Downgrade iTunes 7.6 na 7.5

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar sasaj | pon úno 11, 2008 11:35 am

Downgrade iTunes 7.6 na 7.5

hoj mel bych jedne dotaz co mi porad vrta hlavou jak downgradnout verzy Itunes 7.6 na 7.5 pry se maji vymazat soubory

K downgrade iTunes na verzi 7.5 následujte tyto kroky:

Smažte následující soubory:

* Aplikaci iTunes 7.6 (umístěnou /Applications)
* com.apple.iTunes.plist (ze složky ~/Library/Preferences)
* iTunes.pkg (ze složky /Library/Receipts)
* iTunesX.pkg (ze složky /Library/Receipts)

no jo ale ja ty soubory hledal a nenasel nevim kde jsou ty slozky,takze ty soubory nemuzu vymazat :/
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

sumtom | pon úno 11, 2008 12:28 pm

mas mac nebo win?

Uživatelský avatar spachal_tmp | pon úno 11, 2008 1:12 pm

Podle tech cest asi Mac. Nevim, jak to bude u Mac platformy, na woknech bych to resil kompletni odinstalaci, vycistenim profilu a %ProgramFiles%/iTunes slozek a procistenim registru. A pak instalaci verze ktera je zapotrebi.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar sasaj | pon úno 11, 2008 10:33 pm

no asi to je na MAC navod no :( ja potrebuji na WIN ale tam jsem to odinstaloval a nic no :( a ty registry zkusim pak jeste najit :f

Úklid sekce 10.4.2008. Přesun do archivu . Julek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

NoizZz | úte črc 22, 2008 6:33 am

Re: Downgrade iTunes 7.6 na 7.5

Ahoj, na PC sem nemel zadny iTunes verzi, zkousel sem nainstalovat 7.5 ale po instalaci se mi to nechce spustit. Pise mi to ze itunes library nejde spustit jelikoz je novejsi verze.. Pri instalaci v nabidce sem nemel moznost vybrat jestli chci aby mi itunes kontroloval novejsi verzi.. Potrebuju spustit itunes 7.5 pro downgrade fw z 2.0 na 1.1.4 :(

zemekoule | úte črc 22, 2008 6:48 am

Re: Downgrade iTunes 7.6 na 7.5

Jo , tenhle návod je 100% na MAC. Co se PC týče, tam je potřeba udělat klasická odinstalace. Já mám Visty a musel jsem odinstalovat kompletně vše od Apple co bylo v seznamu instalovaných programů, ručně jsem nemusel nic mazat, ani zbývající složky, ani registry, prostě nic. Po instalaci na 7.5 jsem vypnul automatický update, jinak by se hned natáhla verze 7.7.. Fungovalo to.

Pokud bys měl s vrácením 1.1.4 problém a jsi z Prahy, může mi napiš soukromou zprávu a domluvíme se že přijedeš a já ti to přehodím na 1.1.4. Včera jsem kolegům z fora udělal 3 Iphony a všechny šlapou.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv