Odblokovani 1.1.2 jednoho bezradneho cloveka

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

smolda | stř led 02, 2008 12:42 am

Odblokovani 1.1.2 jednoho bezradneho cloveka

Dobrý večer chlapci :) Mam doma 2 mesice IP a porad jako "touch" . Nevyznam se v turbo sim a nerozumim tomu (vetsinou) co tady pisete. Muze mi nejaka dobra duse napsat co mam udelat pro to aby mi telefon fungoval jak ma? Nikam me neodkazujte pls, jen mi sem napiste, thx , gl :lol:

Uživatelský avatar sasaj | stř led 02, 2008 12:52 am

Re: Odblokovani 1.1.2 jednoho bezradneho cloveka

smolda píše:Muze mi nejaka dobra duse napsat co mam udelat pro to aby mi telefon fungoval jak ma?

no nejlepsi by bylo pouzit nahore take to hledat.. nebo jit jen dolu nebo si precits FAQ

// JINAK staci koupit Turbosim za 2 500kc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | stř led 02, 2008 12:58 am

Re: Odblokovani 1.1.2 jednoho bezradneho cloveka

musim ta odkazat... :-)

ako som pochopil, uz mas jailbreak a aktivaciu takze v tomto navode chod rovno na krok 3.

Potrebujes k tomu:

- iPhone, iTunes, PC, funkcne WiFi, SSH klienta (putty)...
- ostry noz na rezanie
- originalnu AT&T sim, tvoju SIM

naco ti to znovu vsetko pisat, bez na ten navod, nechapem preco ocakavas, ze ti sem skopirujem znovu nejaky navod? Nie je to vobec nutne, najprv si ten navod prestuduj, pohladaj na fore s akymi problemami sa pri tom kroku ludia stretli atd. atd.

Mozes pouzit aj inu kartu napr. predprogramovanu, tam je jediny problem to kupit, odrezat kusok zo simkarty a spolocne vopchat do iphone.

Dalsie otazky klad uz vyhradne k uvedenemu postupu ak ti nieco nie je jasne. Dopredu hovorim, ze vsetka problematika ti musi byt jasna - rovno hovorim, ze pre teba nesmie byt novinka napr. prikazovy riadok linuxu a pod. inak budes v tom ako Alenka v risi divov. Ak ale zvladnes aspon citat a chapat logiku postupu v navode, zvladnes to.

Bod 3 navodu ti bez vyrezavania simiek zaberie par desiatok minut.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar alexxx | stř led 02, 2008 8:35 am

Přesně tak ještě tě odkážu sem: http://www.iphone.cz/?text=259-pouzitel ... 1-2-iphone

Všechny informace jak vidíš jsou zde na fóru či na naší hlavní stránce http://www.iphone.cz

Sry že odkazuju ale jak už psal rony nemá cenu sem kopírovat obsah jiných diskuzí... Sežen si kartu na principu TurboSim více se dozvíš v odkazu.

Zamknuto

Úklid v sekci, přesun do archivu. Julek
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv