...podle mych zkusenosti bohuzel zadna. Turbosim pouzivam jako universalni pojem pro vsechny ty "podlozky" pod simku, ktere maji rozbehnout volani a datove prenosy na iphone 3G
Mam zkusenost s:
Yessim (volani a SMS OK, datove prenosy fungovaly asi tak 10 min, pak to vypadlo)
Furiousim (stejny jako Yessim)
Turbosimka z eshopu
http://shop.brando.com.hk/Do ty posledni jsem vkladal velky nadeje, protoze jsem z diskusi tady na foru pochopil, ze s ni ma par lidi dobry zkusenosti (atyp, libijaro atd.). Moje zkusenost je nasledujici:
Volani a SMS OK, datove prenosy OK (vyzkouseno jenom edge nebyl jsem v dosahu 3G site), po priblizne pul hodine najednou cely signal vypadl, objevilo se "No Service" a i kdyz v seznamu operatoru bylo uvedeno Eurotel a Eurotel 3G, tak se zadna volba nechytla. Co je pro me nejvetsi zahadou, je fakt, ze simka pak nefungovala ani v mem soucasnem Samsungu a chytla signal az v prapuvodni Nokii (kterou mam jen na kolo a na lyze:-). Po tomto "znovuobrozeni" v Nokii se zase v iphonu chytla, ale opet priblizne jen na 15min...
Muze prosim nekdo z pritomnych majitelu neodblokovaneho iphone 3G potvrdit, ze by jim nektera z dostupnych "turbosimek" (at uz se jmenujou jakoliv) fungovala bez vyse uvedenych problemu?
Ja mam na ceste jeste simable (kterou tady brani rodier), tak dam vedet.