Zibri je ze hry ven, poďte se mu vysmát sem!

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Diablo | pon črc 21, 2008 11:10 pm

Re: Zibri je ze hry ven, poďte se mu vysmát sem!

No a proto nechapu proc mu tohle mate za zle? :) , vymahal snad od lidi potom penize??? Ne daval to zadarmo , jasne lidi mozna trochu oklamal a vetsina z tech penez co dostal by mela jit do rukou Iphone Dev Teamu ale na svete je mnohem mnohem mnohem vic a mnohem mnohem vetsich hajlzliku podvodniku a zlodeju nez je on a on teda taky neco ukrad ale aspon s tim nekomu pomohl.

Uživatelský avatar Beavers | úte črc 22, 2008 6:02 am

terry píše:@r.a.c.e.k: samozřejmě, v tom máš pravdu. Jenomže zibri okradl jak apple, tak taky dev-team :)

Myslíš si, že to je tak jednoduchý? Myslíš si, že Zibri sedl k počítači a začal od nuly vymýšlet nástroj na odblokování? Takhle to opravdu není.

On sice usedl k počítači, ale trochu jiným způsobem začal pracovat. "Vypůjčil" si všechny důležité soubory, zdroje, kódy atp. o odbloku a dalším a pouze to, jak už bylo zmíněno, obalil do pěkného kabátku.

Všichni od něj brali ten "jeho" ZiPhone a to jim byl dobrý. Všichni jste čekali na jeho novou verzi a stále vám byl dobrý. Nikdo o něm ještě před měsícem nemluvil, jako o zloději a kdyby přišel jako první s odblokováním, pěli byste na něj chválu. Teď, když neuspěl, je to pro vás syčák a zloděj. Typicky český postoje. Nikdo, ani já, nevíme, jak to opravdu bylo, nebyli jsme u toho. Všechno jsou zase jen interpretace někoho jiného a spekulace. Internet je pro to vhodným nástrojem. Internet jako dobrý sluha a zlý pán a tím se začíná podobat alkoholu. Netrpělivost lidí, kteří touží už, už mít verzi FW 2.0, odblokovanöu, k tomu Installer 4, spoustu aplikací (to vše zadarmo) je tak obrovská, že pohání tvůrce programů k většímu výkonu a rychlosti. Je to pak překotné a nedoladěné. Vidíte sami, tady na fóru, kolik lidí si způsobilo svou nedočkavostí problémy s telefonem. Desítky lidí tu teď brečí, aby jim někdo pomohl. Brali by (i vy všichni nedočkavci a nespokojenci) i Zibriho, kdyby náhle s něčím přišel. Pak tady na fóru někdo založí téma s "duchaplnou" veršovánkou v titulu a všichni se toho chytnou a rozvíjejí svoje teorie. Tak vás prosím, nechte už té švejkovské politiky, stejně je to všechno dohromady zlodějna.
Moderator fóra
Moderator fóra

watterman | úte črc 22, 2008 6:10 am

@ Diablo - nevymáhal peníze, ale také neuvěřejnil, že to byla práce Dev Teamu a nechal lidi v myšlenkách, že to všechno zvládl on. Lidé mu tedy potom dávali peníze. Kdyby alespoň řekl, že to je práce Dev Teamu... Ale on ani to ne, chtěl být za "super hero".

Jo na světě je hodně podvodníků, ale co se týče iPhone - je (byl) tu jenom jeden a to Zibri, a proto právě vedeme řeč o něm. ;)

@beaver2 - alespoň já mohu říct, že jsem tento názor na Zibriho měl již před 2-3 měsíci. Ještě jsem tu o tom měl dávno diskuze s fajnmanem, jenomže ty už jsou smazané aby tu nebyl bordel. Pokud by Zibri něco vydal? Pochop jednu věc: on na to nemá! Navíc si to tady už nějak pleteš. Já (my) na Zibriho nadáváme jelikož vydal bez svolení Dev teamu jejich nástroj, co oni dělali, výše jsem dal link, tak jestli by jsi chtěl znát pravdu můžeš si to přečíst. Tak sem laskavě nepleť firmware 2.0. Od Zibriho jsem alespoň já nečekal že by to zvládl.

Uživatelský avatar Beavers | úte črc 22, 2008 6:19 am

Ne, mluvím všeobecně a posuzuju objektivně a globálně. Proto sem pletu i FW 2.0, protože to s tím souvisí. Větší procento lidí tady na fóru tyhle debaty nezajímají, chtějí mít hlavně funkční iPhone. Nikoho nezajímá, kdo komu co ukrad a jaké je pozadí a politika kolem toho, kdo na kom vydělal a kolik. Nediv se, že odsud někdo něco vymazal, do tohoto fóra politika nepatří, lidi zajímá to, co zmiňuji nahoře. Takže stejný osud vymazání čeká i tuto naši debatu.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar burr0head | úte črc 22, 2008 6:27 am

watterman - me to prijde jak svata valka...spousta z nas pouziva kradenej soft,ruzne hacknutej,nebo cracknutej a nikdo se nepozastavuje nad tim,ze to nekdo upravil,ukradl,predelal.... nikdy me nezajimalo,jestli ten nebo onen dela lepsi rohliky,vzdycky jsem sel za tim,co bylo pro me lepsi...vzhledem k tomu,ze jsem generace,ktera neni zas az tak polibena dnesni technikou a PC,tak nejsem zadnej genius v oblasti programovani,i kdyz s PC pracuju uz dobre 15 let...tim ti chci jen rict,ze podobny uvahy, ktere se tykaji Zibriho jdou mimo me...proste tu byl, udelal neco co mi pomohlo,tak jsem to tak vzal...ted ho za to soudit nebudu a jestli mu za to nekdo neco dal,nebo nedal,je veci toho kdo plati,on od lidi prachy nevymahal,vse bylo dobrovolne....ten postoj ,ze neco nekomu ukradl,mno protoze tomu nerozumim,tak tomu uverim,az porozumim..podobnych kauz je plnej internet,ze ta firma neco ukradla tamhlety firme,to jde mimo me a neresim to,neni to muj boj,ale Zibri neco pro me udelal,Dev taky,ale protoze jsou pro me slozitejsi,tak jsem dekoval bohu(Zibrimu),ze to udelal jednoduchy...kdyz uz teda neco ukradl,tak proc podobne jednoduchej soft neudelel jeho autor?

ech to nema cenu,me je fuk jak se k vysledku dopracuju,nepotrebuju k tomu zabomysi valky,jsem prostej clovek a vzdycky budu brat jednodusi reseni..
Uzavru to : me Zibri nevadi, pro me byl v dany okamzik nejlepsi a mrzi me,ze se mu nedari rozlousknout dvojku, a kdyby prece jen ano,tak at si zdrojaky s panembohem ukradne kde chce...howgh...:)
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

watterman | úte črc 22, 2008 8:25 am

@ beaver2 - ano většiny lidí tyto debaty nezajímají. A nutí je snad někdo číst? Nenutí! Nutí někdo někoho aby do tohoto vlákna příspíval? Nenutí! Takže argument, lidi to nezajímá tady neplatí. Spousta lidí se do debaty zapojila aniž by je někdo nutil a to i ty.

Původně bylo tohle téma zamýšleno jako novinka, že je Zibri ze hry ven. Ale ono se vždy najdou lidé kterým vadí jedna věta a už kolem toho dělají zmatky. Díky tomuto vláknu jsem naplno pochopil, jak to ten Hulán dělá :).

Vždy se najdou jedni co se tebou souhlasí, jiní budou obhajovat (i když je lež co obhajují) a ti třetí jsou ti co je jim to jedno, ale stejně jim tohle téma nedá spát a tak přispívají.
Takže nakonec přispějou všechny tři skupiny lidí...

@ burr0head - autoři čekali s vydáním na to, až Apple vydá nový firmware a hlavně až vyladí všechny bugy, aby se uživatelům něco nezkazilo. Zibri nehotový kód vzal, dal to do jednoho tlačítka, ale bugy neopravil.

Uživatelský avatar Beavers | úte črc 22, 2008 8:35 am

Vidím, že se názorově neshodneme, a proto opouštím toto téma. Svoje jsem si k tomu už řekl, dál už by to byly jen výpady jednoho proti druhému. Howgh!
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar tvosi | úte črc 22, 2008 9:56 am

watterman píše:...Kdyby alespoň řekl, že to je práce Dev Teamu...

tak tady je v screen ze ziphone, kdyz ste vlezli do about tak to tam vzdycky bylo ze dekuje...

thanksziphone.jpg

a pres ziphone jsem odblokoval pomerne dost iphone a nikdy zadny problem nebyl...
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Beavers | úte črc 22, 2008 10:11 am

Perfektní replika.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar tvosi | úte črc 22, 2008 10:25 am

jaka zas replika? kdyby ste nekdo neverili tak staci otevrit ziphone a dat About a je to tam...
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

watterman | úte črc 22, 2008 10:43 am

@tvosi - nemyslím tyto verze, ale myslím starší verze... Kde nebylo v Ziphone ani na tom jeho blogu ani slovo o tom, že by to bylo od iPhone Dev-Teamu...

Btw na tom tvém screenu, možná děkuje, ale není tam žádná zmínka, že původní kód byl ukraden od Devů... Ale to už je jedno... už mě to nebaví řešit. Snad tohle bude můj poslední příspěvek zde :)

mike0007CZ | úte črc 22, 2008 10:55 am

Zibri je ve hře zpět, pojdťe mu poděkovat hned!

Zibri je ve hře zpět, pojdťe mu poděkovat hned!

Včera jsem úspěšně vrátil do hry iPhone syna mého známého, který si ho "omylem" updateoval na 2.0.
Použil jsem KiPhone, což je opět modifikace ZiPhone 1.0, a na odblok ZiPhone 3.0, vše funguje jak má, takže 2x dík Zibrimu. Restore jsem dělal asi 3x (musel jsem restartovat PC, pak to fungovalo) a úspěšnost jsem testoval pomocí iBrickru 0.91 - díky Nate True
Nezapomeňte, že vše je open source, a to co udělal Zibri je naprosto košer.
90% z nás má iPhone alespoň jednou odblokovaný pomocí ZiPhone, takže opravdu nevím proč ho řešíme.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Beavers | úte črc 22, 2008 11:13 am

tvosi píše:jaka zas replika? kdyby ste nekdo neverili tak staci otevrit ziphone a dat About a je to tam...

Ale to měla být pochvala pro tebe, tos nepochopil?
Moderator fóra
Moderator fóra

Callipo | úte črc 22, 2008 11:56 am

nevim o cem furt mluvite .. to je jek kdyby nekdo sebral cely kod treba Compiz fusion na linuxu .. pridal tam X funkci a udelal ho lepsi a taky by ste vykladali ze to ukradl? je to proste OPEN SOURCE - slovo ukradnout neexistuje ..

Open source nebo také open-source software (OSS) je počítačový software s otevřeným zdrojovým kódem. Otevřenost zde znamená jak technickou dostupnost kódu, tak legální dostupnost - licenci software, která umožňuje, při dodržení jistých podmínek, uživatelům zdrojový kód využívat, například prohlížet a upravovat.

celý článek ZDE (pro dumbasy)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

watterman | úte črc 22, 2008 12:05 pm

@Callipo - promiň ale jediný dumbas tady jseš ty, přečti si co o tom napsali Dev-Team...

I and the others take issue with Zibri's definition of open source. No, Linux distributions are not stealing, but our work was not released as open source, with any kind of permissive license, so the open source he brings into the discussion is entirely irrelevant. He took our work, our private exploits (such as the unreleased one we were able to use for Pwning 2.0), and without our permission (trying to defame us with fake comments, no less) used them in his work, that he made significant amounts of money on. He did this not by selling "his work", but by portraying himself as the reasonable "dev" who fought against the tyranny of the dev team and Apple, and requesting donations to his "cause" (recall his older iphone-elite.googlecode.com and his self-righteous bashing of the dev team for accepting donations; funny how principles change). Furthermore, with his millions of hits and occasionally obscene ads, he made his site into a complete money machine. So although he did not sell our work, it is more than fair to say that he made plenty of money from it.

Jestli neumíš anglicky, tak si to projeď translatorem a už tu prosím nepiš takové hlouposti. Myslím že téměř každý tu ví co je to OSS. Tak nevím proč tu chytračíš s pár výtržků z wikipedie. Dokonce CF znáš. Good for you!

Jestli se budeš ohánět že věřím všemu co je napsané na Internetu, tak už vážně nevim. Jedině tahle citace z výše uvedeného článku mě přišla rozumná jak někomu jako Tobě to objasnit. Když ode mě to nejseš schopen pobrat.

EDIT: Raději jsem ti ta slova co máš číst zvýraznil, aby s to mohl najít.. :roll:

Callipo | úte črc 22, 2008 12:44 pm

no tak o tom sem nevedel .. tak to sorry .. uz radsi nic psat nebudu .. stejne to dycky jenom poseru .. :D :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

RUMPELiNO | úte črc 22, 2008 3:09 pm

to iste mozem povedat aj o zuckerbergovi a jeho facebooku...o billovi steveovi xerox ibm a podobne...vzdy je niekto prvy a niekto kto v tom vidi viac a ma svedomie byt lepsi a niekto kto vyckava vyckava az sa musi teraz obhajovat a vela ludi sa chce zviditelnit na tom uspesnejsiom...

přečti si co o tom napsali Dev-Team...

:?: :shock: napisali povedali myslia tvrdia...to im az tak slepo veris?

watterman | úte črc 22, 2008 3:26 pm

@ RUMPELiNO - přesně takový komentář jsem čekal...

Vezmeme tu otázku jinak - myslíš, že to NENÍ pravda? Že by si iPhone Dev-Team vymýšlel? I když Zibri přiznal, že ten exploit objevil iPhone Dev team a on si jej od nich "vypůjčil". To jestli daný produkt je OSS nebo není, si určuje autor SW. Proč bych měl bezhlavě věřit něčemu co není od autora projektu? Má iPDT potřebu lhát? Proč by to dělal?
Má Zibri potřebu lhát? ANO, aby si očistil jméno.
Dokázal iPDT, že je hoden toho abychom věřili že mají schopnosti? ANO, Pwnage - 2.0, 1.1.4
Dokázal Zibri, že je hoden toho abychom věřili že má schopnosti? Kromě ukradeného kódu v ZiPhone neudělal nic. Až se něco podaří jemu samotnému, pak ho budu respektovat. Takhle? NE! :wink:

RUMPELiNO | úte črc 22, 2008 3:33 pm

dokazal zibri "odblokovat" co najviac iphoneov aj najvacsim luzrom? dokazal...ukradol nieco aby tym ludom pomohol? nech, stale je viac spokojnych ako nespokojnych takze nemam dovod ho odsudzovat...urobil by som to iste a mozno by som to aj spoplatnil...toto nie je prve svate prijimanie toto je realny zivot...

watterman | úte črc 22, 2008 3:42 pm

@ RUMPELiNO - pročpak si nereagoval na to, že všemu věřím? ;)

Možná by sis pod ty tvoje rčení mohl ještě napsat:

Byl to on, díky kterému mají tisíce lidí problémy s WiFi, někdy BSD root error (uživatel neví kam kliknout = lůzr, takže nedokázál ani lozerům, bez pomoci někoho jiného). Byl to on, kdo downgradoval lidem BL -> pokud nevíš co to znamená a půjdeš k Applu na reklamaci - neuznají ti ji, protože tam máš starý 3,6Bl, který tam neměl být. BFU neví o BL, tudíž neví že díky Zibriho unlocku ztratil záruku, dokud o BL neuslyší a neupgradne ho sám ručně.
Byl to Zibri, který nastavil uživatelům Mac adresy na něco v podobě 0:Z:i:b:r:i -> Zibri je neskutečný blbec.

když vezmeme normálního uživatele a počet klikání (potřebné programy jsou spuštěné)

- Ziphone - Do It All (vem na sebe riziko co mohou nastat) = 1klik
- Pwnage - Browse IPSW, Pwned, vytvoření svého firmware, restore iTunes = 6-8 kliků.

Myslíš že dnešní lidé už jsou tak lenivý že si nemohou najít krátký návod a obětovat 5 kliků na myši za cenu větší bezpečnosti?!

V dnešní Microsoftí době a "Opravdu chcete udělat tohle?" ANO... "Takže to chcete udělat?" ANO... Nebo ve hrách: "Opravdu chcete ukončit ...?" tady ty kliky nikomu nevadí.
Když někdo dokáže popsat klady ZiPhone jenom v počtu kliků, pak to mluví za vše...

RUMPELiNO | úte črc 22, 2008 4:01 pm

ale reagoval... :wink:

watterman píše:Myslíš že dnešní lidé už jsou tak lenivý že si nemohou najít krátký návod a obětovat 5 kliků na myši za cenu větší bezpečnosti?!

ano myslim....kazdy unlock je na vlastne riziko takze to ze niekomu nefunguje wifi je len jeho problem/hlupost...
to je ako sa hadat co je lepsie ci macos alebo win...ktory od ktoreho co ukradol blablabla...
chces odblokovat? odblokuj tak ako sa ti hodi...najednoduchsie je na tom zibri..to ze niekomu to robi problemy sa nemozes cudovat kedze zibri ani devteam nie je steve jobs a preto manipulacia mimo att prinasa opravnene svoje rizika za ktore mozu len samotni uzivatelia, nie zibri ani dev team ani nikto iny kto im to chce dobrovolne ulahcit :!:

watterman | úte črc 22, 2008 4:38 pm

RUMPELiNO píše:ano myslim....kazdy unlock je na vlastne riziko takze to ze niekomu nefunguje wifi je len jeho problem/hlupost...

jak můžeš chybu v SW svádět na uživatele? Můžou snad za bugy ve Windows uživatelé právě tohoto systému? Ne, tak stejně to je i u zibriho a Ziphone. Chyby nadělal Zibri, né uživatelé. uživatelé jak si pamatuješ pouze máčknou levé tlačítko - to je vše co mohou udělat... jestli jej máčkou palcem nebo ukazováčkem, to už nic nezmění.

Uživatel pouze máčkne, zbytek je na SW. A pokud se stane chyba, je jasné kde ta chyba je. Ledaže by autor podal při programu vysvětlení co by se nemělo před odblokováním pomocí Ziphone, jenomže žádnou takovou radu v programu nevidím... Tak aby to viděl i ten lůzr ;)

Potom je tu ještě Pwnage -> nástroj, u kterého sice vícekrát máčkneš ale za cenu vyšší bezpečnosti toho co provádí SW.

Uživatelský avatar Beavers | úte črc 22, 2008 4:42 pm

watterman píše:Myslíš že dnešní lidé už jsou tak lenivý že si nemohou najít krátký návod a obětovat 5 kliků na myši za cenu větší bezpečnosti?!

A já laik (teď mluvím doufám za všechny laiky) udělám klidně 20 kliknutí v programu, který bude uživatelsky přátelský a tím srozumitelný a povede mě krok za krokem takovouto operací, která povede k úspěchu. Ale když tu čtu, že Winpwn je spíš pro zkušenější uživatele, tak už tohle mě (coby laika) odradí a vystraší. A když mi řeknou, že pro mě je vhodný program ZiPhone pro svou jednoduchost, tak ho použiju. A když mám dokonce na první pokus úspěch, tak si gratuluju, že jsem to zvládnul. Všechno jsou to neoficiální programy, které můžou způsobit víc škody než užitku, pokud se nepoužijí správně. A laik může udělat vždycky nějakou chybu. Máš (wattermane) určitě v mnohém pravdu, ale my laici ti stejně nerozumíme. Chci tím říct, že tohle fórum by mělo pomáhat právě nám, kteří nejsme v počítačích zběhlí a v systémech MAC už vůbec ne.
Moderator fóra
Moderator fóra

watterman | úte črc 22, 2008 4:52 pm

@ Beavers - WinPwn není produktem iPhone-Dev Teamu, proto ta "nepřívětivost" kde nevíš na co máčknout první.

Věř že u Pwnage Tool 2.0.1 která je dostupná pro Mac je vše skutečně pro laika, ukazujou se Vám komentáře kam máte co kliknout a pokud dáte mód "začátečník", tak na vás bude pouze klikání v podobě next, next, next... A poté pouze daní iphone do DFU módu - samozřejmě s názorným ukázáním pomocí kterého to zvláde každý. Potom už je na tobě pouze kliknout na restore a vybrat upravený firmware. :) A je to bezpečné ze strany SW.

Uživatelský avatar Beavers | úte črc 22, 2008 5:07 pm

watterman píše:@ Beavers - WinPwn není produktem iPhone-Dev Teamu, proto ta "nepřívětivost" kde nevíš na co máčknout první.

Ale já nemám MAC nýbrž PC :cry:
Naposledy upravil Beavers dne úte črc 22, 2008 5:10 pm, celkově upraveno 2
Moderator fóra
Moderator fóra

RUMPELiNO | úte črc 22, 2008 5:08 pm

watterman píše:jak můžeš chybu v SW svádět na uživatele? Můžou snad za bugy ve Windows uživatelé právě tohoto systému?

nemozu, ale win je oficialne podporavany vyvyjany a vkladaju sa do nho milardy dolarov...kolko miliard sa vlozilo do ziphonu?
je to len dobrosrdecnost zibriho a kohokolvek ineho ze to cim si doma unlockol iphone ponukol aj ostatnym uzivatelom...to ze to nefunguje je zas opakujem chyba/hlupost kazdeho jedneho...zibri, dev team a kazdy kto nieco take spravi asi si vie aj pomoct pri neakych problemoch a to ze to nedokaze bezny uzivatel (next -> next -> next...) je jeho vlastna chyba a problem a nema sa pravo stazovat na nikoho a uz vobec nie na zibriho a nebodaj si z neho robit srandu...je to ubohe a smiesne...ip 1 bol urceny len par krajinam a ine mali proste smolu tak nechapem preco tolko rozhorcenia...to ze sa ku mne nedostane 8sim telefon z ciny lebo inde na svete to nemaju tak nebudem snad obvinovat niekoho kto urobi alternativu v jeho pouzivani aj mimo ciny...

watterman | úte črc 22, 2008 5:59 pm

RUMPELiNO píše:to ze to nefunguje je zas opakujem chyba/hlupost kazdeho jedneho...zibri, dev team a kazdy kto nieco take spravi asi si vie aj pomoct

Takže dle tebe, když teď napíšu pár řádků kódu např pro stažení obsahu celé domény jednoho webu - např. iphone.cz. A špatně napíšu kód.
A z dobročinnosti bych to dal ke stažení veřejnosti, tak ty mě chceš říct, že kdyby to někomu nefungovalo, tak za to že to nejde si může sám uživatel a všichni na této planetě + já, autor? Nemůže snad za nebezpečný SW sám autor toho SW?
Buď jsem nepochopil, co si tím myslel nebo si se špatně vyjádřil...
Ale to je jedno, PROSÍM, už toho nechme, nebaví mně furt dokola opakovat fráze: Zibri ukradl tamto a furt dokola... ;)

Uživatelský avatar Beavers | úte črc 22, 2008 6:01 pm

Tak už to neopakuj a jdi na pivo.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar tvosi | úte črc 22, 2008 7:17 pm

ja bych to shrnul asi takhle, Zibri ukradl Dev-Teamu "podklady", ale dal je do programu a podstatne zjednodusil odblokovani iphone....Je pravda ze jeho software mozna nekomu neco zpusobila, ale pouziti jakehokoliv odbloku je na vlastni riziko a tem kterym se nic nestalo jsou za tento "produkt" vdecny..

ted bych spis poprosil moderatory, zamknete tuto diskuzi at se furt nehadame o tom ci tamtom...
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

watterman | úte črc 22, 2008 7:23 pm

@ tvosi - tak v tomhle už mohu konečně souhlasit. Jo prosím o lock :)

Julek | pát srp 01, 2008 9:58 am

ok lock tedy

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv