel která to presne dela, ale moznosti tam je jenom par, hlavne ze to jede.

Diky vsem.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv