iOS 7 B2 - cista inštalačka, iPhone 4S nastavený ako nový, žiadna obnova zo zálohy, všetky nastavenia, maily, kontakty, atď.
• kamera/fotak neskotočne buguje, reštartuje sa telefon s logom apple, alebo ostane čierny screen. robi to 3-4-5 krat po sebe, pokial sa ten fotak fakt nespusti, to ma dosť vytáča.
• vyhladavanie v kontaktoch: vyhladam: zuzka, vyhladá mi všetky zuzky, a nemám isť ako s 5 na kontakty zmizne horná lišta.
• svižnost : neviem ako u iných modeloch ale pri 4S bieda...
• hodinky na home screen su niekedy v strede
• status lišta v menu (intenzita signálu čas, baterka) mi niekedy zostane na lavej strane ako pri landscape mode
• vačšina potrebných aplikacií ktore potrebujem nefungujú

(murphy to dobre zariadil)
• pri odomknuti sa animujú ikony - mohli by byť aktívne aj v tej animacii, niekedy klikam 2 krat nech sa už spustia, alebo čakam, kym sa spusti, len neviem či som na to klikol

• sms: pokial mám rozpísanu dlhšiu sms pozrem internety a vratim sa. neviem sa dostať na koniec smsky, je tam len jeden riadok, otačanie nepomohlo, jedine napísanie nového pismenka, a riadky sa mi roztiahli na potrebnú dĺžku
• vela krát ked odomknem screen, tak sa mi spravi screenshot, neviem prečo ale to sa mi stávalo niekedy aj pri iOS6ke či to je stale ten bug z nej ? neviem, stalo sa to už niekomu?
• bateria: jej vydrž klesne niekedy v noci aj o 50%, a to mam off gps, wifi, 3g zapnute. par krat sa mi to stalo. no myslim si že bol len zacyklený task...
• fotky/video : nevedelo mi prehrať natočené video/videá. Aplikacia sa vypínala a vypínala. videjko malo cca 600 mb, po reštarte to zas fungovalo.
• ale silno prudko dúfam že ked systém odladia bude svižný a stabilny

snáď tomu pomáhame našou diagnostikou