Nákup iphone od Vodafone pres samoobsluhu

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Cajkowski | čtv srp 21, 2008 9:41 am

Nákup iphone od Vodafone pres samoobsluhu

Chtel bych se s Vami podelit o zkusenost s nakupem. Svoje hlavni tel. cislo mam od T-mobile a tak jsem cekal na jejich nabiku. Jelikoz nenabizeji 16GB tak jsem zasatral a vytahnul starickou kartu od Oskara - tarif Odepis (jsem u nich jiz 3000 dnu) a hodlal si objednat nedotovany tel. pres samoobsluhu, protoze ta otevira jiz dneska v 10:00.
1) prvni telefonat na linku protoze jsem nevedel heslo k samoobsluze - bez problemu.
2) zadost o radu na infolince pri nakupu pres samoobsluhu - pan byl odsividne uz z tech iphonystu vynervovanej a ze pry musim pres e-shop.
3) zjistil jsem, ze pres e-shop bud si ho koupim jako novy zakaznik s novym cislem, coz jsem nechtel a nebo jako stavajici, ale muj tarif tam neni. Lepe receno ono i u jinych tarifu si koupit nedotovanej by byl asi taky problem. Jestli jsem dobre videl.
4) pred 10:00 jsem zase volal na infolinku - slecna mi sdelila, ze nahore pod cervenou listou je odkaz na iphone a ze tam si ho budu moci koupit po 10:00. ze to pak bude aktivni pro prodej. To ze kdyz jsem prihlaseny v samoobsluze a kliknu na ten odkaz, tak me to vyhodi ze samoobsluhy je pry v poradku. po 10:00 to pry bude jinak.
5) po 10:00 jsem zkusil odkaz pod cervenou listou - vyhodilo me to ze samoobsluhy a nic. ;o) volam na infolinku - slecna (nejochotnejsi) to se mnou cele prosla. samoobsluhu a e-shop a dosla ke stejnemu zaveru, ze proste mam smulu a s tarifem odepis a jako stavajici zakaznik co je u vodafonu jiz 3000 dnu si telefon nekoupim, ze to maji spatne a ze musim zitra do kamenneho obchodu, kde jiste prijdu a uz mit zadny nebudou. ;-)

Takze jsem asi do dalsi varky bez iphonu. ;o(
Naposledy upravil Cajkowski dne čtv srp 21, 2008 9:49 am, celkově upraveno 1
22.8.08 Iphone 3G 16GB Black Vodafone CZ - sim T-mobile ;o)
Host
Host

ronny | čtv srp 21, 2008 9:45 am

Re: Nákup iphone od Vodafone pres samoobsluhu

s tarifem odepis nemas narok na dotovany telefon :)

Cajkowski | čtv srp 21, 2008 9:46 am

to vim. proto taky pisu, ze jsem si chtel koupit NEDOTOVANY.
Host
Host

ronny | čtv srp 21, 2008 9:48 am

příspěvek upraven, necituj, pokud odpovídáš na dotaz, který je poslední .. terry

tak si kup nedotovany se simkou kterou prodas na aukru.. to je problem? :-)

Cajkowski | čtv srp 21, 2008 9:51 am

Ano to je problem. Nebudu se preci zbavovat simky. Cas, penize, ... proc si mam kupovat neco co nechci. jsem zakaznikem a chci tel. to je tak tezky? ;-) to je jako kdybych chtel koupit original hliniky na audi A8 a musel si koupit cele auto, kola si sundal a zbytek prodal na aukru. ;-)
Host
Host

ronny | čtv srp 21, 2008 9:55 am

příspěvek upraven, necituj, pokud odpovídáš na dotaz, který je poslední !! udělals to ve druhém příspěvku za sebou, ještě jednou a budu ti to mazat .. terry

njn bohuzel to maji spatne udelane :) ale simka s 200 kreditem a audi a8 je prece jen rozdil ;-)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv