Chybné upozornění na událost v kalendáři

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Beavers | čtv srp 07, 2008 8:39 pm

Chybné upozornění na událost v kalendáři

Komu se stalo, že by se upozornění nastavené v kalendáři ozvalo jindy než ve stanovený čas? Mně se dnes po poledni ozvalo upozornění na narozeniny, které mám nastaveno na určitý den v 9 ráno v měsíci dubnu (!). Má někdo podobnou zkušenost?
Moderator fóra
Moderator fóra

sad69 | ned srp 24, 2008 4:01 pm

Re: Chybné upozornění na událost v kalendáři

Něco podobného mi dělá můj iPod Classic 80Gb při nastavení opakované události. Po nějaké době se sama přesune na stejnou hodinu ale poslední den v aktuálním měsíci. Bohužel se mi nepodařilo přijít na to proč. U iPhone to možná bude něco podobného.

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 24, 2008 4:07 pm

Tohle upozornění se spustilo 7. srpna, ale bylo to upozornění na událost v dubnu. Je to také opakovaná událost, ale iP mám od května, čili opakovat se bude až příští rok (je otázka, jestli správně v dubnu nebo až v srpnu). Musím čekat. Jak jinak to vyzkoušet, když ostatní upozornění jsou správně včetně upozorňování na TV pořady z app TeVee. Spíš se něco zbláznilo pouze namátkově.
Moderator fóra
Moderator fóra

sad69 | ned srp 24, 2008 4:10 pm

Ta moje opakovaná událost byla každý měsíc. Je tedy možné že úroveň posunutí závisí na délce intervalu po kterém se má událost opakovat. Každopádně to je zřejmě globální problém. Pochybuji že by jsme oba na různých přístrojích měli stejnou chybu v něčem jiném než firmwaru. Doufám že to Apple dá dohromady... :(

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 24, 2008 4:19 pm

Třeba se to už nezopákne, knock, knock, knock. No, málem jsem šel slavit narozeniny, které jsou až v dubnu :D
Moderator fóra
Moderator fóra

sad69 | ned srp 24, 2008 4:25 pm

I to je možný... :D

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv