www.iphone3g.cz

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

libijaro | úte srp 05, 2008 6:22 pm

www.iphone3g.cz

dnesnim dnem jsem spustil stranky

http://www.iphone3g.cz

opravil jsem link aby se na nej dalo kliknout, ilijusin

mcmichal | úte srp 05, 2008 6:40 pm

Re: www.iphone3g.cz

Výborně, stránky vypadají nádherně a na první pohled jsou použitelné :-) Ceny mě velmi mile překvapily, jenom bych někde uvítal přímo ceny dopravy. Sice to je v DOC souboru, ale trošku nepřehledně, resp. já jako člověk, který vlastně nikdy neposílal ani balíček v ČR nevím, co si představit třeba pod těma zkratkama :)

Edit: když už píšu, chtěl bych se zeptat - nebyla by možnost (jako dřív), že bys poslal iPhony nějakému příbuznému do ČR (jako GIFT? :D) a tady už v rámci ČR by proběhlo buď osobní předání nebo dobírka?

Uživatelský avatar S474N | úte srp 05, 2008 8:22 pm

No nevim, prijde me trosicku "nestandardni" (nechci napsat vyslovene neseriozni) na jednu stranu psat, ze ceny jsou konecne a vcetne DPH a pod tim hnedle psat, ze jsou bez postovneho a ze je treba uhradit DPH. :roll:
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

clie | úte srp 05, 2008 8:28 pm

Když je to hned pod tim tak se nic neděje, horší by bylo, kdyby to tam nebylo vůbec :-D.

Ony jsou ty ceny konečné, včetně US DPH, ale bez českého DPH, leda by libjaro začal vydávat falešné faktury na 29$ :-D

Uživatelský avatar S474N | stř srp 06, 2008 7:43 am

clie: ja si myslim, ze zakaznika zajima predevsim konecna cena (a opravdu konecna a ne s "letistni taxou", s "palivovym priplatkem", atd atd atd). Stejne tak ho nezajima behani po celnicich a vysvetlovani.
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar haasteren | stř srp 06, 2008 8:31 am

myslim ze se vyplati si pockat na IPHONE u nas. Cena uz nebude tak rozdilna :) a hlavne my co mame pausal tak nas netrapi.
Starý pes fóra :)

clie | stř srp 06, 2008 8:50 am

S474N píše:clie: ja si myslim, ze zakaznika zajima predevsim konecna cena (a opravdu konecna a ne s "letistni taxou", s "palivovym priplatkem", atd atd atd). Stejne tak ho nezajima behani po celnicich a vysvetlovani.

Běhat po celnici a vysvětlovat bohužel budeš muset, je to daň za to, že to chceš mít levněji. Já jsem pro, aby v ceně byla určitě i doprava, ale DPH... záleží jak seš šikovnej a taky na celníkovi...jednomu nakecáš cenu s dopravou, druhému ne, na to libjaro nemá žádný vliv, to je na tobě a na štěstí, třeba nebudeš platit DPH vůbec, ale o tom už teď dost pochybuju. Leda by libjaro účtoval pevně 1000 za dopravu a jednou za 14 dní by sem zaletěl a iPhone předal :-D

haasteren má pravdu. Cena i nedotovaná nebude o moc vyšší, dotovaná bude nejspíše nižší a budou 2 roky záruka oficiálně. Jen mě štve, že u vodafone si mohu vzít dotovaný telefon až tak za rok :-(

Uživatelský avatar S474N | stř srp 06, 2008 9:55 am

clie: pokud vim, ma tu bratra. Veskere tyhle veci muze resit s nim (a jeho bratr zase s celniky). A clovek se potom bud setka s bratrem nebo mu to rovnou posle on. Jenze to je taky o pristupu k byznysu a moc starosti, ze? :roll:
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

geoRG77 | stř srp 06, 2008 11:14 am

Myslím, že to už nemá cenu řešit, za 2 týdny tady bude ofiko iPhone a i kdyby stál 14litrů, tak to stále bude přiměřené za 2 letou záruku (chci bílý, ale bez záruky bych měl obavy z praslinek :) ) a oficiální odblok na svého operátora (žádné problémy s upgradem na novější verze atd).
Host
Host

testxxx | stř srp 06, 2008 11:19 am

nevim kolik lidi si ted u libijara bude kupovat ten iphone, protoze, kdyz ted bude v CR tak cena bude podle vsech informaci levnejsi nez 15000Kč s 2 letou zarukou za 16GB verzi a 15tisic zaplatim za ten iphone od libijara 12500 + posta a DPH 19% +-15 tisic a ma tam jen rok zaruku na dobre slovo a je locknuty

Uživatelský avatar haasteren | stř srp 06, 2008 11:49 am

myslim ze cena iphonu u nas bude stejna jako vsude +- 1000 Kc takze to uz se opravdu vyplati zajit do kramu a koupit si ho navic pokud jse platce dph tak jeste nejaka ta tisicovecka dolu... Pokud neni rozdil USA a CR konecne ceny aspon 2000 neobjednavam to a radeji koupim zde ..

clie | stř srp 06, 2008 5:49 pm

S474N píše:clie: pokud vim, ma tu bratra. Veskere tyhle veci muze resit s nim (a jeho bratr zase s celniky). A clovek se potom bud setka s bratrem nebo mu to rovnou posle on. Jenze to je taky o pristupu k byznysu a moc starosti, ze? :roll:

A proč by to někdo dělal, když může pohodlně sedět doma, vydělávat a lidi si to zařídí sami? To jen někteří blbci se tu honí po Praze a roznáší zbož :D

Kluci, ale víte to, že libjarovi jako kazíte kšefty? :D

Callipo | stř srp 06, 2008 8:37 pm

no ja si u Jardy chtel objednat MacBook protoze me cena 29000 prijde hodne slusna .. ale to by byl muj strop .. a kdyz si predstavim ze mi dojde a budu muset zaplatit nejakych 6k jeste DPH, tak to musim ustoupit .. ach jo .. asi pro me neni moznost jak ten vysneny notebook ziskat .. :(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar terry | stř srp 06, 2008 10:21 pm

Můžeš si sehnat někoho, kdo má firmu a koupí notebook na firmu a odečte si to z daní ;) Zaplatíš mu sice celou částku, ale na konci roku ti DPH vrátí.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

wiruzik | stř srp 06, 2008 10:58 pm

Callipo: sice je to tady offtopic, ale je tady toho offtopic spoustu, asi to stejnak nekdo promaze, ale aspon ti odpovim..
pokud ti staci 2,2Ghz model - refurbished od Applu, tak se da koupit primo na Apple strankach za $1449 dolaru.. doufam ze se teda bavime o Macbooku Pro, je to ten novy s 8600GT.. pripadne ja si ho ted koupil na ebayi za $1300.. tak mozna todle by byla cesta k vysnenemu notebooku.. za tech 1450 dolaru plus shipito.com plus dph a vejdes se do tve hranice uplne s prehledem ;)

Callipo | stř srp 06, 2008 11:23 pm

no ja chtel od Jardy ten za tech 29k .. tozn. - Macbook Pro 15.4? 2.4 Ghz, 2GB Ram, 200 GB HDD

... ale tak myslim ze i ten slabsi by mi stacil a nejaky rozdil ani nepude poznat ... a ty kdyz sis ho objednal z ebaye, tak si platil dph nebo tak? nebo proste ta castka ktera je tam udavana u produktu je konecna?

BTW: tak levne ho u apple nikde nemuzu najit .. :(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar S474N | čtv srp 07, 2008 11:42 am

clie píše:Kluci, ale víte to, že libjarovi jako kazíte kšefty? :D

Ne, pouze hodnotime jeho "sluzby" :wink:
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

clie | čtv srp 07, 2008 11:49 am

Myslím, že nemůžeš hodnotit služby, když sis od něj nic nekoupil ;-). Lidi co si od něj iPhone jsou spokojení, neslyšel jsem jediné křivé slovo. Dokonce myslim, že nedávno mi někdo říkal, že libjaro tu byl a kupoval si od něj iPhone osobně, takže DPH neplatil vůbec :)

Cena a kolik na tom libjaro vydělává už je věc jiná, ale když je někdo ochoten ty peníze zaplatit, je to jeho věc :)

Uživatelský avatar S474N | čtv srp 07, 2008 11:53 am

clie: no ten nekdo byl watterman a ze bych zrovna z jeho ust slysel chvalu se rici neda :mrgreen:

Nechapu, proc se toto tema resi ve dvou ruznych tematech.

Hodnotit muzu co chci, staci kdyz vyjdu z uverejnenych textu na jeho webu - znovu opakuji, at si to dela jak chce, ale me osobne to prijde zvlastni. Vice v druhem tematu.
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

wiruzik | čtv srp 07, 2008 12:03 pm

Callipo: musis to sledovat na teto strance
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?sf=wHF2F2PHCCCX72KDY&nclm=CertifiedMac
jsou tam i ty 2,4Ghz, ale precijen stoji $1699.. momentalne tam v nabidce 2,2Ghz za ty penize neni, ale zase tam bude.. oni tu stranku obnovuji casto, cca 2-3x tydne, takze se tam obcas ten notas objevi..
dphcko ve vetsine pripadu zaplatis, ikdyz se na to da ruznymi fintami vyzrat ci zkratka si dphcko minimalizovat.. ale do toho ja nedelam :)

clie | čtv srp 07, 2008 1:46 pm

[quote="S474N"]Nechapu, proc se toto tema resi ve dvou ruznych tematech.
[quote]

S tímhle naprosto souhlasim. Nic ve zlém libjaro, ale otevírat kvůli každé prkotině nové vlákno je trošku zbytečné. Nejdřív to bylo aukro, teď že si někdo postěžoval na ceny,.... Všem ostatním musí stačit jedno vlákno.

Uživatelský avatar terry | čtv srp 07, 2008 2:50 pm

Souhlasím. Je mi jedno, jestli jste tady něco nedořešili, ale, bohužel, témat o libijarovi je tady už tolik a všude se řeší to samý, že to musím zamknout.

Kdyžtak řešte o téma vedle.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv