POTVRZENO!!! - Vodafone neblokuje iPhone 3G!

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Antabelus | stř srp 13, 2008 8:48 pm

POTVRZENO!!! - Vodafone neblokuje iPhone 3G!

Tak přátelé a je to tady... Teď už jen ta d*bilní cena! :shock:
iPhone guru
iPhone guru

Bhu z Crecelu | stř srp 13, 2008 8:55 pm

Re: POTVRZENO!!! - Vodafone neblokuje iPhone 3G!

Myslim že cena zas tak hrozná nebude, přeci jenom se řiká Twice as fast, half the price... No skvělá zpráva, že bude neblokovanej, teď ještě zbývá ta proklatá cena... :arrow:

Edit: tady jsem právě četl, že nejnižší dotované ceny u T-mobile budou okolo 3200 Kč takže pokud se podíváme na aktuální nabídku telefonů a jejich cen, viděl bych to asi na 9-11 tisíc v Twist sadě :idea: u Vodafonu by to teda mělo být přibližně stejně

Uživatelský avatar Antabelus | stř srp 13, 2008 9:02 pm

Ale to sou orientační přepočty ze 199$
iPhone guru
iPhone guru

Bhu z Crecelu | stř srp 13, 2008 9:04 pm

Možná tam ještě bude připočteno nějaké clo atd...hele to jsou všechno spekulace, uvidíme, hlavně že to neni zas tak vyšponovaný ta cena :arrow:

Uživatelský avatar Antabelus | stř srp 13, 2008 9:06 pm

Ale znáš čechy.. Nezapojej si tam jen clo a DPH, ale plno jinejch svejch sr*ček.. (Prostě si to zvednou o 40% a těch 40% si nechaj).. Tak to prostě je a musíme se s tím mi čecháčci smířit... Nicméně neodbíhejme od tématu - je skvělé že Vodafone nabízí 3Gčka bez smlouvy a neblokované, to je prostě amazing..
iPhone guru
iPhone guru

wrz | stř srp 13, 2008 9:10 pm

No ja se bojim jiny veci. Uz jsem parkrat v diskuzich narazil na info, ze to budou vsechno jenom 8GB verze. :( Modlim se, aby to nebyla pravda.

Uživatelský avatar Antabelus | stř srp 13, 2008 9:12 pm

Tak to si nemyslím, hlavně mě by to nepoznamenalo.. :P
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar terry | stř srp 13, 2008 11:41 pm

@wrz: to by mě zajímalo, kde si na tohle narazil.. opravdu nevím, proč by se u nás měla prodávat jen 8GB verze :roll:
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

aa007 | čtv srp 14, 2008 12:00 am

Kdyz sem to tak cet, tak je tam napsano, ze ten iphone budou napizet i ke svym tarifum beze smlouvy ... ale i tyhle tarify je nutne mit minimalne 6 mesicu .. nebo sem to spatne pochopil a kdyz prijdu do vodafonu a reknu, ze chci iphone bez tarifu, tak mi ho daj?

wrz | čtv srp 14, 2008 7:19 am

@terry Treba tady prispevek od Chiquitek (Anonym), 13.08.2008 15:50 a pak i na mobilmanii, ale tam to tedka nemuzu najit. Myslim si, ze to tak nebude a ze si budu moct koupit 16GB verzi, ale myslim ze Apple by byl toho schopnej. Mala zemicka, staci jim 8 GB. :)

J03L M4DD3N | čtv srp 14, 2008 8:12 am

No mě zase pracovník v O2 před dvouma týdnama říkal že 8 GB bude určite¨, 16 je v jednání a když už tak že bude jenom v bílé barve ..... ale jsou to všechno jenom spekulace počkejme si na 22.8.2008 tech 8 dní snad vydržíme 8)

Uživatelský avatar Antabelus | čtv srp 14, 2008 8:31 am

Tady trošku mimo téma ale podivejte se na tohle www.youtube.com/wat...Pk8Y Myslim že nás to během týdne postihne taky :lol: :lol:
iPhone guru
iPhone guru

Bhu z Crecelu | čtv srp 14, 2008 9:03 am

@aa007: Víme toho tolik, co ty, takže zatim nikdo nemůžeme říct, jak to nakonec bude.... :arrow: ale výborně je, že když se ti nebude líbit nabídka u jednoho operátora, tak se jdeš podívat jinam :idea:

mika | čtv srp 14, 2008 9:25 am

sry za offtopic, ale vy tam mate len EDGE?? U nas mame teda minimalne 3G a orange ma dokonca 60% 3G a HSDPA s rychlastou 7.2Mbps... To si ten iphone moc neuzijete... :mrgreen:
Host
Host

Bhu z Crecelu | čtv srp 14, 2008 9:26 am

Ale jo, O2 má jako jedinej operátor nějaký pokrytí 3G, ale zrovna moc pokrytý to taky asi nebude...jenom asi větší města :arrow:

vincentjules | čtv srp 14, 2008 9:33 am

Zdarec lidi, mám nějaké info, které jsem zde ještě nečetl. Takže za prvé: iPhone bude odblokovaný na všechny sítě u všech operátorů, bez smlouvy půjde pořídit u Vodafone i T-Mobile. O2 jej bude nabízet se speciálními tarify (zda i bez smlouvy nevím.) Pro ty, kteří jsou z Brna mám info, že i v Brně o půl noci otevře O2 prodejnu. Ty zprávy o nedostatku jsou pravdivé a předpokládá se, že po vyprodání té minivárky nebude asi tak dva měsíce (tohle je spíše odhad firem).

Bhu z Crecelu | čtv srp 14, 2008 9:36 am

Díky, o odblokování to víme už dávno, co se týče tarifů, ano, Vodafone i T-Mobile by měli iP prodávat bez tarifu, u O2 neni ta situace zas tak jasná. No jinak z Brna nejsem, ale přeju hezkou bezmračnou noc :lol:

vincentjules | čtv srp 14, 2008 9:42 am

Takže i určitě víš, že iP pro ČR dojedou teprve v pondělí do Rakouska? A neví se ani, jestli se stihne distribuce včas? Zrovna T-Mobile to možná zvládne až k září, protože nikdo zatím ani store manažeři zatím o tom nic nevědí. Já ale věřím, ža se budou snažit udělat maximum...

Bhu z Crecelu | čtv srp 14, 2008 9:46 am

Co se týče distribuce, nic nevím, jenom že bude hrozně málo iPhonů a že teda budou asi brzo vyprodaný :|

Uživatelský avatar S474N | čtv srp 14, 2008 12:24 pm

No nevim, O2 ma mit 5 tisic kusu a opravdu si myslite, ze o pulnoci tam nabehne 5 tisic lidi? Kolik lidi navstevuje toto forum a pujde si tam pro nej? Ja si myslim, ze prvni den ten prodej nepresahne tisicovku.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Fililip | čtv srp 14, 2008 12:37 pm

aby ses nedivil .. pockej jaka bude v tydnu na to reklama ..
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv